TOK VIRAL EST UNE SOCIETE ARNAQUEUSE J AI MEME ENGAGE UN AVOCAT ILS REPONDENT PAS ... RIEN NE LES FREINE ILS M'ONT VOLE ENVIRON 500 EUROS DEBITES SUR MON COMPTE SANS MON AUTORISATION VOUS ALLEZ... Se mer
1 star only because you cannot leave a zero rating. Total scam - charge you €40 which isn’t mentioned anywhere when you request followers. Their so called customer service just repeatedly fob you off... Se mer
Toujours pas de tentative de prélèvement mais par contre j'ai commandé 2500 pour 10€ j'ai reçu à peine 200 abonné donc définitivement à fuir Update: j'ai bien reçu ce que j'avais commandé mais dan... Se mer
Absolute Scam, they advertise a cheap service as a one off, nowhere on the advert page does it mention a subscription. Luckily for me my bank caught it & didn’t give these scammers any more money.... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Je vous ai contacté par mail aucune réponse. Bande d’escroc. Vous m’avait prélever 39,90 hier à 23h00 vous avait vraiment à me remboursé et lundi je vais vous rapelle !!

J’ai acheté 10k de follower et après avoir pays mes follower on était retiré

Svar från Tokviral
Pagina fraudulenta, me han sacado el dinero y no he visto lis seguidores. Además me gan cobrado una suscripción de 39,90€ qyo no he aceptado. Les he escrito un email y no contestan.

Una gran mentira cuidado vais a pagar pa naaaa.Es una estafa100%

Svar från Tokviral
J’ai été débité et je n’ai toujours rien reçu!

Svar från Tokviral
COMPLETE SCAM!!!!! Don’t waste your money. No followers at all. No email back to me either. Please see this review and many others saying the same thing before you purchase! Load of rubbish.

Svar från Tokviral
This is a fraud. They took moneu and enroll on a subscription and you don't even notice. No followers and no money. They don't even respond to the emails.

Svar från Tokviral
Bande d'escroc ils ont promis 1200 abandonner depuis hier je suis toujours à zéro !
Plainte déposé vous allez voir
Si vous allez vous en tirez comme ça !

SCAM stay away
I've purchased a service from them ( thousands followers) and never delivered.
I tried another service and I started to see immediate response on my account.
SCAMMERS and they don't have a way to get in touch with them

Svar från Tokviral
Ne pas y aller. Ils ont voulu me prendre 39.90. Arnaque éviter vraiment. Je leur est envoyé un mail j'attends des explications heureusement que ma banque les a bloqué. Ça va pas de prendre de la thune aux gens comme ça.

Svar från Tokviral
Plusieurs prélèvements en quelques jours inexpliqués, arnaque à fuire!! J’ai résilié l’abonnement j’espère que les prélèvements s’arrêteront, je partirai en justice.

Svar från Tokviral
Paid £9 approx for tiktok followers. Unknowingly to me I had also signed up for a subscription which if not cancelled with 24 hours a subscription fee is charged to your account- approximately £35.
I contacted TokViral as soon as I saw the pending transaction to request a cancellation/refund as I had not availed of the subscription service. They have refused, they have assured me no further monies will be withdrawn from my account, but they will not refund the subscription fee.
Make is this what you will, but they conned me out of £35 with their 'subscription'. BE AWARE!!

Svar från Tokviral
Te hacen una oferta fraudulenta de:
-1000 seguidores (nunca llegaron)
-Seguidores reales (mentira, 90% creado con bot desde cero)
- te dicen 24 horas y después te envían un correo donde te dicen que van a retrasar por motivos técnicos de forma que pase el tiempo y tu pagues la suscripción oculta que te incluyen en un anuncio fraudulento
- te sacan el dinero y frente a tus quejas interrumpen de inmediato el servicio (servicio que igualmente has pagado a la fuerza y que tendrían que darte igualmente por el mes que has pagado)
- se niegan a reembolsar pero te ofrecen 3000 seguidores para callarte.
Resultado: tengan mucho cuidado, no responden de su mal servicio y malas prácticas y actuan de forma fraudulenta

Svar från Tokviral
I haven't received the followers after 22hours and I haven't been able to contact them

Svar från Tokviral
I haven't even received one follower yet and it has been over 7 hours. I would like for the process to be quicker.

Svar från Tokviral
He mandado varios correos pidiendo que depositen los seguidores o me devuelvan el dinero y nada de nada después desde hace días . Un engaño en toda regla , aquí dicen escríbenos o llámanos , pues no tienen que dar solución sino no ofrezcan que en 24 horas . Desde aquí pido que me devuelvan el dinero . Es publicidad engañosa y una estafa que me ha constado casi 150 euros entre una suscripción que me han cobrado y que no compré más los seguidores más un book que tampoco compré

Svar från Tokviral
Estafa, no llegan, llevo 5 días esperando y ninguna respuesta ni seguidores.

Svar från Tokviral
It's a scam. So don't fall for it. I bought 4K followers for TikTok, and I've received absolutely nothing. So please be careful and don't fall for these scammers with fake addresses and mobile numbers.🤦🏼

Svar från Tokviral
Bonjour j'ai acheté 500followers sur ce site et j'en et eu que 9 depuis hier ??? 😑 Je comprend pas le but ????