Vakanties.nl Omdömen

1 616
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waarschuwing: na boeken word je compleet genegeerd en aan je lot overgelaten. Totaal onprofessioneel en geen enkele service. Echt vermijden. Serieus dat jullie zo’n reactie onder mijn review durven... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topvakantie gehad bij Arcanus resort in Side. Dit hotel is echt een aanrader. Kamer was netjes, schoon en zeker niet gedateerd. Eten van hoge kwaliteit, uitgebreid en goed warm. Personeel zeer vriende... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn bedrijf om vakanties bij te boeken. Dit jaar voor de 2e keer geboekt bij vakanties.nl en alles is goed en naar wens verlopen. 1e boeking was tijdens de coronaperiode en toen moest de vakantie h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Weer goed geholpen met een probleem helaas niet alles opgelost maar Vakanties.nl heeft een groot aandeel in de aangeboden oplossing en daar kunnen wij vrede mee hebben dus daarom wederom🌟🌟�... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Researrangör
  3. Söksida för resor

Skrivet av företaget

✔ Vergelijk meer dan 148 aanbieders en vind gegarandeerd de laagste prijs ✔ Nergens anders bepaal ze zélf je zo gemakkelijk je ideale vlucht ✔ Geen verborgen kosten en altijd de meest actuele prijs ✔ Razendsnelle klantenservice

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 616)

287 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer netjes afgewikkeld!

Ik had 2 pagina's open staan op vakanties.nl met allebei (in de laatste fase) hetzelfde hotel in Playa del Ingles, maar dan 1x met logies/ontbijt en de andere met All inclusive (wat onze voorkeur had) en ik ga per ongeluk verder op de voor ons verkeerde pagina en ik zie het pas na de gedane aanbetaling. Dom van mijn kant, maar na wat nailverkeer op en neer is het prima opgelost en kunnen we alsnog all inclusive op vakantie. Dus super gedaan door Lars, dikke pluim.

4 mars 2026

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor je review. Fijn dat er even met je is meegedacht en dat het uiteindelijk goed is opgelost, zodat jullie toch all inclusive op vakantie kunnen. Ik geef je compliment zeker door aan Lars. Veel plezier alvast met de voorpret!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ☀️

Duidelijke en overzichtelijke informatie

Een fijne en overzichtelijke website. Eenvoudige en duidelijke manier voor het verkrijgen van informatie van beschikbare duidelijk vakantiebestemmingen.

2 mars 2026

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vindt en dat je makkelijk duidelijke informatie over de vakantiebestemmingen kunt vinden. Dat is precies de bedoeling.

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ✈️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boeken van vakantie was zeer eenvoudig

Boeken van vakantie was zeer eenvoudig. Goede prijs en duidelijke site.
Nu nog zon op de vakantie......

3 mars 2026

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het boeken zo eenvoudig ging, met een goede prijs en een duidelijke site. Nu duimen we voor volop zon op je vakantie. ☀️

snel geregeld

26 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor je review. Fijn dat alles snel geregeld was, daar doen we het voor.

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ✈️

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gemakkelijk en stap voor stap vakantie…

Gemakkelijk en stap voor stap vakantie uitzoeken en boeken. Jammer dat de datum bij nieuwe zoekopdracht terugspringt op voordeligste datum. Moet heel vaak verschillende stappen opnieuw invullen. Niet echt een optie om mijn gegevens op te slaan.

24 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Bedankt voor je duidelijke feedback. Fijn om te horen dat het uitzoeken en boeken als gemakkelijk wordt ervaren.

We begrijpen dat het vervelend is dat de datum bij een nieuwe zoekopdracht verspringt en dat je meerdere stappen opnieuw moet invullen. Ook je opmerking over het opslaan van gegevens nemen we serieus.

We zullen je feedback doorgeven, zodat we onze website nog gebruiksvriendelijker kunnen maken!

duidelijk en snel te vinden

duidelijk en snel te vinden
nu nog hopen dat de vakantie ook zo top is

26 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Wat fijn dat je alles snel en duidelijk kon vinden, bedankt voor je review!

We hopen dat je vakantie minstens zo soepel en geslaagd verloopt. Alvast heel veel plezier! 🌴✨

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bijna goed

Boeken gaat prima. Factuur volgt, maar nergens zijn de vluchtgegevens te vinden die noodzakelijk zijn om een parkeerplaats te reserveren.

19 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Bedankt voor je eerlijke review Martijn! Wat fijn te horen dat het boeken goed verliep. De vluchttijden kun je overzichtelijk terugvinden in jouw persoonlijke Vakanties.nl account. Onder het kopje 'vluchtinformatie' staan deze voor jullie gespecificeerd.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ben over het algemeen tevreden

Ben over het algemeen tevreden, maar de prijzen veranderen wel heel snel, wanneer men een beetje later de vakantie vastlegt.

23 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. We begrijpen dat het vervelend kan voelen als prijzen snel veranderen wanneer je iets later boekt. Dank je wel dat je dit deelt in je review.

Altijd goed

Altijd goed, nooit iets mis, en voordelig boeken. Uiteindelijk kom ik toch na goede research weer hier uit voor pakketreisjes ;-)

27 september 2025

Hallo Desire,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles altijd soepel verloopt en dat je tevreden bent over de prijzen, daar doen we het voor.

We helpen je natuurlijk graag weer bij je volgende reis. Tot de volgende boeking! ✈️🌍

Zonnige groet,

Team Vakanties.nl 💚🌍

Snel en overzichtelijk.

Vakantie geboekt 5 dagen voor vertrek, alles snel geregeld, en een mooie prijs tegenover andere reisorganisaties.
Daarom voor ons 5 sterren deze keer.

23 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was, zeker met vertrek al binnen vijf dagen. Geweldig dat je ook blij bent met de prijs. Dank je wel voor de 5 sterren, dat waarderen we enorm!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl 🌴

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en duidelijk overzicht.

Goed en duidelijk overzicht.
Binnen enkele minuten is het boeken geregeld.

21 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Wat fijn om te horen dat het overzicht duidelijk was en dat je binnen een paar minuten klaar was met boeken. Dank je wel voor je review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij boeken vaker via Vakanties.nl en…

Wij boeken vaker via Vakanties.nl en daar zijn we erg tevreden over. Het enige wat af en toe nog niet helemaal vlekkeloos gaat is het online inchecken bij de vliegmaatschappijen met de PNR die wordt afgegeven. Vaak werkt deze niet en krijgen we via de helpdesk van de vliegmaatschappij de juiste. Dit geeft soms wat meer stress dan nodig.

21 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Wat fijn om te horen dat je vaker via ons boekt en tevreden bent, dat waarderen we enorm. We begrijpen dat het vervelend is als de PNR bij het online inchecken niet direct werkt en dat dit onnodige stress geeft. Dank je wel dat je dit aangeeft in je review.

Gewoon goed!

19 februari 2026

Beste Edwin,

Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! We hopen je in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn.

Pien van Vakanties.nl

Makkenlijk boeken

Makkenlijk boeken, jammer dat je voor stoelen en koffers extra moet betalen. Wordt steeds duurder zo.

18 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Fijn om te horen dat het boeken makkelijk ging. We begrijpen dat het jammer voelt dat je voor stoelen en koffers extra moet betalen en dat het zo snel oploopt. Dank je wel dat je dit deelt in je review.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerlijke informatie op de site…

Eerlijke informatie op de site vertellen. Nu boeken wij een hotel met aquapark, waarvan het park tijdens ons verblijf nog niet open is. Dit wordt niet duidelijk vermeld en de naam van het hotel wekt de illusie dat het bij elkaar hoort.

16 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat dit niet duidelijk voor je was en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat je wilt kunnen vertrouwen op heldere informatie bij het maken van je keuze. Dank je wel dat je dit aangeeft in je review.

Groetjes, Team Vakanties.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg heldere website zonder poespas…

Erg heldere website zonder al teveel poespas en lokkertjes.
Ook het boekingsproces is erg goed en duidelijk opgezet.
Zijn ook erg eenvoudig telefonisch bereikbaar zonder een gerobotiseerde AI Assistent. Kortom doeltreffend en eenvoudig tegen concurrerende tarieven een vakantie boeken.

Ik raad deze reisorganisatie van harte aan!

13 februari 2026

Svar från Vakanties.nl

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor. Fijn om te horen dat je de website helder vindt, het boekingsproces duidelijk is en dat je ons goed telefonisch kon bereiken. Geweldig dat je ons van harte aanbeveelt, dat waarderen we enorm!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ☀️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb gebeld meerdere malen omdat ik…

Ik heb gebeld meerdere malen omdat ik graag 2 kamers met zeezicht wilde boeken dat ging niet.er werd gezegd boeken en dan later kijken of het wel mogelijk is maar dan heb je wel extra kosten .ik heb geboekt paar uur later kon het wel geboekt worden .vind dat erg jammer want nu komen er extra kosten bij .ik heb weer gebeld om dat ik hoopte er toch samen uit te komen .maar hellaas is dat niet gelukt zeekamer was 25 euro duurder totaal dus 50 euro ik moet nu dus extra 125 euro betalen .de kamer die ik nu heb kost als je het nu boekt 120 extra per kamer . Vind echt heel jammer dat het op deze manier gaat

12 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Vakanties.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat het boeken van de twee kamers met zeezicht eerst niet mogelijk was en later wel, en dat dit nu voor extra kosten zorgt. We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is en dat je had gehoopt dat dit in één keer goed geregeld kon worden. Helaas kunnen wij na het maken van een definitieve boeking, geen kosteloze wijzigingen doorvoeren.

Groetjes, Team Vakanties.nl

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.