Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik bestelde 2 zomerdekens ; de bestelling liet 3 weken op zich wachten,; de kleur was niet hetgeen ik bestelde De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tie... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Had betere service verwacht

Ik had half april een tasje besteld en nu opeens de 1+1 actie. Omdat ik het tasje nog niet heb gebruikt kan ik het terugsturen. Ivm alle verzendkosten en op en neer sturen heb ik gevraagd of Vilix hierin mee kan denken. Ik zou namelijk hetzelfde tasje bestellen plus nog een gratis andere. Vilix denkt hier niet in mee en geeft aan dat ik het terug kan sturen, maar dan zit ik met dubbele bezorgkosten helaas. Dit is geen service.

Ik heb vervolgens toch een retouraanvraag gedaan met couponcode zodat ik de 1+1 actie kan bestellen maar die code kreeg ik niet direct terug. Met een vraag en opmerking erbij kreeg ik geen antwoord.

Update 7 mei, inmiddels heb ik antwoord (dag na de 1+1 actie) Ik kan hetzelfde tasje nu dus terugsturen (bezorgkosten!) en hetzelfde tasje weer opnieuw bestellen. Er wordt gemeld dat de 1+1 actie is afgelopen..helaas, weer geen goede service dus.

6 maj 2024

Beste Sylvia,
Bedankt voor je 2 sterren review. Op 12 april heb je een bestelling geplaatst en ontvangen. Op 5 mei hebben wij een leuke actie 1 + 1 gratis waarvan je kan profiteren. Je hoeft alleen de bestelling te plaatsen en je bestelling van 3,5 week daarvoor te retourneren. Per mail heb ik aangegeven dat wanneer je de bestelling enkele dagen voor 5 mei geplaatst had we je een gratis tasje hadden gestuurd tegen de verzendkosten. Dat is service! De bestelling die je retourneert zie ik geregistreerd, je vraagt overigens om een terugbetaling, geen retourcode. Beide ontvang je wanneer het pakket retour in de webshop ontvangen is en niet op voorhand.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Haakjes van het tasje beschadigen mijn kleding.

Het Olivia tasje wat ik heb besteld heeft waarschijnlijk een scherp puntje bij de haakjes waardoor mijn trui kapot is gegaan. Al na één keer dragen als een cross body tasje zitten nu op die plek allemaal ophalen en gaatjes in mijn trui. Nadat ik contact ( 3x) met Vilix opgenomen had werd mij gezegd dat het aan de kwaliteit van mijn trui ligt ( wat absoluut niet waar is) en dat ik een ontpiller moet gebruiken. Omdat er allemaal lusjes ontstaan zijn doe ik dat niet om nog meer gaatjes te voorkomen.
Jammer, ik durf het tasje dus niet meer te gebruiken om niet nog meer kleding te beschadigen.

6 maj 2024

Beste Tineke,
Bedankt voor je feedback. Op de foto die je meegestuurd hebt, is te zien dat op een oppervlakte ter grote van het tasje pluisjes te zien zijn. Indien er aan de haakjes een scherp randje zit dan zou dit zeer plaatselijk zichtbaar zijn en niet op een groot oppervlak.
In mijn reactie heb ik aangegeven dat wanneer je een pluizige trui draagt er wrijving kan ontstaan. De trui heeft eigenschappen waarmee je rekening mee dient te houden.
Ik vind het vervelend maar dat dit onder eigen verantwoording valt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldige service!!

Zondag het tasje besteld en Maandag avond al ontvangen! Super snelle service 😀 Helaas zat het riempje er niet bij. Meteen gemailed met Vilix en vanuit daar hebben ze me een nieuw tasje opgestuurd 😱 Wat een service!

29 april 2024

Hi Carola,
Hartelijk dank voor het delen van jouw mooie review. Superleuk te lezen dat je tevreden bent over onze service. Heel veel draagplezier en een fijne avond!

Top tasje èn VEGAN! 😍

Snelle levering en tasje is precies zoals beschreven in het filmpje! Heel praktisch en super mooi! Heb alvast een tweede tasje besteld! Ik ben fan! 🤩

18 april 2024

Hi Haydee,
Bedankt voor je mooie review en steun voor een vegan lifestyle. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent.
Heel veel draagplezier en een fijne dag gewenst.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuk tasje maar verslijt snel

Leuk tasje maar verslijt snel. Na enkele weken al zichtbare schade. Na minder dan 1 jaar niet meer bruikbaar omdat de binnenkant loskomt.

26 april 2024

Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback.
Je geeft aan na enkele weken schade te hebben aan het tasje. Waarom heb je dit niet meteen aan de klantenservice lgemeld? We hadden dit direct kunnen oplossen voor je.

Hele top

Super snel in huis. Zeker een aanrader. Zou hem ook graag met zilveren rits etc zien

17 april 2024

Hi Lizette,
Hartelijk dank voor je fijne review. Goed te lezen dat je tevreden bent. We krijgen vaker het verzoek om modellen met zilveren ritsen aan te bieden, we zullen dit in overweging nemen.
Veel draagplezier en graag tot een volgende keer in de webshop.

Na 4 dagen nog steeds geen levering

Ik heb maandag 2 tasjes aangekocht. We zijn nu donderdagavond en nog steeds geen pakketje mogen ontvangen..
Op jullie website staat wel dat jullie na 1 werkdag leveren, ook in België.

25 april 2024

Goedenavond,
Bedankt voor het delen van je feedback. Wat onhandig en vervelend dat het pakket nog niet ontvangen is.
Op deze manier hadden we meteen contact kunnen opnemen met de koerier en je een terugkoppeling kunnen geven wat er aan de hand is.
Je kunt dit alsnog doen via info@vilix.nl o.v.v. het ordernummer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel besteld en stipt geleverd

Snel besteld en stipt geleverd. De verpakking en de kwaliteit zijn prachtig. Kompliment voor deze klantenbeleving!

22 april 2024

Beste Sylvia,

Dank voor jouw warme 5 sterren review.
Superleuk te lezen dat je in alle opzichten tevreden bent.
Ik wens je veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel binnen en mega blij mee!

Snel binnen en mega blij mee!

21 april 2024

Hi Celine,
Enorm bedankt voor het delen van jouw review.
Fijn dat de levering snel verliep.
Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtig tasje voor alle belangrijke…

Prachtig tasje voor alle belangrijke spullen. Snelle levering.

18 april 2024

Beste Yvonne,
Hartelijk dank voor het delen van jouw 5 sterren.
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent.
Veel draagplezier en graag tot de volgende keer in de webshop.

Leuk model, snelle levering

Snelle levering, Vandaag besteld morgen in huis. Echter bij het openen van de verpakking kwam er een penetrante chemische lucht uit. Terwijl ik keek of mijn telefoon wel paste bleef de lucht hangen.
Mijn Samsung A54 past alleen als er geen backcover of hoesje omheen zit.
Snel weer ingepakt en dezelfde dag nog retour. Zou hem graag willen maar zonder chemische productiegeur

4 april 2024

Beste mevrouw Veltman,
Bedankt voor het delen van je feedback.
Wat vervelend dat het tasje niet passend was en een dergelijke geur is onwenselijk. Ik vind het jammer dat je niet even contact hebt opgenomen met onze klantenservice om deze klacht te melden, i.p.v. een negatieve review te schrijven. We zorgen altijd voor een goede oplossing. Indien gewenst kun je alsnog een mailtje o.v.v. van het ordernummer naar info@vilix.nl

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering en wat een super tasje…

Snelle levering en wat een super tasje je kan er alles in kwijt en past op iedere outfit super blij mee

10 april 2024

Beste Marjon,
Hartelijk dank voor je feedback. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent. Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer in de webshop!

👍 toppie

Snelle ,correcte levering.
Heel makkelijk tasje

4 april 2024

Beste mevrouw Hoogeboom,
Enorm bedankt voor het delen van uw review.
Fijn dat het tasje u bevalt.
Ik wens u veel draagplezier en graag tot een volgende keer in de webshop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, top kwaliteit. Retour snel verwekt. Aanrader.

30 mars 2024

Beste Anna,
Hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de tassen en onze service.

Super handig

Ik heb direct alles bij mij zonder zoeken .

23 mars 2024

Goedemorgen,
Bedankt voor je delen van je feedback. Fijn te lezen dat je tevreden bent. Heel veel draagplezier en een goed weekend!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi design

Mooi design, mooi kleur. Kan net iets minder in dan ik gedacht had volgens het filmpje.

17 mars 2024

Hi Annick,
Bedankt voor het delen van je feedback.
Kun je ons laten weten wat er niet past en om welk model het gaat? Alvast bedankt.
We wensen je veel draagplezier en een fijne dag!

Snelle geweldige service

Snelle geweldige service, ben zeker blj met het tasje.
Ideaal al je op reis gaat of winkelen.

13 mars 2024

Goedendag,
Hartelijk dank voor het delen van je feedback.
Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer in de webshop.

Mijn to go tas!

Beste tas die ik heb! Mama geworden en dit is mijn to go tas waar alles in zit wat ik nodig heb, zonder met een enorme tas rond de sjouwen.. perfect!
Ook is de klantenservice van Vilix ontzettend meedenkend en fijn, mijn complimenten daarvoor!

12 februari 2024

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het delen van jouw enthousiaste feedback. Wat fijn dat je onze tassen waardeert.
De complimenten heb ik doorgegeven aan onze klantenservice, waarvoor dank!

Fantastische service

Fantastische service over een klacht. Deze is keurig opgelost en met een dag had ik al een nieuw tasje in huis!

23 februari 2024

Beste Annaloes,
Bedankt voor je fijne review. Wat goed te lezen dat je tevreden bent over onze service. Het is ons streven om tot een goede oplossing te komen.
Heel veel draagplezier en een fijne dag!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.