Volvo On Demand Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Har använt mig av Ondemand i över 2 års tid och dom slutar aldrig överraska. Så otroligt bra kundservice och deras tjänst är smidig och lättanvändlig! Kan varmt rekommendera Ondemand till alla som är... Se mer

Älskar verkligen Volvo On Demand och konceptet! Det är inte bara tjänsten som imponerar – deras fantastiska kundsupport förtjänar också en eloge. De är alltid tillgängliga och svarar snabbt på alla fr... Se mer

Använt mig av Volvo On Demand under flera år men senaste resan var bedrövlig. Laddsladden i bilen fastnar i min mobiltelefon och går sönder i samma veva. Vad sker? Jo, det går varken ladda eller få ut... Se mer

Super fina bilar och riktigt bekväma. Jag är student och jag har student plan. Det ger mig möjlighet att ha tillgång till een fin o lyxig bil när jag behöver samt mycket billigare än om jag hade ä... Se mer

1. Bildelningsplats
  2. Billeasing
  3. Biluthyrningsbyrå
  4. Bilpool

At Volvo On Demand, we‘re all about unlocking mobility by making Volvo Cars shareable and providing users easy access to them. How? With smart car-sharing tailored to your needs. Download the app and get started in minutes. Just let us know when and where you need a car and which model you prefer. We'll take care of the rest. And with hundreds of stations in Sweden's largest cities, there's always a car nearby. Drive for an hour, day, weekend, week, or month-to-month. Book, manage, unlock – all in one app.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket bra bilpool

Mycket bra bilpool, framför allt uppskattar jag att elbilarna har halverad km-taxa och att det är mycket trevligt att få köra Volvo och Polestars bilar.

Hej Sebastian,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Vi har nu uppdaterat våra priser och infört tre prisplaner för att alla våra kunder ska få en anpassad plan utefter deras körvanor. Mer om våra priser kan du läsa om på vår hemsida.
Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att dela dem med oss.

Fina bilar

Fina bilar, bra service. Dock lite för dyrt för att vi ska kunna nyttja tjänsten så mycket vi vill.

Hej där,
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar våra fina bilar och bra service. Vi beklagar att priset upplevs som för högt för att kunna använda tjänsten så ofta som du skulle vilja. Vi tar med oss din synpunkt och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi fortsätter leverera hög kvalitet och bra service.

Tack för att du delade din åsikt med oss!

Suveränt

Suveränt! Lättsamt

Hej Anna-Carin,
Wilma - Teamet på Volvo On Demand

Använder sedan flera år tillbaka

Använder sedan flera år tillbaka. Enkelt, smidigt och superbra kundtjänst.

Hej Karolina,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team, speciellt att du har använt oss i fler år.

Lätt att boka

Lätt att boka, tydligt hur appen fungerar

Hej Torbjörn,
Tack för din feedback! Vi är glada att du tycker att det är lätt att boka och att appen är tydlig i sin funktionalitet. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder.

Tack för att du delade din positiva upplevelse med oss!
/Teamet på Volvo On Demand

Enastående bilar och mycket enkelt att…

Enastående bilar och mycket enkelt att boka. Närhet till station.

Hej Kristofer,

Nära att hämta bilen

Nära att hämta bilen

Hej Hans,
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar att det är nära att hämta bilen. Vi strävar alltid efter att placera våra bilar på bekväma och tillgängliga platser för våra kunder.

Tack för att du delade din upplevelse med oss!
/Teamet på Volvo On Demand

Det var enkelt att boka bil

Det var enkelt att boka bil, när man väl registrerat sej som ny kund. Tyvärr ingen info om vilken bil som var "min" förrän precis innan bokad tid.

Hej Leif,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Önskar du boka en specifik bilmodell gör du det enkelt genom att trycka på knappen "Ändra" bredvid "Alla bilmodeller". Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundservice via chatten i appen eller på 08-580 974 54 om du har frågor kring tjänsten.

Tydlig och enkel bokning

Tydlig och enkel bokning. Bilen laddad och klar, lättillgänglig parkering. Tydliga instruktioner.

Hej Rickard,

Mycket bra bilar

Mycket bra bilar. Alltid lätt att få tag i bil. Oftast mycket enkelt att förlänga bokningen. Bara positivt att säga.

Hej Erik,

Sven - Teamet på Volvo On Demand

Fungerar bra med bokning via applikation på telefon. Väl omhändertagna bilar i toppskick. Bra service via supporten när jag hade fråga innan avfärd.

Fungerar bra med bokning via applikation på telefon.
Väl omhändertagna bilar i toppskick.

Bra service via supporten när jag hade fråga innan avfärd.

Såg en spricka i vindrutan, innan jag körde iväg. Supporten svarade via telefonsamtal att de redan noterat detta och bokat tid för lagning. Behövde inte fylla i skaderapport.

Fråga om parkering i Ropsten som annan utomstående (ej Volvo ondemand bil) ställt sig på. Fullt i övrigt. De svarade att de skulle ta kontakt med bilägaren i o m att de fick regnr på den felparkerade bilen, Jag ställde mig på allmän parkering och de skulle flytta bilen när de fick kontakt med den felparkerade bilen (Ukraina registrerad).

23 februari 2024

Hej Bo,
Tack för din feedback!

Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och ditt positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team.

Stort tack för din medgörlighet gällande parkeringen av bilen! Såklart vill vi inte att andra obehöriga bilar ställer sig på våra platser. Vi försöker därför att ta kontakt med dem förarna för att be de flytta på sig så snabbt som möjligt. Om det inte finns plats betalar vi såklart alltid för parkeringen.

Klarar mig inte utan!

Livet med Volvo On Demand i city är så
Mkt smidigare

Hej Aleksandra,

Enkel att boka

Enkel att boka, nära från där jag bor och då det var en elbil så var bilen uppvärmd och klar när det var dags att hämta bilen.

Hej Örjan,

Sven - Teamet på Volvo On Demand

Smidig billösning när man bor i stan

Smidig billösning när man bor i stan och inte behöver ha egen bil. Bara varit nöjd de flertalet gånger jag använt tjänsten!

Hej Towe,
Tack för din feedback!
Vi är glada att höra att du upplever vår billösning som smidig när du bor i stan och inte behöver ha egen bil. Det är fantastiskt att du har varit nöjd de flesta gånger du använt vår tjänst. Vi strävar alltid efter att leverera en pålitlig och bekväm upplevelse för våra kunder.

Tack för att du delade din positiva erfarenhet med oss!

Lättillgängligt!

Hej Michael,

Lätt att boka

Lätt att boka, bra bilar. Lite smutsiga invändigt emellanåt, vilket drar ner betyget ngt.

Hej Marianne,
Tack för din feedback!
Vi är glada att du tycker att det är lätt att boka och att våra bilar är bra. Vi beklagar att vissa bilar har varit lite smutsiga invändigt ibland, vilket vi förstår kan påverka din upplevelse. Vi tar med oss din kommentar och kommer att arbeta på att förbättra vår städning och underhåll för att säkerställa att alla bilar är i bästa möjliga skick.

Tack för att du delade din åsikt med oss, det hjälper oss att bli bättre!

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt. Känns bra att köra elbil.

Hej Magnus,

Bra bilar

Bra bilar, rena, lätt tillgängliga osv. Mkt tacksam!

Hej Emma,

Superbra koncept!

Tillgängligt. Kostnads- och miljöeffektivt.

Hej Mikael,
Sven - Teamet på Volvo On Demand

Smidigt att boka och köra iväg

Smidigt att boka och köra iväg. Prisvärt för korta turer (ett par timmar) inte prisvärt för en dag eller mer.

Hej Magnus,
Tack för din feedback!
Vi är glada att du upplever det som smidigt att boka och köra iväg med våra bilar. Det är bra att du tycker att det är prisvärt för korta turer på ett par timmar. Vi tar med oss din kommentar angående prisvärdheten för längre turer och kommer att se över våra prissättningsalternativ för att förbättra erbjudandet för våra kunder.

Tack för att du delade din åsikt med oss!