Det här tycker kunderna
Patrick en Martijn helpen me iedere keer opnieuw op een zeer fijne en prettige manier. De overige mensen op deze locatie zijn ook zeer plezierig in omgang. Met name Patrick en Martijn benoem ik bij... Se mer
Företaget har svarat
Bijzonder goed geholpen bij inruil en aanschaf auto. Erg prettig open contact . Alles perfect geregeld en we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Deze van Mossel vestiging zal bij toekomstige autowiss... Se mer
Företaget har svarat
De Odenseweg 1, 9723 HA, Groningen, Nederland, Nederländerna
- 050 767 6360

Ontdek onze JLR voorraad & service
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Autobedrijf van Mossel heeft op een geweldige manier een auto verkocht en geleverd
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig op ons privé adres afgeleverd waarna ook nog eens de tijd werd genomen om instructie over de auto te geven. Mijn grote complimenten hoe men dit verzorgd heeft.
Patrick en Martijn helpen me iedere…
Met name Patrick en Martijn benoem ik bij naam omdat dit de mensen zijn waar ik regelmatig contact mee heb. Ze zijn tevens proactief wat ik als ondernemer zeer kan waarderen.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
andere auto kijken
we kwamen voor een andere auto kijken, na die tijd niks meer van hun gehoord. Na bijna dikke drie weken een keertje een reactie gehad.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Correcte en tijdige behandeling van…
Correcte en tijdige behandeling van garantie klacht

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Offerte voor vervangen autobanden…
Offerte voor vervangen autobanden blijkt (bijna) twee keer zo duur als bij drie andere garages waar ik offertes heb aangevraagd. Tot nu toe geen antwoord gekregen waarom het prijsverschil zo groot was. Dus mijn advies: altijd meerdere offertes opvragen bij meerdere garages, want Mossel hanteert prijzen die bijna twee keer zo hoog zijn.
Maar eerlijk is eerlijk: verder wel zeer tevreden met overige diensten

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Altijd een plezierige ontvangst door…
Altijd een plezierige ontvangst door prettige medewerkers.

Vriendelijk en betrouwbaar
Vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. De auto is weer keurig onderhouden.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
van Auto naar van Mossel ..
Geweldig personeel, in de showroom, verkoop en service/ werkplaats. luisteren is een vak dat de mensen bij van Mossel Groningen begrijpen en toepassen.
After Sales is een vak dat de mensen van van Mossel landelijk perfect beheersen.

Zeer vriendelijk personeel
Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en professioneel, ook zonder afspraak toch geholpen

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Heel hulpvaardig en snel geregeld.
Wat zijn we fijn en goed geholpen. Veel dank aan het team.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Geweldige service en persoonlijke aandacht.
Geweldige service en persoonlijke aandacht door de mensen van Groningen. Je wordt er gewoon fantastische geholpen door hele aardige mensen.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Goed opweg geholpen met mijn oude…
Goed opweg geholpen met mijn oude discovery. Vriendelijk ontvangst en goede service.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
De after sales is perfect
De after sales is perfect.
Afspraak is afspraak.
Ze bieden altijd goede oplossingen aan zodat je als klant weer tevreden verdet rijd in je auto.

Zeer klantvriendelijk en deskundig
Goed en vriendelijk ontvangst altijd
Bellen voor overleg
Zeer deskundig herstel
Altijd auto ter vervanging
Zeer deskundig en klantvriendelijk

Klasse
Zoals je van de Britse merken mag verwachten, zo word je ook met stijl en klasse en vakmanschap behandeld.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.