Alles ging, eerlijk gezegd, boven verwachting. Tijdens proces goed op de hoogte gehouden. De waarde die online werd berekend werd ook daadwerkelijk uitbetaald. En heel snel ook. Binnen een dag na ont... Se mer
Företaget har svarat
Heel makkelijk proces. Op de website mijn ipad pro aangemeld. Vragen eerlijk beantwoord en ipad kosteloos opgestuurd. 2 dagen later het beloofde bedrag op mijn rekening. Geen gedoe met lastige partic... Se mer
Företaget har svarat
Wat was ik enthousiast toen ik zag wat er voor mijn iPad werd geboden. Het proces van opsturen, ontvangst en beoordelen verliep supersnel. Groot was de teleurstelling toen ik na beoordeling nog n... Se mer
Företaget har svarat
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Makkelijk proces, top communicatie, keurige en snelle afhandeling

Svar från Trade in
Mijn iphone 15 plus verkocht tegen een eerlijke prijs.
Tussen opsturen en geld op mijn rekenig heeft maar
2 dagen in beslag genomen.
De communicatie is zeer goed per mail.
Heel goed bedrijf.

Svar från Trade in
Makkelijke app voor de prijsindicatie, snelle verwerking pakket (gewoon in Nederland), en goede communicatie over ontvangst en vervolgstappen. De prijs was iets boven marktconform bij vergelijkingen.

Svar från Trade in
Wow. Alles is coed super gegaan. Vanaf het moment dat ik mijn iPhone aanmeldde voor de verkoop tot het moment dat ik het geld binnen kreeg. Dezelfde dag al !!!! Dank je wel!!!

Svar från Trade in
Via de website van Appletips een verkoop analyse laten maken van mijn iPhone en binnen een paar dagen ook dat beloofde bedrag op mijn rekening gestort gekregen.
Geweldig en erg tevreden

Svar från Trade in
Na enige onduidelijkheden is het al met al prima opgelost
Zeker aanrader

Svar från Trade in
Snelle afhandeling waarbij je goed op de hoogte gehouden wordt en snelle betaling.

Svar från Trade in
Fijn bedrijf met goede service; waar je op een eenvoudige en snelle manier je oude device in kunt ruilen.

Svar från Trade in
Het opsturen en de afhandeling met de betaling werkte heel snel. Over die stappen kreeg ik keurig een email.
Maar er was een beoordeling dat mijn telefoon minder waard was. Daarover werd ik niet geinformeerd en werd ook geen akkoord gevraagd.
het lagere bedrag werd gewoon uitbetaald.
Aanvulling: op basis van de review heeft de inkoper contact met mij opgenomen. Het proces was niet verlopen zoals het hoort: er moet altijd eerst een bericht en instemming van de klant zijn bij een lagere beoordeling.
Het verschil is in dit geval gecorrigeerd.
Het proces zou worden aangepast om deze fout te voorkomen.

Svar från Trade in
Volgens jullie experts achterkant en zijkant zwaar beschadig. Achterkant is onbeschadigd alleen aan de zijkant een paar krasjes door zand of vuil tussen het toestel en het hoesje. Vanaf ingebruikname screenprotector en hoesje op het toestel gehad. Gewoon schades faken om maar minder uit te keren. Ik noem dit een vorm van oplichting.

Svar från Trade in
Voor de eerste keer me telefoon verkocht en perfect verlopen.
Me volgende telefoon gast zeker hier heen.
Service was mega goed en de betaling dezelfde dag.
TOP

Svar från Trade in
De snelste partij die ik ooit heb meegemaakt! Aan te raden.

Svar från Trade in
Geweldig dit! Vrijdag aanvraag gedaan. Toen kreeg ik een postnl trackcode. Ik twijfelde en wachtte tot maandag. Uiteindelijk pakket opgestuurd en binnen 24 uur geld op de rekening. Ongekend deze service. Dat gek*t op mp. Mijn advies. Doe het via trade in!

Svar från Trade in
De snelheid waarmee ze reageerden en het taxatiebedrag waren uitstekend.

Svar från Trade in
Goede deals snelle service en eerlijk geld terug voor je oude telefoon al met al zeer tevreden

Svar från Trade in
Eerlijk bod gekregen en het geld stond direct op m’n rekening na acceptatie van het bod!!

Svar från Trade in
Aanvraag snel en correct afgehandeld.

Beste
Jullie hebben een heel transparante werkwijze!
Ik ben dan ook heel tevreden over jullie snelle en goede service.
Geld stond op dezelfde dag al op mijn rekening.
Ann

Svar från Trade in
Alles is verlopen zoals ik verwacht had. Allereerst een goed bod, wat je natuurlijk al ziet bij de aanmelding, daarna een zeer snelle afwikkeling. Na de goedkeuring door mij van het uiteindelijke bod binnen 45 min het bedrag op mijn rekening. Topservice!

Svar från Trade in
Prima service. Duidelijk snel en efficiënt komen afspraken direct na

Svar från Trade in
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.