Jaren vaste klant, fijne producten, alleen maat komt niet altijd overeen maar dat weet ik zelf inmiddels met bestellen. Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mij... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Se mer
Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Se mer
Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn eerste bestelling gedaan
Mijn eerste bestelling gedaan, echt bizar hoe goed de kwaliteit is en hoe mooi het zit. Ook nog een prachtige short gekregen als cadeautje. En mijn moeder is ook verkocht dus gelijk voor haar ook besteld! Dit smaakt naar meer!
Helemaal blij met m’n nieuwe legging en…
Helemaal blij met m’n nieuwe legging en nog als een cadeau een gratis t-shirt erbij gekregen!!
Helaas..
Altijd heel erg tevreden geweest met de leggings, maar de laatste leggings die ik heb besteld zijn binnen een halfjaar stuk gegaan.😕

Svar från Stylizhgym
Leuk sporten voor een betaalbare prijs…
Een super leuke meid die echt aan andere denkt. Hier moeten we meer van hebben op de wereld. Inlevingsvermogen is dus ook geen gebrek bij haar. De kleding is mooi, van goede kwaliteit en betaalbaar. Als je zelf een beetje onzeker bent over je billen en die wil je wel graag zien. Dan zou ik de scrunch collectie aanraden.
2 weken geleden een sportlegging…
2 weken geleden een sportlegging besteld.. helaas na een week nog niet binnen. Hierover contact opgezocht en kreeg een mail dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan. Gelukkig kreeg ik de optie om een nieuwe kleur uit te zoeken en deze zou zo snel mogelijk weer verstuurd worden! Helaas was de kleur die ik had besteld niet meer op voorraad! Voor alsnog mega blij met de sportkleding.
Echt super!
Ik begin net met sporten en wou graag sportkleding hebben die goed van kwaliteit zijn en niet al te duur. Toen kwam ik bij Stylizhgym terecht en ik ben nog steeds enthousiast!
Ik vond het wel nog erg lastig en spannend om bepaalde items te bestellen en met de actie die Stylizhgym heeft motiveerde het mij wel! Ik ben super blij met mijn items en raad dus ook zeker Stylizhgym aan😊
Perfect!!!!
Snel verzenden klopt!! Dag erna al netjes aangekregen. Ik ben zelf 1.84m waardoor leggings vaak een beetje kort zijn aan de enkels en de High waist niet zo hoog komt. Bij de legging van stylizh is dit absoluut niet het geval! Super high waist en lengte lang genoeg. Zalige legging om aan te hebben. Ik draag enkel de legging met scrunch 😄Ik bestel hier zeker terug 😍
Valt erg klein
Product zelf viel klein na wat contact heeft ze me heel vriendelijk benaderd en een oplossing proberen te zoeken!

Echt super fijne webshop
Echt super fijne webshop, snel binnen en super goeie kwaliteit, echt een top service
Geweldig
Snelle levering, goed contact via dm. De broek is ge wel dig. Eerste keer dat een sportlegging niet te kort is voor mijn lange benen. Ik raad het zeker aan! 💖
Snelle levering en goede kwaliteit
Zo onwijs blij met mijn bestelling!! Super snel geleverd en de kleding zit prachtig. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen ❤️
Echt super leuke items
Echt super leuke items! Top kwaliteit en schijnt niet door super blij mee!
Geweldige comfortabele sportkleding en…
Geweldige comfortabele sportkleding en top service!!
Een week geleden mijn bestelling…
Een week geleden mijn bestelling geplaatst, helaas nog steeds niets binnen.. via mail en via instagram geprobeerd contact op te nemen, maar hier ook nog geen reactie terug mogen ontvangen!

Svar från Stylizhgym
Twee weken geleden (13 juli) mijn…
Twee weken geleden (13 juli) mijn bestelling geplaatst, helaas nog steeds niets binnen.. Vandaag besteld, is morgen in huis gaat helaas niet op. Alsnog drie sterren omdat ik vind dat ze wel haar best doet, maar onhandig om beloftes te maken die niet uitkomen. Balen! Hopelijk komt het alsnog binnen, want keek wel erg naar mijn pakketje uit.
Edit;
Na contact super opgelost, alsnog mijn bestelling in huis. Helaas niet de bestelde kleur omdat die niet meer op voorraad is, maar wel een andere.
Fout was niet van Stylizh Gym maar van Post NL..
Wow super mooie sportkleding
Wow, wat een lieve meid! Ik ontdekte een foutje met mijn bestelling, daarna door mijn fout een ander artikel gekregen terwijl ik dacht dat ik het goed getypt had. Nu lost deze lieve meid het super op. Meid wat ben jij een topper!
Jou kleding zit fantastisch en absoluut niet see trough. Lekkere stofjes en super mooie producten🤩
Top!!
Stylizgym is een ontzettend fijne shop! Hele mooie gymkleding, met super kwaliteit. Lize helpt je heel goed en je kan haar alles vragen. Kan deze winkel iedereen aanraden! ❤️ Top Lize !
Helaas schijnt het door
Bestellen & verzenden was top!
Alleen ik heb het witte topje en broekje van de nieuwe collectie gekocht en deze schijnt bij het broekje door aan de zijkant. En bij het topje zie je de pads.
Helaas zou ik hem hierdoor niet buiten of in publiek willen dragen.

Svar från Stylizhgym
Pakketje was zoek geraakt dus mn…
Pakketje was zoek geraakt dus mn bestelling opnieuw opgestuurd gekregen. 1 extra string en een oversized shirt erbij gekregen plus een kortingscode. Fijn contact gehad en helemaal tevreden met de items. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Super!
Super!
Snelle levering en een super lief cadeautje!
Zit mega comfortabel, heerlijke stofjes
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.