Ik ben zeer tevreden van bestellen bij Van Lier mijn produckt was veel te klein en ik was niet tevreden over het produkt Ik heb direct met de firma contact gehad en ze hebben alles direct in orde g... Se mer
Det här tycker kunderna
How is it possible that I receive unsollicitate emails in the last few month while I'm living in Brasil for almost 11 years now. Last time I visited Europe was 4 years ago. Isn't there a maximum pe... Se mer
Företaget har svarat
Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Se mer
Företaget har svarat
Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sneakers gekocht
Sneakers gekocht. Helaas na 2 maanden scheur op de stiknaad. Kan gebeuren. Klantenservice gemaild. Nu na 11/2 week nog geen enkele reactie. Van een merk als van Lier zou je toch meer verwachten. Erg teleurstellend.
Toch reactie gehad. Schoen kosteloos gerepareerd. Erg blij mee.

Svar från VANLIER
Ik hoef nooit te passen of retour te…
Ik hoef nooit te passen of retour te sturen , voor mij de schoen die voor mijn voet geweldig zit .van Lier er zijn geen betere. Groet Harry van Haren

Al 10 jaar fan!
Ik draag inmiddels al 10 jaar schat ik zo in Van Lier schoenen. Fantastisch merk zowel in nette schoenen als sneakers

Foutieve zending ontvangen
Foutieve zending ontvangen. Kan gebeuren denk je dus email aan klantenservice gestuurd. Na een week geen respons dus nog eens een rappel gestuurd. Nu twee weken later nog niets en bellen met de klantenservice blijkt ook niet te lukken want het nummer is altijd in gesprek met geen mogelijkheid tot terugbellen. Producten zijn redelijk tot goed maar service....

Svar från VANLIER
Kapotte zool, klantenservice reageert niet
Ruim een maand geleden schoenen besteld en bij de eerste keer aantrekken schoot de zool los. Heb hem zelf gelijmd en een klacht per email verzonden maar geen reactie ontvangen.

mooi en betaalbaar
Van Lier heeft mooie en betaalbare schoenen. Zijn vernieuwd maar ook duurzaam. Een mooie combinatie.

Svar från VANLIER
Mooie schoenen, op tijd geleverd
Mooie schoenen, op tijd geleverd en goed ingepakt. Zitten ook redelijk, de schoenmaat op basis van voetlengte klopt voor mij. Wel een ietwat slordige afwerking, onder de schoen wat losse en gerafelde draadjes…

Svar från VANLIER
Zeer slechte communicatie, met correctie
Zeer slechte communicatie.
Lees, geen communicatie.
Op 22-6 heb ik 2 paar schoenen besteld.
30-6 heb ik 1 paar schoenen ontvangen. Hierop direct een mail gestuurd naar de klantenservice.. geen reactie.
Op 06-07 maar weer een mail gestuurd naar de klantenservice.
Geen reactie.
Op 14-07 een 3e mail naar de klantenservice gestuurd met de vermelding dat de 2e paar schoenen niet meer verstuurd hoeven te worden en dat het resterende bedrag terug gestort mag worden.
Uiteraard, vandaag 15-08, u raad het al….
Nog steeds geen enkele reactie van VanLier mogen ontvangen.
Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, onbeschoft slecht!
30-08 update:
Uiteindelijk via mail contact geweest.
Het uitstaande bedrag is terug gestort.
Een excuus en korte uitleg is gegeven + een attent verzorg pakket is ontvangen. Zeer gewaardeerd.
Hopelijk was ik een uitzonderlijk geval.

Brevet van onvermogen
In de winkel op de Coolsingel schoenen "on line" op een tablet op de toonbank besteld omdat ze niet op voorraad waren. Schoenen werden niet geleverd en het bleek dat schoenen op verkeerde adres geleverd waren. Ondanks dat deze ontvanger dit gemeld had, konden deze scheoenen niet bij mij afgeleverd worden en moest ik ze opnieuw bestellen, wat ik direct gedaan heb op 7-7. Geld zou binnen 5 dagen terug gestort worden maar vandaag 26-07 is het geld nog niet niet terug gestort. Na diverse mails, diverse belletjes en 2 toezeggingen dat het geld teruggestort zou worden is de status nu dat V.Lier erkent dat het geld teruggestort dient te worden maar dat degene die dit moet goedkeuren op vakantie is ze weten niet wanneer hij terug is. Medewerker van de klanten service durfde niet zn achternaam te geven. Dit verwacht ik niet van een bedrijf als V. Lier. Dikke onvoldoende.

Svar från VANLIER
Waar is mijn negatieve recentie…
Waar is mijn negatieve recentie gebleven ! Die ook niet beantwoord is geworden.
Het betrof de waardeloze Gijs schoenen

Dik tevreden over Van lier
Zowel de klantenservice via email, als de winkel in Utrecht gaven prima informatie om tot de goede schoenkeuze te komen.

Svar från VANLIER
Online bestelling na weken nog niet…
Online bestelling na weken nog niet uitgeleverd en ook absoluut geen communicatie. Na zelf contact opnemen blijken er allerlei technische problemen te zijn. Verder geen nieuws. Paar weken later maar eens gebeld. Heel vriendelijke dame maar het bleek dat er behalve de afschrijving niets van de systemen zo’n beetje werkt bij Van Lier. Ze wisten zelfs niet of iets wel of niet uitgeleverd was…Toezegging dat geld direct teruggestort zou worden, nou ook dat systeem zal wel niet werken, nog steeds niets gezien. Vandaag maar weer eens gebeld, wederom erg vriendelijke toezegging gehad dat het nu echt teruggestort gaat worden.
Heel jammer, was een goed schoenenmerk, maar heeft voor mij volledig afgedaan.

Svar från VANLIER
Ik heb een maand geleden sneakers…
Ik heb een maand geleden sneakers besteld. Na een paar weken nog steeds niets gehoord. Zelf moeten bellen en te horen dat de schoenen niet meer te krijgen zijn. Zouden het bedrag terugstorten.. Na een paar weken nog steeds geen geld terug. Weer bellen en een vriendelijke telefoniste zou alles in orde maken . Nu weer niets overgemaakt! Ongelofelijk slechte reclame voor zo'n gerenommeerd bedrijf.

Schoenen online besteld
Schoenen online besteld, maar na 1 week niets ontvangen. Bleek een storing in het systeem, waardoor de bestelling zogenaamd "geleverd" was, maar dit was niet zo. Uiteindelijk kreeg ik het bericht dat ze de schoenen ook niet meer in mijn maat hadden. Oftewel: dikke pech.
Nogmaals een bestelling geplaatst voor een maat groter, maar ditmaal lukte het niet eens om een orderbevestiging te sturen binnen twee dagen.
Uiteindelijk probeer je 1.5 week voor de dag dat je ze nodig hebt schoenen te bestellen bij een leverancier die claimt "voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden", maar eindstand is er na 1.5 week nog niet eens iets verzonden. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel

Svar från VANLIER
Sneakers lopen fantastisch, helaas snel probleempje mee.
Online kocht ik een paar Van Lier Rock sneakers. Zien er gaaf uit en lopen fantastisch. Ik heb problemen met een peesplaatontsteking en dit is één van de weinige schoenen waar ik pijnloos op loop. Helaas na tweeeneenhalve maand is er schijnbaar iets met de zool van de linkerschoen. Deze maakt een krakend geluid bij het lopen. Erg irritant en geen gehoor als ik op het werk door de zaak loop. Tweeeneenhalve maand is natuurlijk te snel om dergelijk dure schoenen al te moeten afschrijven. Omdat ze zo ontzettend lekker lopen gisteren toch een nieuw paar Rock sneakers besteld. Hopelijk gaan die nu langer mee, anders wordt het wel een dure hobby.

Svar från VANLIER
Schoenen besteld, krijg niets!
Schoenen besteld met de belofte voor 15.00 besteld de zelfde dag verzonden. Inmiddels zijn we 3 dagen verder en ik heb nog geen bericht ontvangen. Ik heb een bericht naar de klantenservice gestuurd en zelfs daar krijg ik geen reactie op.
Koop hier geen schoenen want je krijgt en hoort niets!

Svar från VANLIER
Doordat ik een fout had gemaakt met een…
Doordat ik een fout had gemaakt met een retour zending,ben ik grandioos goed geholpen met de k,antenne service

Perfecte schoen voor mij
Van Lier schoenen hebben voor mijn wat bredere dan gemiddelde voeten gewoon de perfecte pasvorm. Geen last van knellende schoenen aan het einde van de dag. Geschikt voor "gekleed" én onder een spijkerbroek. Daarnaast een heel goede prijs / kwaliteitsverhouding !

Mooie schoenen
Zoals elke keer weer heel mooie schoenen correct geleverd . Alweer blij een paar schoenen van Van Lier te dragen ; Dank je wel

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.