Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik bestelde 2 zomerdekens ; de bestelling liet 3 weken op zich wachten,; de kleur was niet hetgeen ik bestelde De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tie... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Veel plezier van

Heerlijk, zo een georganiseerd tasje. Ik heb er veel plezier van! Mooi materiaal, net echt leer en degelijke ritsen. Het enige jammere vind ik dat mijn zonnebril er niet in past terwijl het een gemiddeld formaat is. Maarrrr, aanrader hoor!

25 oktober 2024

Beste Linda,
Bedankt voor het delen van je review. Wat fijn dat de veganistische en functionele tas je bevalt. Model LIVA is een stukje ruimer, je (zonne)bril past hier zeker in.
Fijne dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb zwarte tassen besteld Livia maar…

Ik heb zwarte tassen besteld Livia maar past alles erin mijn spullen, ik vindt geweldig grote tas is en ze hebben ook ingepakt in de dozen het was ook heel snel binnen mijn pakket dat ik zo verwacht Ik ben heel blij ermee en ik ben ook fan van jullie. 😀

19 oktober 2024

Beste Bianca,
Dank voor de het delen van je review. Wij vinden model LIVA ook helemaal top en een mooie aanvulling op het aanbod. Heel veel draagplezier gewenst!

Wat een top service

Waauw wat een service! Qua klantentevredenheid kan dit wel tellen. Super! Zeer gewaardeerd. Ik had een tasje besteld in mei, maar de stof heeft deze zomer losgelaten aan de sluiting aan de kant waar mijn gsm zat. Ik had hierover een mailtje gestuurd en ben per direct geholpen. Proficiat, zeer aangenaam. Zeer tevreden van Vilix. Innovatieve tasjes die perfect bruikbaar zijn voor hetgene ze ontworpen zijn.

23 september 2024

Hi Sofie,
Heel erg bedankt voor jouw warme 5 sterren review.
Superleuk te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Veel draagplezier gewenst en een fijne dag.

Heel tevreden

Snelle levering! Goede kwaliteit!

19 september 2024

Beste Deborah,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review.
Superleuk te lezen dat je tevreden bent.
Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens in de webshop!

Hele goede aankoop!

Ik heb nu twee tasjes van Vilix, de Oliva en de Livia. Ik ben superblij met beide; gebruik nu alleen nog de Olivia. Geen gegraai meer als de telefoon gaat en alles kan overzichtelijk opgeborgen worden. Hij ziet er ook leuk uit en de kwaliteit is goed!

2 september 2024

Beste Lot,
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Wat fijn te lezen dat je een tevreden gebruiker bent van onze tassen.
Veel draagplezier gewenst en een fijne dag!

Mooi tasje

Het is een heel mooi formaat tasje, er past veel in, en je hebt alles bij de hand als je een dagje weg gaat.
Ben er super blij mee.

8 september 2024

Beste Annette,
Dank voor jouw mooie review. Wat fijn dat je zo blij bent met onze handige tassen.
Heel veel draagplezier gewenst en een fijne dag!

Mooi compact tasje.

Het is een mooi compact tasje met genoeg ruimte voor : je betaalpasjes, mobiel, leesbril en sleutels.
Het wordt bij het verzenden mooi en goed verpakt.
Het draagcomfort is heerlijk licht.

11 september 2024

Beste Enza,
Hartelijk dank voor het delen van jouw mooie 5 sterren feedback. Superleuk te lezen dat je zo enthousiast bent!
Heel veel draagplezier gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

goede kwaliteit en snelle service

Ik wilde gaan wennen aan het meenemen van een kleinere tas/handtas. Ik kwam uit bij het croco tasje. nou dat was een groot succes. de kwaliteit voelt geweldig en de service was super snel. uiteindelijk nog een andere band er bij besteld omdat de andere band te kort was, ook die was er de volgende dag. als ik iets van feedback zou mogen geven zou ik graag zelf willen kiezen welke band ik bij het tasje zou bestellen. nu heb ik een band die me eigenlijk net te kort is. (we hebben er wat aan genaaid waardoor die wel bruikbaar is maar als ik had kunnen kiezen had ik meteen een band met de juiste lengte gekozen) Verder is Vilix een grote aanrader als je tasjes wilt gaan dragen.

29 augusti 2024

Beste Maartje,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wat fijn te lezen dat je tevreden met onze service en tassen. Jouw feedback betreft de lengte van het hengsel nemen we intern mee.
Heel veel draagplezier gewenst!

Mooi tas en snel geleverd

Mooi tas en snel geleverd

16 augusti 2024

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent.
Veel draagplezier gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

een kleine en heel handige tas

22 augusti 2024

Beste Ulrike,
Bedankt voor het delen van jouw review.
Leuk te lezen dat je blij bent met je tas!
Veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.
Groet
Team Vilix the Label

Prima

Prima, de ene dag Besteld en de volgende dag in huis

14 augusti 2024

Beste Lia,
Bedankt voor het delen van je review.
Wat fijn dat je zo snel kon gaan genieten van je aankoop!
Graag tot ziens in de webshop.

Zeer leuk tasje

Het is gewoon een super gemakkelijk tasje ,het volgend wordt 2 maatjes groter.

1 augusti 2024

Beste Viviane,
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Leuk te lezen dat je tevreden bent. Check ook eens model LIVA, het allernieuwste tasje. Een stukje groter!
Heel veel draagplezier!

Geweldige handtasjes

Snelle levering en super leuk verpakt! Zowel de donkerroze als de zwarte besteld en nog geen enkele seconde spijt van! Ik kan er veel spullen in kwijt en het is van degelijke kwaliteit, echt een aanrader!

31 juli 2024

Beste Lien,
Dank voor het delen van je review. Wat fijn te lezen dat je onze tasjes zo goed weet waarderen.
Heel veel draagplezier en een fijne dag!

Super

Super, zeer tevreden. Ene dag besteld volgende dag al binnen 🤩 daarbij echt een heel fijn tasje. Klein maar toch van alles wat er in past! Ik had dus ook binnen no time een tweede bestelling geplaatst..☺️ hier ga ik vaker terug komen!

13 augusti 2024

Beste Linda,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Superleuk te lezen dat je enthousiast bent over het tasje en de snelheid van leveren. Top!
Veel draagplezier.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden van de tasjes

Heel tevreden van de tasjes. Vorige zomer kocht ik mijn eerste tasje waar mijn gsm vooraan in past en enkele kleine spulletjes in het tweede tasje. Daar was ik heel blij mee, maar gebruikte het vooral op vakantie als je maar enkele spulletjes mee neemt. Ik was al even opzoek naar een nieuwe tas die iets groter was voor wanneer ik wat meer spulletjes wil meenemen, maar ik vond niets naar mijn zin. Tot ik weer bij Vilix terechtkwam. Ik kocht 2 liva tasjes met de kortingscode waarbij ik het tweede tasje aan 40% kon kopen. Jammer genoeg was er een kleine productiefout waardoor één van de ritsen stuk was, ik mailde naar de klantendienst met een foto als bewijs en kreeg bijna meteen antwoord. Ik zou een nieuw tasje ontvangen zonder het oude te moeten terugsturen. Ik stuurde de mail gisteren en vandaag kreeg ik het nieuwe tasje al aan. Heel blij met deze service! De tasjes zijn heel mooi en alles wat ik nodig heb past er mooi in.

8 augusti 2024

Beste Petra,
Hartelijk dank voor jouw warme 5 sterren review. Superfijn te lezen dat je tevreden bent met onze service.
Ik wens je veel draagplezier!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Verzendkosten + retourkosten zijn heel duur!!

Ik heb het tasje Olivia besteld. Er wordt beweerd dat je vanalles in het tasje kan steken. Je smartphone, alles uit je portefeuille en dan nog een extra zakje voor kleine spulletjes. In de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Als je die 'extra spullen' erin steekt dan krijg je je bankkaarten moeilijk uit het portefeuille gedeelte.

Ik wou het tasje dus ook terugsturen.
Bij de retourvoorwaarden staat "Er zijn meerdere retouropties beschikbaar met een prijs vanaf €3,97 / €4,97."
In de praktijk bleek ik alleen de optie €4,97 te kunnen kiezen of een tegoedbon voor hun website.
Bovendien wordt bij de terugbetaling de verzendkost eraf getrokken! Deze bedroeg €3,95.
Het resultaat is dus dat ik €3,95 verzendkosten + €4,97 retourkosten betaald heb.

Dus als je iets wil bestellen zorg dan dat je 100% zeker bent dat je het niet wil retourneren, want dat is een dure zaak!

Nergens wordt vermeld dat de verzendkosten van het terugbetalingsbedrag worden afgetrokken! Dit is dus heel misleidend.

Na contact hierover met Vilix hebben zij een tegemoedkoming gedaan en de verzendkosten terugbetaald. Hierdoor zijn alleen de retourkosten voor mijn rekening. Wat ik een goede regeling vind.

27 juli 2024

Beste Elisa,
Bedankt voor het delen van je review. Ik licht graag e.e.a toe. Bij ieder model tasjes kun je onder het kopje specificatie de afmetingen vinden. Dit is ook het geval bij model Olivia. Indien je dit model te klein vindt is model LIVA een betere optie.

Wanneer je een bestelling plaatst onder de 49 euro, betaal je een bijdrage in de verzendkosten van 3,95. Dit bedrag blijft staan, ook als je het pakket retour stuurt. Indien je een pakket retourneert kun je kiezen uit smartlabels en de gangbare retourlabels, hier zit een prijsverschil in. De kosten hangen samen met de keuze of dat je kiest voor een smartlabel of niet. De retourkosten zijn altijd voor de klant. Indien je kiest voor een couponcode is dit niet het geval. Op de website vermelden wij dit als volgt:

"Indien je jouw product wilt ruilen dan is retourneren gratis. Je ontvangt dan een coupon code ter waarde van jouw aankoopbedrag en deze kun je op onze website gebruiken om een nieuwe bestelling te plaatsen"

Daaruit kun je concluderen dat wanneer je een product niet omruilt het retourneren niet gratis is.

Wij vinden het jammer dat deze communicatie op de website niet duidelijk genoeg blijkt te zijn. Intern zullen wij bespreken om dit nog duidelijker kenbaar te maken.

Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuke tassen en je kan er veel in…

Super leuke tassen en je kan er veel in kwijt!!
Leuke kleuren.

25 juli 2024

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van jouw review. Wat leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over ons aanbod. Het assortiment groeit met steeds meer mooie kleurtjes en nieuwe modellen.
Heel veel draagplezier!

The BEST!

Mijn 2e besteld inmiddels! Ze zijn zo handig! En deze keer had ik ook te maken met de klatenservice; goede service en vriendelijk!
Ik raad echt iedereen die niet van grote handtassen houd maar toch je mobiel en pasjes, sleutels etc kwijt wilt een VILIX tasje aan te schaffen! Mijn favo 4-ever! (En nee krijg niks betaald voor deze review! Ha ha)

17 juli 2024

Hi Mendy,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Superleuk te lezen dat je tevreden bent met ons aanbod en service! Veel draagplezier gewenst en een fijne dag!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Verzendkosten heen en terug, gemiste kans

Het tasje besteld en geleverd gekregen. Ik had de maten opgenomen om te kijken of mijn telefoon zou passen. Dit zou moeten kunnen, maar helaas.
Het zou alleen passen als ik de telefoon uit de beschermhoes zou halen.
Dat gaat in de praktijk natuurlijk niet werken, dus de tas, Olivia, retour gestuurd.
Wel zag de tas er leuk uit, Al kan ik de kwaliteit niet beoordelen.

Wat ik wel bijzonder vind is dat de verzendkosten niet terug worden betaald. Ook de retourkosten zijn voor eigen rekening, dus alles tezamen heeft het me 10 euro gekost, maar geen tasje. Voor mij geen Vilix meer, ik vind dit niet netjes.

Inmiddels heb ik een ander tasje besteld van een ander merk, en ontvangen. Echt leer, dezelfde afmetingen waar mijn telefoon wel met gemak in past, inclusief hoesje. Tevens ook nog 27 euro goedkoper dan de Liva variant á 87 euro.

Na antwoord van Vilix, als je goed leest schrijf ik ook dat ik tasje Olivia had besteld. Daar staat bij vermeld: voor alle toestellen.
Uiteraard heb ik daar goed op gelet.
De Liva zou iets groter zijn, maar 87 euro vind ik persoonlijk erg duur.

Ik lees in een andere review dat de verzendkosten niet in mindering zijn gebracht op het terug te betalen bedrag.
Graag zou ik dan ook deze kosten retour willen hebben. Graag verneem ik een reactie

22 juli 2024

Beste Esther,
Bedankt voor het delen van jouw review. In de webshop vind je bij elk model tasje een cm icoontje terug. Wanneer je hierop klikt vind je de passende telefoons terug. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf 49 euro. Indien het bedrag van de bestelling hieronder ligt vragen wij een gedeeltelijke vergoeding. Je geeft aan model LIVA besteld te hebben a 87 euro. De verzendkosten zijn dan gratis. Ik heb je bestelling erbij gepakt en je hebt model Olivia a 42,95. Je betaalt in dat geval een bijdrage in de verzendkosten. Onze klanten kiezen bewust voor een veganistisch en duurzaam tassenmerk en niet voor echt leer.

Update nav reactie:
Op de website staat vermeld welk soort telefoon passend is voor het tasje ( niet welk hoesje). In uw geval ging het om het retourneren van een pakket, niet om een omruiling.

Fijne dag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.