Ik ben ben geholpen door Roberto. Gezien het verschil met een nieuwe auto hebben wij gekozen voor een nieuwe auto ipv demo.

Företaget har svarat
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening. Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim... Se mer
Företaget har svarat
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... Se mer
Företaget har svarat
Ivm de afstand ongezien een occasion gekocht. De verkoper is om de auto heen gelopen omdat ik wilde weten of er gebruiker sporen aanwezig waren. Velgen waren onbeschadigd, alleen 1 beschadiging op de... Se mer
Skrivet av företaget
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Nederländerna

Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Je weet van te voren waar je aan toe bent qua prijs.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd en omdat er bij een vorige beurt iets mis is gegaan hebben ze dit gecorrigeerd doormiddel van een aangename extra service.
Top.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Fijne ontvangst op de werkplaatsreceptie. De auto werd direct aangepakt en na een uur al klaar.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Goed en plezierig geholpen. Uitgebreide informatie over het elektrisch gaan rijden. Fijne onderhandeling snelle levering.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Om tot de aankoop van mijn Hyundai Kona over te gaan heb ik veel informatie en uitleg gekregen. Ook werd er veel tijd besteed aan het rijden in een elektrische auto en dus het rijden in een automaat. Zeer tevreden over Van Mossel.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Afspraak netjes gemaakt, keurig ontvangen en alles gedaan volgens afspraak en op tijd klaar

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Deskundige en vriendelijke medewerkers, werkzaamheden volgens afspraak en binnen de vooraf aangegeven tijd.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
goede service auto snel geleverd binnen 4 dagen omdat we daar op vakantie waren in de buurt Goede prijs van mijn auto gekregen De hyundai inster bevalt tot nu toe perfect na ongeveer 2000km mee heb gereden

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Bij de afspraak bepaalde punten van aandacht meegegeven. Deze waren bij het inleveren van de auto niet bekend bij de mannen die het uitvoeren.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Mijn bleulink deed het niet meer,daarna ben ik uistekend geholpen bij hyundai Emmen.
Mijn dank aan Robert Kuipers.

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Jl. vrijdag onze auto, een Hyundai Tucson, opgehaald bij Van Mossel Hyundai in Emmen. Gedurende het hele proces van bezichtiging, aankoop en aflevering, zijn we prima begeleid en geholpen/geadviseerd door de verkoper, Mylan van der Molen.
Wij hebben 'n dijk van 'n auto gekocht waar we erg blij mee zijn. Top!

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Super vriendelijk ontvangen, door Roberto. Na een gesprek en proefrit werd de auto zelfs een paar dagen voor ons gereserveerd.
Wij wilde de auto graag mee op vakantie. Dat werd wat krap in de tijd, maar alles was geregeld. Zelfs kentekenbewijs en van Mossel laadpas binnen voor vertrek.
Top geregeld

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
2e hands Nissan Leaf gekocht met BOVAG-garantie. Na een paar maanden bleek er een probleem te zijn. Dit is snel en prettig opgelost door van Mossel. Dank!

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Alles ging mooi en soepel, de afhandeling – inclusief de inruil van mijn oude auto – ging vlekkeloos. Op de dag dat ik mijn nieuwe auto mocht ophalen, kreeg ik zelfs nog een bericht met een filmpje waarin mijn auto klaarstond. Dat was een superleuke verrassing en echt een mooie extra service!

Svar från Van Mossel Hyundai - Emmen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.