Beställde en bänk för hemleverans. Får meddelande av Bring att varan finns hos ombud, 3 mil från min hemadress. Lyckas inte komma i kontakt med företaget, varken genom chatt eller telefon. Men efter... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
vidaXL är en internationell nätbutik där du hittar allt du behöver för hem, trädgård, garage och gör-det-själv-projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett brett utbud av produkter som gör att människor kan "leva stort för för lite" pengar. Genom att använda enkla kostnadsbesparande lösningar som inte negativt påverkar produktkvaliteten kan vi göra våra produkter tillgängliga för så många människor som möjligt. Alla processer från produktutveckling till inköp, marknadsföring och försäljning, logistik och kundservice ligger i våra händer. På så sätt behåller vi full kontroll över våra produkters funktionalitet, kvalitet och pris.
Sverige
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Har betalat för varan. Kunde ej leverera till min adress. Lovat via mail att betala tillbaka pengarna inom 10-arbetsdagar.
Försökt ringa skicka maila inget svar. Pengarna borta!
Lurad igen!

Svar från vidaXL
Köpte ett soffbord,det blev snett när man satte ihop det.
Färgen täckte inte ordentligt på vissa ställen
Aldrig mer något från det stället

Svar från vidaXL
Bedrövligt då paketet skickades till ett utlämningsställe som låg 45 min från mitt hem istället för normala 5 minuter. Paketet kunde inte omdirigeras.

Svar från vidaXL
Ingenting stämde betr.att fuktfritt. Den släpper igenom vattnet. Sååå besviken. Ett stort felköp

Svar från vidaXL
De skickar en planteringskruka utan botten och försöker man få rätsida på det går det inte.

Svar från vidaXL
Beställde en trädgårdssoffa som skulle vara grön. Den är svart men kladdigt strukna penseldrag av en grön skrikig färg…
På bilden framstår den som mörkgrön, helfärgad

Svar från vidaXL
Jag köpte ett skrivbord i furu för 850 kr som levererades med en spricka. Jag ville därför reklamera och returnera varan, men kundtjänsten har varit extremt svår att nå. Under fyra dagar försökte jag ringa dem direkt vid öppning (kl. 09.01), men blev bortkopplad efter 35 minuters väntetid varje gång.
Jag har även haft mejlkontakt med VidaXL. De erbjöd mig först 200 kr och sedan 300 kr i kompensation för att behålla skrivbordet. Jag nekade till detta eftersom skrivbordet var defekt och kostade 850 kr. Först när jag hänvisade till konsumentköplagen och min rätt att häva köpet/returnera varan, gick de med på att ordna en upphämtning.
I ett mejl för en vecka sedan lovade de att en transportör skulle kontakta mig för returen, men ingen har hört av sig. Jag har skickat tre påminnelser via mejl efter detta utan att få något svar. Hela processen har nu tagit två veckor, och jag har varken fått varan hämtad eller mina pengar tillbaka.
Jag kommer aldrig att handla från detta företag igen och kommer att gå vidare med en anmälan till Konsumentverket, då hanteringen är djupt oseriös.

Svar från vidaXL
Bra byrå till bra pris. Lätt att sätta ihop om man följer beskrivningen.

Svar från vidaXL
Jättestruligt att få varan. Fick till slut åka till postnord och hämta den själv efter två felsorteringar. Dålig kvalitet på varan också.

Svar från vidaXL
Planteringslådor i Cortenstål som är tunna som folie. Tillhörande stålbalkskonstruktioner som man alltså måste vika till för hand. Det står att man ska ha handskar på sig🤯🤯 Ja tror tusan det. Jag har som tur är verktyg som inte ingår i ett normalt hems verktygslåda. Utan det skulle det inte fungera. Nä det här är rent skräp. Före köpet kontakta jag VidaXL och frågade om materialtjockleken. Fick dock aldrig svar som jag blev hade lovad. Tänkte att VidaXL är ju ändå välkända så det är nog OK. Men där var jag naiv. Det är rent skräp och inte värt pengarna alls.

Svar från vidaXL
Inget bra upplevelse. Har mailat 2 ggr under en 3 veckors period om att produkten var trasig men ännu inget svar. Överlag dålig kvalite.

Svar från vidaXL
Värdelös tält som inte håller en gång!
Köp inte tält hos Vida XL

Svar från vidaXL
Leveransen är försenad i mer än tre veckor. Jag hade uppskattat om VidaXl hade kontaktar mig och informerat mig om när jag kan förvänta mig omleverans. Tre veckor har passerat utan någonsomhelst återkoppling. Urdåligt.

Svar från vidaXL
Jag avråder från att handla hos VidaXL. Om något går fel så går det inte få relevant hjälp, olika besked ges från beroende på vem som svarar. Trots att deras betalningsförmedlade Ayden gav besked om att ordern inte gick genom så går det inte att backa en beställning som de skickade dubbelt, inte heller får man en returfraktsedel för att skicka tillbaka. VidaXL:s kundtjänst är under all kritik! Köp inte hos dom, det finns andra seriösa leverantörer för liknande varor.

Svar från vidaXL
Instruktions manualen kunde ha varit något mer lätt läst men slut resutatet är mycket bra. Alla delar tillkom och inget saknades. leverans till dörren är ett stort plus för människor som inte har möjlighet att hämta leverans.

Svar från vidaXL
Bra produkt, snabb leverans. Dock till fel utlämningsställe.

Svar från vidaXL
Vidaxl har tagit kontakt med mig och lovade mig retursedel efter anmälan om defekt produkt.

Svar från vidaXL
De här var absolut det värsta företag jag varit med om, tar inte sitt ansvar , hade köpt en spegel med fästen som inte gick att justera och de satt inte i centrum. Fick en retursedel och jag skickade tillbaka , ville endast ha en ny om de kunde garantera att den var ok, fick en ny med samma fel. Reklamation men de vägrar att ta sitt ansvar. Nu har jag en spegel som jag inte kan använda som jag betalat för. Dessutom skickade de den till mig även fast den hade samma fel som den första. Jag har försökt ringa deras telefon i Stockholm, det är bara en telefon men ingen jobbar där , ringer du kl. 9.00 då deras telefontid börjar så är det fullt och de vill att man ska Maila istället. Det var 35 min väntetid , tänkte att jag väntar , efter 35 minuter kopplas samtalet bort. De har tid mellan 9.00-11.00 men det kvittar om du ringer andra tider så svarar de att det är kö och att det tar 35 min. Fyyyyyyyyyy , så ynkligt. 😡