Topvakantie gehad bij Arcanus resort in Side. Dit hotel is echt een aanrader. Kamer was netjes, schoon en zeker niet gedateerd. Eten van hoge kwaliteit, uitgebreid en goed warm. Personeel zeer vriende... Se mer
Företaget har svarat
Fijn bedrijf om vakanties bij te boeken. Dit jaar voor de 2e keer geboekt bij vakanties.nl en alles is goed en naar wens verlopen. 1e boeking was tijdens de coronaperiode en toen moest de vakantie h... Se mer
Företaget har svarat
Weer goed geholpen met een probleem helaas niet alles opgelost maar Vakanties.nl heeft een groot aandeel in de aangeboden oplossing en daar kunnen wij vrede mee hebben dus daarom wederom🌟🌟�... Se mer
Företaget har svarat
Ik had 2 pagina's open staan op vakanties.nl met allebei (in de laatste fase) hetzelfde hotel in Playa del Ingles, maar dan 1x met logies/ontbijt en de andere met All inclusive (wat onze voorkeur had)... Se mer
Företaget har svarat
✔ Vergelijk meer dan 148 aanbieders en vind gegarandeerd de laagste prijs ✔ Nergens anders bepaal ze zélf je zo gemakkelijk je ideale vlucht ✔ Geen verborgen kosten en altijd de meest actuele prijs ✔ Razendsnelle klantenservice
Westplein 8, 3016 BM, Rotterdam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Voor het eerst geboekt bij vakanties.nl. Liepen tegen problemen aan op het vliegveld. Contact opgenomen met noodnummer, maar ze konden niks voor ons betekenen. Hele week meerdere mails gestuurd. Nogmaals noodnummer gebeld, konden wederom niks voor ons betekenen. Uiteindelijk werd er een oplossing geboden voor de terugreis. Deze afspraak werd niet nagekomen, waardoor we ook op de terugreis een probleem hadden. Zeer veel stress gehad in deze week terwijl deze vakantie bedoeld was om te ontspannen. Begrijp dat klanten een eigen verantwoordelijkheid hebben, maar om klanten zo in de kou te laten staan... Heeft ons ook echt onnodig meer geld gekost. Voor ons geen vakanties.nl meer.

Svar från Vakanties.nl
Makkelijk te boeken. Vlucht toch op ander vliegveld was makkelijk te zien icl prijzen.

Svar från Vakanties.nl
Mijn naam op se tickets miste de laatste 4 letters. Dit was vlgs vakanties.nl niet te wijzigen. Moesten nieuwe tickets gekocht worden. Klantenservice slecht bereikbaar, word van kast naar muur gestuurd

Svar från Vakanties.nl
Een vakantie geboekt via vakanties.nl
Op naar Turkije het Serenis hotel.
Met 8 man op pad vol goede zin
We kwamen binnen in dit hotel en het was meteen een slecht begin.
4 kamers geboekt naast elkaar.
Het gevolg we lagen ver van mekaar.
Daar proberen op te lossen we hebben er zelfs geld voor gegeven
Maar het werd niet opgelost we hebben daar alleen maar bijzondere situaties kunnen beleven.
De WiFi was zo slecht we waren niet bereikbaar
We wilden WiFi kopen maar de kabel was doorgeknipt blijkbaar.
Door naar het restaurant kijken naar het eten.
Alles koud en rauw gevolg doodziek we hebben het met 8 man geweten.
Bij het entertainment een bar die tot 00.00 uur open is
Maar om 23 uur besluiten ze dat het klaar is en kreeg niemand meer iets je loopt een uur drank mis.
Je spreekt het personeel erop aan.
Je krijgt een grote mond en laten je staan.
De opblaasbaar krokodil met oranje slinger is van het balkon gejat en zijn we kwijt.
Dag erna staat de krokodil met oranje slinger pontificaal in de hotel winkel tot onze spijt.
In gesprek gaan daar was geen beginnen aan
We konden 35 euro betalen of moesten de krokodil laten staan.
De hammam was fijn
Alleen boek je 8 keer dezelfde massage en had je geluk als je bij de goede masseur kon zijn.
Als je gelukt had had je alles erop en eraan.
De andere deed niks en liet je in de kou staan.
Met al onze klachten naar vakanties.nl gegaan
Maar die laten ons gewoon in de kou staan.
We hadden moeten bellen tijdens de vakantie maar we hadden geen bereik daar.
Alles uitgelegd maar ze staan niet voor ons klaar.
Het online inchecken ging ook niet
40 euro betaald maar ook dit krijgen we niet terug tot ons verdriet.
Wij hadden verwacht na alle foto's en beeldmateriaal die we hebben gestuurd dat vakanties.nl ons wel tegemoet zouden komen.
Maar hier kunnen we alleen maar van dromen.
Deze organisatie is echt slecht ze willen mensen niet aanhoren en meedenken.
Wij zijn genezen van deze reisorganisatie ik geloof niet dat wij ons gaan bedenken.
Kortom voor service hoef je bij vakanties.nl niet te boeken.
Want deze is VER te zoeken.

Svar från Vakanties.nl
Op de boeking stond niet de juiste naam vanuit het paspoort van mijn vrouw. Gebeurde op vliegveld in Düsseldorf. Het noodnummer van vakanties.nl gebeld maar die gaven niet thuis voor een oplossing. Nieuw ticket moeten kopen. Terug uiteraard hetzelfde probleem. Een begripvol Turks meisje bij de vliegmaatschappij had het kosteloos geregeld in 10 minuten. Ik boek nooit meer een vakantie bij jullie

Svar från Vakanties.nl
Vakantie was perfect. Ondanks luchthavenwijziging voor retourvlucht alles goed verlopen, ondersteuning op locatie zonder opmerkingen. Onze 2 geboekte kamers lagen niet naast elkaar maar wel op dezelfde verdieping (4 kamers uitelkaar)..... aangegeven wens kan niet helemaal uitgevoerd worden maar ik denk dat dit overmacht is en we hebben dit laten gaan bij binnenkomst.
Zeer positieve all-inclusive vakantie. Locatie / resort is ruim en voldoende mogelijkheden om uit de drukte te zijn. Zeer veel personeel om alles netjes te houden. Goede locatie voor gezinnen, leuke afwisseling met waterpark en strand, voldoende excursies als je dat wilt.

Svar från Vakanties.nl
Er zou wat meer rekening gehouden kunnen worden met mensen die niet zo erg thuis zijn in het digitale.

Svar från Vakanties.nl
Duidelijke website, mogelijkheid om nuttige filters in te stellen, makkelijk om te boeken, snel antwoord op mijn mailtje. Nu hopen op een topvakantie. 😀

Svar från Vakanties.nl
Meer betaald voor een terug vlucht om 11.15 uur, krijg bericht dat de vlucht verzet is maar 03.40 in de nacht, hier niet mee akkoord gegaan omdat we extra betaald hadden voor de vlucht om 11.15 , over 11 dagen vertrekken we maar nog geen bevredigend antwoord gehad. Service voor mij onder de maat

Svar från Vakanties.nl
Boeking super snel geregeld en snelle reactie van de medewerker

Svar från Vakanties.nl
Prima site, duidelijk en overzichtelijk, jammer dat je alleen niet via het boeken eventuele preferenties kan invullen ( wel via de klantenservice erna als je hebt geboekt)

Svar från Vakanties.nl
Snel overzichtelijk en duidelijke site. Boeken verloopt soepel. Nog niets te klagen. Prijzen zijn eerlijk.

Svar från Vakanties.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.