Tofflorna är precis som sagt något stora i storleken men tog ändå min vanliga storlek för att de inte skulle vara precis lagom, tycker det är skönt med lite luftigare tofflor än de som är precis lago... Se mer
Jag fick dessa tofflor av min man för drygt 1 år sen. Tofflorna är helt magiska! Mjuka, sköna OCH varma. Dock är dom SJUKT stora i storleken :)) min man köpte strl 38 åt mig som jag har, men dom halka... Se mer
Vi udbyder ECO certificeret uldprodukter, hvor bæredygtighed, miljøet, kvaliteten og ordentlige arbejdsforhold skal gå hånd i hånd. Det tror vi på højner kvaliteten i slutproduktet. Vi er The Cozy Sheep
Saralyst Alle 52, 8270, Højbjerg, Danmark
- 71995127
- kundeservice@thecozysheep.dk
- thecozysheep.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 28 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Tofflorna var jättemysiga i början
Tofflorna var jättemysiga i början, även om de inte ger nåt stöd till foten. Sulan var mjuk och skön att gå på. Tyvärr så är kvaliteten väldigt sladdrig och sulorna har redan gått sönder i sömmen upp mot sidan på tofflan. Jag har fått köpa ersättare från ett annat företag efter mindre än tre månaders användning.
Bra och skön toffla med gummisula
Bra och skön toffla med gummisula, varma bekväma.

Svar från The Cozy Sheep
Har köpt vantar som jag trodde skulle…
Har köpt vantar som jag trodde skulle vara varma. Det är dem inte! Sömmarna är otäta så de släpper in kylan. Dessutom jättesmala och svåra att ta på...
Mina tofflor är jättegoa så det var ett…
Mina tofflor är jättegoa så det var ett gått köp
Allt bara bra
Snabb trygg leverans. Fina varma tofflor till ett rimligt pris.
När jag skriver fina ändras det automatiskt till trevliga, varför?
Älskar mina nya fårtofflor
Älskar mina nya fårtofflor, varma o sköna, dock var de lite smala att komma i först men när de väl är på är de helt ljuvliga.
Köp tofflorna!!!
Tofflorna är precis som sagt något stora i storleken men tog ändå min vanliga storlek för att de inte skulle vara precis lagom, tycker det är skönt med lite luftigare tofflor än de som är precis lagom stora.
Tofflorna håller fötterna exakt lagom varma utan att det blir för varmt eller svettigt.
Great products and easy to order from.
Bästa värmande ull tofflor
Jag har provat en uppsjö olika innetoffler många i ull mot kalla golv och dessa är enastående i att hålla fötterna varma trots att de inte har någon tjock sula. Helt fantastiska jag ska köpa ännu ett par nu. Jag rekommenderar dessa helhjärtat 🌞🌞🌞🌞🌞
Kanonbra och varma tofflor
Kanonbra och varma tofflor! 👍⭐️⭐️⭐️⭐️

Ändrad passform
Älskade mitt första och mitt andra par tofflor. Mitt tredje par är mycket smalare i skaftet och svåra att komma både i och ur. Misstänker att detta kommer att göra att de går sönder innan de är utslitna. Besviken på de bästa tofflorna jag hittat hittills.

Svar från The Cozy Sheep
Utmärkt kvalitet det är det andra paret…
Utmärkt kvalitet det är det andra paret som jag köper det första slet jag ut men de höll i 2år ca så det bra kvalitet och bra pris! Köpte 2 par när jag ändå beställde nya och sparade lite penger på det😃

Underbart sköna tofflor
Underbart sköna tofflor. Använder de varje dag till mina extremt frusna fötter.

Trodde mer på produkterna
Det är lätt att hitta på deras sida och dom har bra och snabba leveranser tycker jag. Sen till produkterna, jag köpte olika höga och låga tofflor. Jag är multisjuk och har diabetes så jag ligger mycket och jag fryser mycket om fötterna. Tyvärr så tog inte många månader innan dom förlorade den värmande effekten så jag kan inte använda dom mer, nerslitna och kalla tofflor.

Svar från The Cozy Sheep
Har köpt flera tidigare med mycket bättre kvalite
Har köpt flera tidigare med mycket bättre kvalite. Öppningen är för trång, sulan för smal så man går på en knölig söm. Speciellt framme i tån. Tidigare sula var formad efter foten och av skinn, avtorkningsbart. Dessa absorberar allt. Varför försämra en tidigare bra toffla på detta vis?

Svar från The Cozy Sheep
Tofflorna innehåller knappt någon ull…
Tofflorna innehåller knappt någon ull alls. Yttersulan verkar vara fårskinn men i övrigt är det textil och fejkull.
Mina började gå sönder efter ca 2 månader och nu efter 4 månader åker de i soptunnan.

Svar från The Cozy Sheep
Mycket varma och sköna ull tofflor
Mycket varma och sköna ull tofflor. Beställning och leverans fungerade utmärkt.

Fantastiskt sköna tofflor
Fantastiskt sköna tofflor, fryser du och sätter på dig dessa tar det inte lång tid förrän det är varmt o skönt. Köpte till hela familjen, alla är jättenöjda och till ett bra pris dessutom. 😀🏆

Sköna mysiga ulltofflor
Sköna mysiga ulltofflor. Snabb leverans.
Min son, dotter och svärson fick ett par var i julklapp. De tog på sig dem direkt och älskade dem.

Helnöjd med mina raggsockor
Helnöjd med mina raggsockor. Väldigt snabb leverans.