Wij zijn heel tevreden over het deskundige advies en de vriendelijke bejegening bij de aanschaf van onze Renault Captur. Er was voldoende aandacht en tijd voor ons. Ook na de aankoop konden we nog bi... Se mer

Företaget har svarat
Ik ben door Kenny goed geholpen bij de aanschaf van een occasion. Ook toen ik voor de aanschaf vragen had via de mail zijn die snel en volledig beantwoord.
Skrivet av företaget
Van Voordenpark 18, 5301 KP, Zaltbommel, Nederland, Nederländerna

Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ben erg tevreden hoe ik daar geholpen ben en klantvriendelijk

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Kenny heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Gisteren mijn nieuwe Symbioz opgehaald en bij aankoop en ophalen van de auto netjes geholpen door Kenny en Thom.
Gr Andy Stuiver

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Na onderhandeling een prima aanbod gekregen voor inruil van mijn huidige auto en koop van nieuw gebruikte Arkana. De Verkoper Kenny de Leeuw heeft de levering van de auto uitstekend gefaciliteerd. Inmiddels rijden we als tevreden klanten in de ronde.

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Ook na de aankoop konden we nog bij diverse vragen terecht bij Kenny de Leeuw. Heel prettig!

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Door Kenny de Leeuw zeer fijn geholpen nadat hij door zijn verkoopleider werd terug gefloten op een bedrag wat we moesten bijbetalen, ging over een klein bedrag, wat ik zeer onprofessioneel vond van zijn verkoopleider en dus Kenny in zijn hemd zetten!
Ik heb de order doorgezet omdat ik Kenny ons goed heeft geholpen,
Een advies aan de verkoopleider zet nooit je verkopers in zijn hemd!
De sterren die ik geef zijn voor de verkoper Kenny en zeker niet voor de verkoopleider!!

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Renault Zaltbommel is een betrouwbaar bedrijf, komt de afspraken na en de service verlening is uitstekend. Wij komen al jaren in dit bedrijf en zijn super tevreden.

Svar från Van Mossel Renault - Zaltbommel
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.