Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?
Företaget har svarat
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Se mer
Företaget har svarat
Ik bestelde 2 zomerdekens ; de bestelling liet 3 weken op zich wachten,; de kleur was niet hetgeen ik bestelde De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermo... Se mer
Företaget har svarat
Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tie... Se mer
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering. Handtas is top! Is mijn favoriet geworden.

Svar från VILIX
Had twee Olivia tasjes besteld, in de leuke zomerse kleurtjes paars en mint groen (gewoon prachtig), maar waren beiden een beetje ‘defect’ (vlekjes die ik er niet uit kreeg). Heb mailtje gestuurd op zaterdag avond, zondag ochtend direct al een antwoord! Ze gingen maandag meteen 2 nieuwe opsturen! Super snelle en goede service! Ook een fantastisch product en sinds vandaag heb ik mijn 2 nieuwe tasjes in huis! Super blij mee! Bedankt ☺️

Svar från VILIX
Snelle levering. Wel is de prijs flink hoger dan het eerdere tasje.

Svar från VILIX
Vandaag het splinternieuwe Liva tasje ontvangen en super tevreden. Het voldoet volledig aan mijn verwachting. Het oogt goed, nog steeds compact en toch een stuk ruimer dan bet Olivia tasje dat ik had.Heb net al mijn spullen er ingestoken en heb zelfs nog wat ruimte over. Levering en verpakking (in katoenen zakje en goed beschermd) ook heel goed.

Svar från VILIX
Heb mijn nieuwe tasje vandaag aangekregen . Het model heeft veel meer plaats dan het vorige . Handig en knap .

Svar från VILIX
Mijn telefoon past er net in en thats it. Mijn sleutels kunnen er niet meer bij. Miskoop tout court ☹

Svar från VILIX
Mooie tas. Net wat groter dan zijn voorganger. Alles, inclusief telefoon, past er ruim in. Tevreden klant.

Svar från VILIX
leuke tasjes, snelle service, en vlug antwoord als je met een vraag zit.
Voor mij zijn ze top!

Svar från VILIX
Super service, snel geleverd. Hele mooie tasjes en leuk te combineren. Heel blij mee

Svar från VILIX
Zeer tevreden van de handige tasjes.
Nooit geen rommel meer in mijn handtas 😊

Svar från VILIX
Handig tasje. Past veel in. Maar de kwaliteit kan denk ik wel beter voor die prijs. Het voelt nogal aan als karton met een laagje eroverheen…
Hoe duurzaam het is weet ik niet, maar het voelt toch niet echt kwaliteitsvol aan. Ook het logo in het wit vind ik jammer, zou mooier zijn in het goud denk ik. Vind het wit niet goed passen.

Svar från VILIX
Ik heb mijn tasje in 3 kleuren. Een besteld tasje was helaas de rits los. De volgende dag had ik al een nieuwe.

Svar från VILIX
Mega slechte kwaliteit. Na 3x gebruiken alle naden los en binnenvoering kapot.

Svar från VILIX
Snelle levering, goede communicatie. Goed product, en mocht er een klacht zijn, dan wordt deze goed opgelost

Svar från VILIX
Heel mooie schoudertas, ik ben er heel blij mee.

Snelle levering 2 voor de prijs van 1 leuk moederdag geschenk

Svar från VILIX
Het zijn geweldige tasjes heb ondertussen al een 2e en vriendinnen van me hebben ze ook al gekocht dankzij mij. Je kan er veel pasjes in kwijt en zelfs een klein pakje sigaretten.

Svar från VILIX
Met de moederdag actie 2 tasjes besteld op zondag, vandaag dinsdag was het al binnen. Helaas was 1 tasje in de verkeerde kleur geleverd. Hierover een mail gestuurd en binnen het kwartier al een reactie. Er wordt een nieuw tasje opgestuurd in de juiste kleur, 10 minuten later al de mail dat deze is verzonden. Daarnaast mag ik het tasje van de verkeerde kleur ook houden en hoef ik dus geen moeite te doen om deze retour te sturen. Fijne en snelle service.
Daarnaast een jaar geleden ook al een tasje aangeschaft en ook deze is nog steeds (bij dagelijks gebruik) in erg goede staat.

Svar från VILIX
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.