Företaget har svarat
Mijn auto had hagel schade waarvan ik dacht dat de reparatie niet te doen was zonder gebruik te maken van gaten dichtsmeren en overspuiten. Tot mijn verbazing waren alle putjes strak getrokken binne... Se mer
Företaget har svarat
Recent heb ik mijn auto hier laten herstellen. Dat was prima gedaan. Helaas was er toch ergens iets misgegaan waardoor er blijkbaar coating op de ramen was gekomen. Een foutje kan gebeuren. Het gaat e... Se mer
Företaget har svarat
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De verwerkingstijd was veel langer dan voorgespiegeld. Geen communicatie over het voortdurende uitstel. Als we belden on te vragen hoe het zat kwamen we in een wachtrij en terugbellen ho naar. Na een dag werd ons -dat kon kennelijk wel- gevraagd om de leenauto om te ruilen voor een andere die beter zou passen in onze prijsklasse. (sic). Toen de auto klaar was hebben ze wel gebeld maar voordat we bij de telefoon waren al weer snel opgehangen . Teruggebeld naar de centrale en kregen de belofte dat de vestiging snel contact zou opnemen. Gebeurde niet. Uiteindelijk rond 17 uur via1233 vernomen dat we de auto konden ophalen. We stonden er om 17.30. En toen kregen we te horen dat we voor minder dan 1 streepje moesten gaan bijtanken want anders kregen we God weet hoeveel kosten we in rekening gebracht . Wat een klantvriendelijkheid . Een echt TOPSCHADEBEDRIJF. Maar niet heus.
Super nette service, heel klantvriendelijk, vlot en met veel respect. Auto extra netjes nagelopen!
Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!
Perfect hersteld en snelle service. Vervangend vervoer ging minder soepel. Daarom 4 sterren, zou anders 5 sterren zijn geweest.
Auto zag er weer prachtig uit na de schadeherstel, en nog 'n dag eerder klaar ook!
Perfecte service
Prima service en conform afspraak alles geregeld. En schade netjes hersteld.
Schaden is prima hersteld, vriendelijk personeel.Goede kennis van zaken. Goede service, gewoon prima bedrijf.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
de hagel schade werd snel en vakkundig hersteld.
de auto kon ik aan het einde van de dag alweer ophalen

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Melding van de auto; u heeft een lekke band
Omdat deze vestiging om de hoek zit waar ik werk, ben ik onaangekondigd er meteen even langs gereden
Zo fijn dat ze mij meteen geholpen hebben.
Chapeau, dat is pas service!

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Perfecte verwijdering van de hagelschade welke mijn auto in Italie opgelopen had. Werd zeer vriendelijk ontvangen en goed voorgelicht door het personeel.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Hartelijke ontvangst snel alles geregeld
Vriendelijke mensen
Mooi resultaat

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Schade gemeld, daarna snel contact voor een afspraak. Ontvangst was netjes en professioneel en toch laagdrempelig. In mijn geval van reparatie hagelschade, werd er diezelfde ochtend aan gewerkt. Leen auto stond klaar, afspraak gemaakt over verloop van het herstel. Mogelijk was de auto die dag al klaar als het mee zat. Bij thuiskomst al een mail met een geschatte datum tijd van gereed. Tegen de lunch netjes een telefoontje dat de auto weer gereed was. Een ochtend en gereed, auto is netjes opgeleverd.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Snel en goed geholpen. Schadeopname, brengen van de auto en het weer ophalen kostte weinig tijd en rompslomp. Schadeherstel was 1 dag eerder gereed dan gepland en perfect gerepareerd.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.