Stylizhgym Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jaren vaste klant, fijne producten, alleen maat komt niet altijd overeen maar dat weet ik zelf inmiddels met bestellen. Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mij... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ook met grotere maat geweldig!!!!

Naar aanraden van lize zelf een legging besteld. Zit normaal tussen xl en xxl in. En omg ze passen gewoon zonder dat ze doorschijnen. I am in LOVE. Ik volg haar al heel lang en gun het haar zo. Je doet het geweldig!!

9 mars 2024

Confident boost 💜

De kledij zit echt super goed! Als je eventjes een slechtere dag hebt, laat deze kledij je weer helemaal top voelen.

10 mars 2024

Super!

Ik heb al meerdere keren besteld en ben super tevreden. Voor mij geen ander merk sportkleding meer!
Het is goede kwaliteit, ook na vaak dragen en wassen blijven de leggings super mooi.
De kleding zit super mooi en de prijs/kwaliteit is heel mooi.

10 mars 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fijne sportkleding maar logo’s laten heel snel los

Lize is ontzettend lief en reageert snel per mail. Helaas bij bijna alle leggings en shorts die ik heb liggen de logo’s er al na korte tijd af. Zonde voor haar want dan heb je geen reclame meer

21 december 2023
Logotyp för Stylizhgym

Svar från Stylizhgym

Hi Dynesha,

Dit is een tijdje geleden een terugkerend probleem geweest. Dit is inmiddels opgelost. Kun je mij een mailtje sturen om samen tot een oplossing te komen?

Liefs, Lize

LOVE IT

Lize heeft fantastische sportkleding, het zit perfect, is zacht, en de kleuren zijn echt geweldig! Als er iets "mis" is met de bestelling, dan helpt ze je direct met een gepaste oplossing. Het contact is heel fijn en enorm persoonlijk! 🩷 Ik raad Stylizhgym echt aan iedereen aan! 💜

20 februari 2024

Fav gymmerk

Naar de sportschool met leuke outfits maakt het veel leuker. Stylizhgym helpt daar echt bij. Goede kwaliteit en ook nog niet al te duur! Zoveel diverse soorten kleding, dat er voor iedereen wel wat tussen zit!

11 februari 2024

Hele blije vaste klant

Elke keer blijf ik maar de nieuwe collectie opkopen, zo tevreden keer op keer!

Ik had als aandachtspuntje de klantenservice omdat ik dacht dat me mailtjes niet beantwoorden werden.
Nu blijkt dat ze niet zijn aankomen helaas!

Het is netjes opgelost nu

24 januari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

levering klopt alleen niet

hele mooie sportkleding alleen de levering is iets minder… er staat op de site voor 16:45 besteld, morgen in huis maar dat klopt niet helemaal voor de rest geen andere dingen gewoon een heel mooi merk!

30 december 2023

Echt top

Echt top! Schijnt totaal niet door en zit heel lekker en mooi! Echt een aanrader

12 december 2023

Heel blij

Ik heb onderhand wel elk item dat ze verkopen. And i love ittt!! Alles zit lekker en is handig, geeft motivatie om te sporten! Heel tevreden & top service.

5 december 2023

GEWELDIGE OUTFITS

GEWELDIGE OUTFITS! Zit super lekker. Blijft zitten/zakt niet af. Schijnt niet door. En is mooi zacht. DIT IS DE PRIJS ZEKER WAARD! Hierbij kreeg ik zelfs een cadeautje van het bedrijf en ben er erg blij mee! Dit kwam ook binnen een dag of 2 binnen.

1 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.