MimosaReizen Omdömen 2 049

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Semesterboende
  3. Fritids- och semesterläger
  4. Skidsemester
  5. Resebyrå
  6. Reseföräkring

Skrivet av företaget

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Skrivet av företaget

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik belde voor informatie ,staat op de…

Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je mij niet;ik kijk voetbal,waarop ik zei dan waar om pakt u op als er staat tot 23:00 uur.kreeg ik te horen dat ik kon op zoutenen hij verbrak de verbinding.de eerste en de laatste keer dat ik bij deze gasten hebt geboekt,zo ga je je niet met klanten om.van mij 0 sterren

20 juni 2026

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad tijdens uw contact met onze klantenservice.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie was en bieden onze excuses aan als u zich niet correct geholpen voelde. De wijze waarop u het gesprek beschrijft, komt niet overeen met de service die wij onze klanten willen bieden.

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Mocht u ons uw boekingsgegevens willen toesturen, dan kijken wij graag verder naar de situatie en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Prima!

Net geboekt! Voor nu kan ik alleen beoordelen dat het de beste prijs gaf en een fijne website om te boeken.

20 juni 2026

Snel geregeld

Een vetrouwde reisorganisatie snel.afgehandeld.

9 juni 2026

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat alles snel geregeld en afgehandeld was. Wij streven ernaar onze klanten een betrouwbare service en een vlotte afhandeling van hun boeking te bieden.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Mimosa Reizen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Duidelijke site

Duidelijke site, goede prijs.
Goede en snelle communicatie!

Svar från MimosaReizen

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u onze website duidelijk vond en tevreden bent over de prijs. Ook waarderen wij het dat u onze communicatie als goed en snel heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mimosa Reizen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het boeken van een mooie reis.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk en goedkoper dan andere…

Makkelijk en goedkoper dan andere reisburo's

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat u het boeken via Mimosa Reizen als gemakkelijk heeft ervaren en dat wij een voordeliger aanbod konden bieden dan andere reisorganisaties.

Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u ook in de toekomst weer te mogen helpen bij het vinden van een mooie en betaalbare vakantie.

Boekingsproces

Boekingsproces
Medewerker zeer behulpzaam

Svar från MimosaReizen

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het boekingsproces en dat onze medewerker u goed heeft kunnen helpen. Persoonlijke service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Mimosa Reizen. Wij wensen u veel plezier met uw reis en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

ideale side.

ideale side.
alles ging gemakkelijk

6 juni 2026

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u onze website als ideaal heeft ervaren en dat alles gemakkelijk is verlopen. Wij doen ons best om het boeken van een vakantie zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Mimosa Reizen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

ben met mijn vriendin naar st george homestay geweest. Mooie grote kamer, wel oud, maar oke tot ik bij de schuifdeur kwam en een dode kakkerlak vond in de richel. De schoonmaker heb het wel weg gehaald. Heb gevraagd of dat normaal was. antwoord not normal. Kunnen geen woord engels. Maar we weten allemaal dat het er nooit 1 kan zijn. Wij vonden het eten zeer slecht. Iedere dag echt het zelfde op 2 bakken na. Lauw en echt niet lekker. Als er patat lag, soms verse bakte ze dat 1 keer, dus rauwe patat. Hebben aziatisch gegeten voor 11 euro pp en dat was echt heerlijk. Vlees vis en groenten kiezen en dat bakte ze op een grote plaat. Zijn 2x bij andrea wezen eten in old market, heel lekker en heel goekoop. En 1 keer mac donald laten komen.
De lunch daar was beter dan het avondeten. Want dan kon je rijst eten met stoofpotje.
De zwembaden waren mooi op wat achterstallig onderhoud na. De leuning bij het stille bad was erg gammel, dus oppassen geblazen.
De barman bij het stille bad was geweldig. Bediende ons de hele dag. Soms iets te veel, als je geen trek had stond er weer koffie of wat anders. HAHA
Die man krijg van mij een dikke pleum.
Taxi voor de deur nemen en niet bij de receptie want die zijn veelste te duur. Wel flink afpingen. Ze beginnen met 400 pond naar old market. Maar wij betaalden heel de week 200 pond.
De market in hotel is een grote oplichter. 2 zakken chips en rol koekje 12 euro.
De entertaiment was verschrikkelijk. 1 keer een goochel show. Leuk voor een kinderpartijdje.
En de rest was ook niks aan.
Dus mensen zoek wat anders, maar ik zou hier echt niet heen gaan.
Zijn wij zeikers, neeeeee.
Vergeet ik eigelijk het over het ontbijt te vertellen. Moet een leuk begin van de dag zijn. Broodmanden in plastic foli , dus alles was zacht ook de hele broden met een knapperige korst was zacht. 1 soort jam in cupje met weinig smaak. dus niet lekkere jam die je zelf kan vullen.
geen gewone jonge kaas. 2 soorten, een soort harde sheddar en komijn. Alleen cupjes roomboter, geen keuze. Dus iedere dag maar 2 eieren genomen. Yoghurt ook niet veel keus. Warme bonen worst en gebakken aardappels, geen roerei.
Sharm sheik zeer leuk, hotel was eenmalig.
groetjes y en j

25 maj 2026

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling.

Wij willen u er graag op wijzen dat beoordelingen die via onze website worden geplaatst betrekking hebben op onze dienstverlening als reisorganisatie. Een beoordeling van de accommodatie zelf kunt u plaatsen op de pagina van de betreffende accommodatie, zodat toekomstige gasten daar uw ervaringen kunnen lezen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We gaan vaak op vakantie

We gaan vaak op vakantie, nu voor het eerst via mimosa geboekt en dat ging heel erg makkelijk. Prettige website en nu ook fijne app

1 juni 2026

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Wat leuk om te horen dat u, ondanks uw ruime reiservaring, voor het eerst via Mimosa Reizen heeft geboekt en dat dit zo gemakkelijk is verlopen.

Fijn dat zowel onze website als onze app goed zijn bevallen. Wij streven ernaar het boeken en beheren van uw vakantie zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Wij hopen u in de toekomst nog vaak te mogen helpen bij het vinden van uw volgende vakantie.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Omdat ik nergens de gewenste bestemming…

Omdat ik nergens de gewenste bestemming en hotel kon boeken voor 1 persoon, bij.Mimosa lukte dit wel.
Het noekingsproces was makkelijk.en duidelijk.
Prijs was wel veel.duurder.

14 maj 2026

Svar från MimosaReizen

Bedankt voor uw beoordeling.

Fijn om te horen dat u bij Mimosa Reizen wel de gewenste bestemming en accommodatie voor één persoon kon boeken en dat u het boekingsproces als eenvoudig en duidelijk heeft ervaren.

Wij begrijpen dat de prijs mogelijk hoger was dan verwacht. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals de beschikbaarheid van eenpersoonskamers, de reisperiode en de tarieven die door luchtvaartmaatschappijen en accommodaties worden gehanteerd.

Wij waarderen uw feedback en hopen dat u een fijne reis heeft gehad. Graag verwelkomen wij u in de toekomst opnieuw bij Mimosa Reizen.

Een hele teleurstelling.

Een hele teleurstelling.
Door de Belgische staking gaat ons vlucht niet door. Wij krijgen een ander voorstel voor een vlucht. Als dit niet uit komt krijgen wij zelfs heel ons bedrag niet terug vergoed. Terwijl dit wel wettelijk is
Maar krijgen wij als antwoordt, kunnen wij niks aan doen dat jullie als Belgen staken.
Heel onbeschoft.
Wij moeten nu ons toverstokje maar gebruiken en onze kinderen ergens droppen, zelfs nog extra verblijf zoeken wegens hotel volzet is.

Hier heb ik echt geen woorden voor.
Bang dat ze hun procenten kwijt zijn.
Daarom mensen pushen

8 maj 2026

Beste Amy,

Helaas kunnen wij niets doen aan de stakingen in België. Uiteraard proberen wij in zulke situaties altijd een passende oplossing te regelen voor onze passagiers.

De hoofdboeker van de reis is altijd onze contactpersoon. U bent niet de hoofdboeker van deze reis. In overleg met de hoofdboeker zijn verschillende alternatieven aangeboden, waarvan er één is geaccepteerd.

Wij verzoeken u daarom om contact op te nemen met de hoofdboeker voor verdere afstemming.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supervriendelijk geholpen aan de…

Supervriendelijk geholpen aan de telefoon bij mimosareizen. Dankjewel 🙏

6 maj 2026

Beste Betul,

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent aan de telefoon. Daar doen we het voor!

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Mimosa Reizen

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.