The Cozy Sheep Omdömen

2 119
TrustScore 4 av 5

4,0

Tofflorna var jättemysiga i början, även om de inte ger nåt stöd till foten. Sulan var mjuk och skön att gå på. Tyvärr så är kvaliteten väldigt sladdrig och sulorna har redan gått sönder i sömmen upp... Se mer

Tofflorna är precis som sagt något stora i storleken men tog ändå min vanliga storlek för att de inte skulle vara precis lagom, tycker det är skönt med lite luftigare tofflor än de som är precis lago... Se mer

Jag fick dessa tofflor av min man för drygt 1 år sen. Tofflorna är helt magiska! Mjuka, sköna OCH varma. Dock är dom SJUKT stora i storleken :)) min man köpte strl 38 åt mig som jag har, men dom halka... Se mer

Jag har provat en uppsjö olika innetoffler många i ull mot kalla golv och dessa är enastående i att hålla fötterna varma trots att de inte har någon tjock sula. Helt fantastiska jag ska köpa ännu ett... Se mer

1. Skobutik

Vi udbyder ECO certificeret uldprodukter, hvor bæredygtighed, miljøet, kvaliteten og ordentlige arbejdsforhold skal gå hånd i hånd. Det tror vi på højner kvaliteten i slutproduktet. Vi er The Cozy Sheep

Bra

(2 119)

102 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Sköna och fina

Sköna och fina! Ser fram emot att använda de i vinter :) Jag köpte de gråa men om jag hade valt det igen hade jag nog valt den ljusa färgen!

31 oktober 2022

Blev besviken när de kom

Blev besviken när de kom. Inte alls som på bilderna. Jag tänkte åh bra pris men oj vad jag blev lurad. De är breda och slappa trots liten storlek och inte särskilt snygga.
Omöjligt att komma i kontakt med deras kundtjänst, väntat i 6dagar utan resultat.

Har skickat till adressen du beskriver och fått svar 4ggr senaste dagarna att ni har mycket att göra….

26 oktober 2022
Logotyp för The Cozy Sheep

Svar från The Cozy Sheep

Hej Carina,
Vilken e-post skickade du din e-post till? Jag kan inte omedelbart hitta dig i vår e-postkorg. Kan du försöka skicka den igen till mail@thecozysheep.se?

Sladddriga med dålig passform

Sladddriga med dålig passform. Den lilla formen dem har försvinner efter att man använt dem någon enstaka gång. Sulan är mindre än foten så det ser ut som allt samlas längst ned som en elefantfot. Hade hellre lagt ned pengarna på äkta fårskinstofflor

22 februari 2022

Sladdriga och dålig passform

Sladdriga och dålig passform. Dessutom för smala. Tårna klämdes ihop, åtminstone på den ena.
Känns billiga och slarvigt hopkomna.
Via Klarna fick jag pengarna tillbaks, utom de 78 kr för returfrakt.

29 januari 2022

Terrible quality, mycket dålig passform.

Terrible quality, unusable. Köpte till mig och till min kille. Framför allt så är undersulan så smal att man står på sömmen, värre på min killes tofflor där undersulan är smalare än hans fot. Mycket obekvämt.
De är fula och ser inte ut som på bilderna. De är ganska olika och känns som att någon har gjort ett slarvigt snabbt jobb för att tillverka dom. De är långsmala, så mycket längre än min fot att det känns som jag ska råka snubbla när jag har på mig dom för tå-delen sticker ut 5 cm framför min fot. För stora för min kille med.
Kundtjänst hittar på att jag ska mäta min fot, sulan och skicka foton och allt möjligt men vill inte godkänna reklamation med pengarna tillbaka. (Jag är övertygad om att alla andra tofflor är av precis lika dålig kvalité, om än kanske att jag kan ha tur att av slumpen få några med bredare sula och bättre form, så jag vill inte ha dem utbytta). Jag får såledels betala returfrakten själv.

11 december 2021

Köp inget av dessa skojare

Köp inget av dessa skojare
Beställde den 27 Nov o idag
Fortfarande inget besked
Dhl har inte hämtat paketet o
Cozy påstår att dom
Skickat det men dhl har inte scannat ngt
Paket
Cozy erbjuder att skicka me bring
Men ja avböjde då dom öjuger o skyller ifrån sig bara så undvik dessa skojare.

9 december 2021

Sköna tofflor

Längre leveranstid än vad som uppges på hemsidan. Tog 7 dagar.
Sulan är ganska tunn men tofflorna är absolut varma och sköna att sitta med i soffan.

17 november 2021

Trevligt bemötande vid retur!

Jag valde att göra en retur av mina varor för att de inte riktigt var som jag tänkt mig. Kontaktade företaget och blev trevligt och hjälpsamt bemött av kundtjänst. Fick svar inom 30 minuter på en fredagskväll.

22 november 2019

Varma och sköna tofflor

Underbara tofflor - jag köpte till mig själv först, sedan ville min 17-åriga son också ha ett par! Något stora i storlekarna. Informationen om byte kan förbättras. Snabba svar vid frågor.

19 februari 2019

Mycket dåligt bemötande,när en vara…

Mycket dåligt bemötande,när en vara inte passar,så får kunden stå för kostnaden vid retur.Det kostade mig 215 kr och företaget säger att ”inga pengar tillbaka” .

14 januari 2019
Logotyp för The Cozy Sheep

Svar från The Cozy Sheep

Hej Ann,
I vores handelsbetingelser (som du accepterede ved indgåelse af handlen) står der at retur er på købers regning. Vi har lavet en svensk returadresse, så det er så nemt og hurtigt for vores svenske kunder at returnerer, normalt ville dette koste 50-60 SEK.

Vi kan desværre ikke tage ansvar for din returmetode og hvorfor prisen har været 215 SEK.

Dine første fragtomkostninger (da du bestilte) er selvfølgelig krediteret sammen med resten af beløbet.

Dåligt

Dålig kommunikation på mailen, superdålig returpolicy, eventuell retur blir mycket DYR. De tar bort synpunkter som inte är jättepositiva, men konstruktiva och som kan hjälpa andra konsumenter från sin FB- sida. Mycket dåligt kundbemötande alltså!

15 december 2018
Visa omdömen på alla språk. (2 119 omdömen)