Har använt mig av Ondemand i över 2 års tid och dom slutar aldrig överraska. Så otroligt bra kundservice och deras tjänst är smidig och lättanvändlig! Kan varmt rekommendera Ondemand till alla som är... Se mer
Älskar verkligen Volvo On Demand och konceptet! Det är inte bara tjänsten som imponerar – deras fantastiska kundsupport förtjänar också en eloge. De är alltid tillgängliga och svarar snabbt på alla fr... Se mer
Använt mig av Volvo On Demand under flera år men senaste resan var bedrövlig. Laddsladden i bilen fastnar i min mobiltelefon och går sönder i samma veva. Vad sker? Jo, det går varken ladda eller få ut... Se mer
Super fina bilar och riktigt bekväma. Jag är student och jag har student plan. Det ger mig möjlighet att ha tillgång till een fin o lyxig bil när jag behöver samt mycket billigare än om jag hade ä... Se mer
At Volvo On Demand, we‘re all about unlocking mobility by making Volvo Cars shareable and providing users easy access to them. How? With smart car-sharing tailored to your needs. Download the app and get started in minutes. Just let us know when and where you need a car and which model you prefer. We'll take care of the rest. And with hundreds of stations in Sweden's largest cities, there's always a car nearby. Drive for an hour, day, weekend, week, or month-to-month. Book, manage, unlock – all in one app.
Mäster Samuelsgatan 20, 6 floor, 111 44, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har använt on demand i flera år och varit lojal återkommande kund - betalat tiotusentals kronor i hyravgifter. Aldrig förstått att det funnits en sen avbokningsavgift, för det är ingenting som framgår tydligt i appen eller jag erfarit förut. Hade en bokning för idag och kollade igår noga på den, det stod ingenting om att det fanns en deadline för avbokning eller potentiella avbokningsavgifter, så som till exempel alltid är tydligt på AirBnb och booking.com, så trodde förstås då att det var inga problem att göra en avbokning när jag var mer säker på hur min dag skulle se ut. Gjorde avbokningen över tre timmar innan den skulle påbörjas och fick först då information om att en avgift skulle tas ut, men inte hur mycket, och när avbokningen väl var genomförd fick jag ett mejl om att de dragit över 600kr för en två-dagarsbokning som inte blev av! Ringde då kundtjänst för och förklara situationen, och att jag tycker det känns som mycket att dra baserat på villkor som inte syns tydligt i appen eller bokningen, att jag använt tjänsten i flera år och missat att det ens fanns en avbokningsavgift, hade en förväntan att en dyr premium-tjänst värnar om lojala kunder och kan vara flexibla när missförstånd uppstår, särskilt pga. att det inte framgår någonstans när man tittar på bokningen i appen, men fick inte en enda krona tillbaka eller till godo. Jag betalar gärna dyrt för premium-tjänster - men förväntar mig då mer service än av bolag som RyanAir - så riktigt dåligt - med tanke på den uppdagade service-nivån skulle jag säga tjänsten är på tok för dyr. Även upplevt rejält smutsiga bilar och kablar som alltid är trasiga.

Svar från Volvo On Demand
Varit med ända sedan Sunfleet-tiden och alltid lika nöjd. Jag bor centralt och det är så skönt att slippa allt det där med att äga bil - skatt, försäkring, reparationer, besiktning, leta parkering, hålla koll på städdagar, ansvaret nonstop dygnet runt. Jag har enkel tillgång till lyxiga Volvo-bilar i de senaste topputrustade modellerna när det passar mig istället. Och allt fungerar verkligen smidigt. Tack för att ni sätter guldkant på livet!

Svar från Volvo On Demand
Använt Volvo On Demand regelbundet i 3 års tid. Bra, fräscha bilar och en trevlig, snabb och lösningsorienterad kundtjänst. Aldrig stött på några svårigheter när det gäller bokning, betalning, låsa eller låsa upp bilar. Från mitt perspektiv upplevs hela systemet som buggfritt (👏 till kodarna).
Bästa betyg helt enkelt!

Svar från Volvo On Demand
Nya, fina och välvårdade bilar. Grym support. Smidig app där man styr allt. Bra tillgänglighet. Är otroligt nöjd med tjänsten.

Svar från Volvo On Demand
Fräscha bilar, enkelt att boka. Lite struligt att låsa upp ibland. "Gå närmare bilen" trots att man står intill den. Beror troligtvis på dålig uppkoppling eller felaktig GPS position vilket har hänt ofta senaste månaderna. Blir inte så roligt om man inte kan låsa upp bilen pga problem med GPS positionen.

Svar från Volvo On Demand
Det var strul med laddaren. Det var grönt och satt rätt men ändå sa appen att den inte laddade r jag skulle lämna tillbaks bilen. Gjorde om allt men de blev samma sak igen

Svar från Volvo On Demand
Känner mig påhoppad av support!! Blir nog inga resor med er igen tyvärr.

Svar från Volvo On Demand
Bra, fräsch bil, lätt att hitta. Smidigt alternativ till att ha egen bil vilket både är miljövänligt och ekonomiskt. Dock synd att det inte finns bilar lite längre ut från centrum i Linköping, typ ullstämma/ekholmen. Ju längre ut desto fler som överväger att skaffa egen bil vilket då kan hindras med fler bilpool-bilar...

Svar från Volvo On Demand
Bilen gick bra och kändes stabil. Vi körde i svårt vinterväglag och det var tryggt att köra.

Svar från Volvo On Demand
Det är för krångligt och alldeles för dyrt. Det är ju i princip omöjligt att plocka upp en bil om man är en ensamstående småbarnsförälder. Kan ju inte hämta bilen utan att ta med mig barnet och dessutom bära med mig en barnstol. Det funkar helt enkelt inte. Sen är det för dyrt. Jag har provat konkurrerande tjänster också. Ingen har löst småbarnsföräldrarna problem. Krånglet med att äga bil är jobbigt och kostanden är lite högre, men er tjänst fungerar inte. Nu har jag köpt bil.

Svar från Volvo On Demand
Att elbilar nu får samma kilometerpris som fossilbilar är en *ordentlig* försämring för mig kan jag säga.
Har alltid laddat med billig el på destinationen. Nu ska man alltså behöva betala snabbladdningspriser även om man inte snabbladdar.
Väldigt tråkig förändring som i mitt fall innebär en ökning av totalpriset på 20-40% över en natt. :(

Svar från Volvo On Demand
Mycket enkelt att boka, hämta och lämna bil. Trevligt bemötande från personalen.

Svar från Volvo On Demand
Vi fick inte ordning på klimatanläggningen i bilen. När det blev för varmt i framsätena och vi sänkte värmen blev det för kallt för de i baksätet.

Svar från Volvo On Demand
Allt så smidigt, kan nå folk dygnet runt om man vill fråga något, kan lätt hämta o lämna bilen.
Fräscha bilar, det mesta fungerar.

Svar från Volvo On Demand
Bättre än alla andra bil uthyrarna, fina och lyxa bilar, skulle kunna bli bäst med obegränsad körsträcka. 👍