Wij willen graag het volledige team bedanken voor de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren. Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en o... Se mer
Företaget har svarat
Alles is verder okay, vind het alleen jammer dat bagage, transport etc. allemaal apart moet betaald en geregeld worden en dat bij Ryanair moeilijk met Ideal te betalen is.
Företaget har svarat
Dit is zonder twijfel het beste bedrijf van allemaal waarvan ik tot nu toe gebruik heb gemaakt. Het boeken van een vakantie is snel en eenvoudig, en de klantenservice is van het hoogste niveau. Bedank... Se mer
Företaget har svarat
Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... Se mer
Företaget har svarat
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
makkelijk om iets in de juiste prijsklasse te vinden, duidelijke site, goed aanbod

Svar från Reisknaller
Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en oprechte betrokkenheid omgezet in een oplossing waar wij enorm dankbaar voor zijn.
Jullie hebben niet alleen geluisterd naar ons verhaal, maar ook echt de moeite gedaan om mee te denken en door te zetten tot alles in orde was. Dat maakt voor ons het verschil.
Voor ons betekent dit meer dan alleen een reis die geregeld is… het geeft ons vertrouwen en een goed gevoel om met jullie op vakantie te kunnen vertrekken.
Wij zijn dankbaar voor de vriendelijkheid, het begrip en de inzet die wij hebben mogen ervaren.
Dit is hoe echte service hoort te zijn.
Nogmaals bedankt aan het hele team.
Groetjes,
Tom en Veerle 🙏

Svar från Reisknaller
Dit is zonder twijfel het beste bedrijf van allemaal waarvan ik tot nu toe gebruik heb gemaakt. Het boeken van een vakantie is snel en eenvoudig, en de klantenservice is van het hoogste niveau. Bedankt!

Svar från Reisknaller
Wij werden super snel geholpen door de vriendelijke Amanda bij het omboeken van onze reis!
Gewoonweg top!

Svar från Reisknaller
Overzichtelijke site en fijn dat je meteen de vluchttijden ziet.
Foutieve berekening werd meteen toegelicht met een belletje.

Svar från Reisknaller
Super snel vakantie geboekt 18 mei lekker naar mallorca. Voor de vakantie in september gaan we zeker weer bij jullie boeken.

Svar från Reisknaller
We zijn heel klantvriendelijk geholpen. De mensen bij dit bedrijf denken echt met je mee.

Svar från Reisknaller
Boeken ging heel makkelijk! Vorig jaar ook al via reisknaller geboekt, waren helemaal tevreden!

Svar från Reisknaller
Een topvakantie tegen een goede prijs naar Nerja. Erg tevreden over deze maatschappij

Svar från Reisknaller
Het boeken ging simpel, en kreeg ook meteen alle bevestigingen. Hopelijk wordt de reis ook zo mooi.

Svar från Reisknaller
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.