Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Se mer

Ben als niet klant door Tino Teunissen, vestigingsdirecteur van JLR Apeldoorn, uitgenodigd voor een Customer Panel meeting waar ze eerlijke feedback vroegen over de auto's maar ook over de klante... Se mer
Het contact met de medewerkers van Van Mossel Jaguar Land Rover in Apeldoorn is altijd vriendelijk. Aan de telefoon, aan de balie en in de showroom. Er is altijd tijd en aandacht voor de klant. Na de... Se mer
Van Mossel Jaguar Land Rover Apeldoorn is een betrouwbaar autobedrijf met uitstekende service. Zeer Klant gericht. Er wordt tijd genomen en er heerst een vriendelijk en open sfeer. Zeer goede erva... Se mer
Oude Apeldoornseweg 40a, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
De service van de lokatie in Apeldoorn is erg goed; het maken van afspraken verloopt vlekkeloos en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.
Ivm defecte aircobuizen, moest de halve auto uit elkaar.
Na de werkzaamheden doet alles het weer perfect.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Prima ervaring, fijn geholpen. Netjes welkom geheten en wat te drinken aangeboden in een fijne en rustige wachtruimte.
Bij Van Mossel Jaguar Land Rover Apeldoorn wordt er geluisterd en meegedacht en dat stellen mijn vrouw en ik zeer op prijs.
De medewerkers zijn vriendelijk en de service is prettig. Onze ervaringen zijn altijd positief geweest.
Professioneel, vakkundig personeel. Netjes te woord gestaan en afspraak zoals op voorhand afgesproken.
Vakkundige dealer met altijd een vriendelijk en gastvrij ontvangst. Hier voel ik mij geen nummertje en herkennen zij mij bij naam. Ik kom hier met plezier mijn auto brengen. Complimenten aan het team in Apeldoorn!

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Van de ontvangst bij binnenkomst, het persoonlijke contact, tot en met het leveren van de werkzaamheden, super tevreden!

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Afhandeling garantie van mijn Audi bij een van Mossel zeer omslachtig. Auto 3 dagen kwijt geweest voor vaststelling probleem en daarna nogmaals 3 dagen voor het vervangen van het onderdeel. Daarvoor de auto al een dag kwijt geweest waar men heeft vastgesteld dat de auto toch naar hun Audi specialist moet. En dan ook nog het 2e probleem vergeten door te geven. Kon ik nog een keer terug.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Zeer klantgerichte en klantvriendelijke service

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
vriendelijke verkoopster met top advies. Defender is fantastisch.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
de ontvangst was uitstekend zoals altijd
duidelijke communicatie inzake de mogelijkheid het probleem op te lossen.

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Vanaf het moment afspraak maken tot het moment ophalen, allemaal keurig gecommuniceerd naar de klant toe

Svar från Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn
Professioneel, vriendelijk, leuk, beleefd en betrouwbaar, met een vleugje humor. Beter wordt ‘t niet.