Het verhelpen van een acuut probleem aan mijn auto werd veel sneller verholpen dan verwacht. - De auto werd maandagochtend opgehaald. - Verwachte gereedheid zou vrijdags er na zijn. - Dinsdag eind... Se mer

Företaget har svarat
Hartelijke ontvangst op afgesproken tijd door vriendelijk personeel. Na de servicebeurt kreeg ik een spic en span gewassen auto terug. Als dat geen service is?
Företaget har svarat
Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Se mer
Företaget har svarat
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... Se mer
Skrivet av företaget
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles ging mooi en soepel, de afhandeling – inclusief de inruil van mijn oude auto – ging vlekkeloos. Op de dag dat ik mijn nieuwe auto mocht ophalen, kreeg ik zelfs nog een bericht met een filmpje waarin mijn auto klaarstond. Dat was een superleuke verrassing en echt een mooie extra service!

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Uitstekende service. Er werd meegedacht en ik kon tussendoor ingepland worden.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Eenmaal aangekomen bij Van Mossel hebben we een proefrit gemaakt in een Ioniq 5. Mooie auto, weinig kilometers en de deal was snel gesloten. De volgende dag kwam ik erachter dat de teller was vervangen, dit was ons bij de aankoop niet vermeldt. Hierover geïnformeerd en de teller bleek idd vervangen. Uiteindelijk hebben we de hele onderhoudshistorie van de auto opgestuurd gekregen en waren de echte kilomers herleidbaar. Daarnaast hebben we een coulance regeling aangeboden gekregen die meer dan eerlijk was.
Twee weken later konden we de auto ophalen, maar door een aantal obstakels hadden ze nog maar 1 dag om de auto af te leveren. In eerste instantie gaven ze aan het niet te redden, maar na een beetje aandringen 🫣 hebben ze alles op alles gezet om de auto af te leveren en is het ook gelukt. De auto stond er prachtig bij en er werd echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen (het is onze eerste elektrische auto).
Er zijn fouten gemaakt die niet hadden mogen gebeuren, maar het siert deze garage hoe ze het hebben opgelost, vandaar 4 sterren ipv 5.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Alle afspraken netjes nagekomen, updates uitgevoerd,goed gewerkt.
Geen bijzonderheden.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Ik ben daar goed geholpen en ze zijn daar vriendelijk

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper , neemt alle tijd voor je om alles uit te leggen. Veel mogelijkheden qua service. Auto is top afgeleverd met een heel compleet welkomst/ cadeaupakket.
Gemakkelijk alles geregeld. Goed bod voor onze vorige auto gekregen. Zekers aan te raden.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Roberto heeft ons heel goed geholpen en hij neemt de tijd voor je en legt alles goed uit we zijn zeer tevreden over deze garage.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Eerlijke uitleg over de auto . Ook een paar dagen van te voren een leuk filmpje. Tijdens het ophalen van de auto vriendelijk personeel . Alles maakte een nette indruk.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Vriendelijk ontvangen. Mij werd direct koffie aangeboden. Dit kan ik zeker waarderen.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Geholpen door Roberto, top ervaring! Bedankt voor alles!

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
We zijn correct geholpen, goed geadviseerd, goed overleg tijdens de reparatie en apk keuring.
Perfect geregeld. Geeft veel vertrouwen.

Hele fijne mensen daar.
Als je vragen hebt kan je ze altijd stellen.
En ook heel behulpzaam

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Bedrijf is op zich wel goed, jammer dat je als klant zo ver moet rijden voor onderhoud. En dat het uitvoerings rapport van gedane werkzaamheden in het Engels is vinden wij niet fijn.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.