Stylizhgym Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jaren vaste klant, fijne producten, alleen maat komt niet altijd overeen maar dat weet ik zelf inmiddels met bestellen. Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mij... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jaren vaste klant

Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen voor 16.00u besteld, morgen in huis, is niet kloppend. Wacht nu al 1 week op mijn bestelling en is nog niet aangemeld bij Post NL

15 juli 2026

Slecht

Shop al jaaaaren bij stylizh gym, de service was altijd goed en de producten waren top. Echter is het sinds een halfjaar onmogelijk om in contact te komen met dit bedrijf over een retour, productiefout of als je vragen hebt. Ik heb gemaild en gedm’t naar stylizhgym Instagram & haar persoonlijke Instagram. Gereageerd op insta en tiktoks Posts, berichten gestuurd via TikTok en ontvang geen reactie. Daarnaast zit ik nu met een artikel die ik wil terugsturen maar kan online nergens het retourformulier vinden. Baal er echt van, omdat het al jaren mijn vaste sportmerk was.

23 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit en geen contact

Was echt super tevreden over dit merk. Fijn contact en leuke collecties. Maar helaas blijkt de kwaliteit toch matig te zijn. Begin maart ben ik gaan sporten en mijn legging is bij de butt scrunch helemaal gescheurd. Natuurlijk super vervelend, maar nu heb ik al een paar keer contact opgenomen maar krijg ik niks terug te horen. Terwijl ik vind dat een scheurende legging wel een tegemoetkoming verdient.

15 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bepaalde dingen kunnen nog worden verbeterd

Ik koop al een paar jaar sportkleding hier. De kleding is prima en zit erg lekker, alleen de maten kloppen niet helemaal. Ik draag van sommige maat L en van sommige maat S. Logo valt er ook snel.
Als er problemen zijn lost Lize dingen wel heel goed op gelukkig!

13 augusti 2025

Topp

Mijn pakketje was kwijt geraakt tijdens de verzending, heel netjes opgelost en een nieuwe sport bh binnengekregen. Kwaliteit was topp en zit erg mooi

15 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De kwaliteit van de sportkleding is perfect!

De kwaliteit van de sportkleding is super. Ik plaatste mijn eerste bestelling meer dan twee jaar geleden en draag deze items nog steeds. Bij veel merken maak ik me druk over het scheuren van de bilscrunch, maar bij de sportleggings van Stylizhgym hoef ik me hier geen zorgen om te maken. Verder is de verzending snel en de service super. Het gratis item bij de bestelling maakt het extra leuk en verrassend om te bestellen. Ook het contact met Lize ging super soepel en snel over de mail!

30 juli 2025

Geweldig merk✨🤩

Geweldig merk✨🤩
Een paar jaar geleden kwam ik per toeval bij stylizhgym uit en ik was meteen verkocht. Sinds toen koop ik alleen nog maar op haar site.

Echt een aanrader!!

30 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Schrijf eigenlijk nooit een review maar…

Schrijf eigenlijk nooit een review maar over stylizhgyn wel. Inmiddels al best wat kleding besteld en merk dat ik ook eigenlijk nooit meer wat anders aan doe met het sporten. Alles is altijd helemaal goed en daarnaast komt Lize als een aardige meid over wat maakt dat je het haar ook extra gunt. Echt een aanrader!!!

4 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misleidende reclame en slechte klantenservice

Vorig jaar eerder een bestelling bij haar geplaatst en toen ging alles goed. Helaas waren de vestjes te groot en had ik ze teruggestuurd. Netjes toen afgehandeld.

Op 12 februari had ik weer een bestelling geplaatst. Ik hoorde er maar niks van en had ook geen mail ontvangen dat het verzonden was. Ongeveer 2 weken later haar maar een berichtje gestuurd er over, ze maakte immers reclame op haar insta story over: voor 16:30 besteld morgen in huis.
Op 4 maart reactie van haar gekregen dat ze het wel verstuurd had en of ik het al binnen had gekregen. Ik had dezelfde dag nog terug gemaild dat ik nog steeds niks binnen had gekregen en dat ik ook geen mail had ontvangen dat het überhaupt verstuurd was.

Toen bleef het lang stil. Op haar insta story maakte ze nog steeds reclame over de levertijd en over haar producten. Ze is toen ook op vakantie geweest en daarna had ze wat aan haar arm.
Op 23 maart kreeg ik een mail van haar dat ze de bestelling opnieuw zou versturen en wat mijn adres is. Ik had dezelfde dag weer terug gemaild.

Nu is het 2 april en heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb haar maar net gemaild dat ze de bestelling kan laten en dat ik graag wil dat ze mijn factuur aanpast.
Ik wacht nu bijna 2 maanden op een bestelling van 4 sportshirts…..
Dat ze in de tussentijd op vakantie is geweest en daarna niet veel kan doen, snap ik helemaal en heb ik ook begrip voor. Maar ze kan zeker wel wat doen aan haar klantenservice i.p.v. steeds misleidende reclame te maken op insta.

12 februari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vaker hier besteld, prima

Vaker hier besteld, snelle verzending!

Zwarte scrunch legging is helaas snel stuk gegaan, nu toch na twijfelen een nieuwe besteld. Hopelijk houd deze het langer vol!

Ik raad je af om hier de mystery box te bestellen, voor een item 30 euro betalen is het niet waard. In ieder geval niet hetgeen wat ik heb ontvangen! Maar deze kan ook niet retour dus het is helaas wat het is.

19 februari 2025

Top !

Helaas is de inhoud van mijn pakket gestolen.
Direct contact opgenomen met Lize, wat heen en weer gemaild en vervolgens heeft ze mij gebeld om een oplossing te zoeken. Ontzettend fijne en persoonlijke aanpak. Wat een lieve meid die veel liefde in haar bedrijf stopt. Ga zo door !!

17 februari 2025

Alles goed!

In het verleden wat probleempjes gehad maar dit is een bedrijf die alles professioneel oplost. Zoiets goeds heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb voor mijn defecte items andere items mogen uitzoeken.

Het enigste dingetje zijn de letters want die zijn na 1 week al van je legging af waardoor je met ‘tylz gm’ op je legging loopt 😂. Dat is wel een beetje zonde. Maar dat gaat niet af van de kwaliteit van de stof.

Allemaal toppie!

22 december 2024

FAVO gym merk!

Sportkleding is van onwijs fijn materiaal, schijnt niet door en zit heerlijk! De kleding sluit zo mooi aan.

Over Lize heb niks meer te zeggen dan dat het een top meid is! Beantwoord snel je vragen via Instagram dm en heeft veel liefde voor haar klanten.

Ik heb mijn nieuwe favoriete gym merk gevonden en ik ben er enorm blij mee😊

17 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niks anders dan lof voor dit Lize en…

Niks anders dan lof voor dit Lize en dit bedrijf. Met Black Friday iets besteld met pre order en daarna toch nog een mailtje gedaan omdat ik twijfelde over de maat. Mailtje was niet goed binnen gekomen maar na een berichtje op insta was dat zo geregeld. Had doorgegeven wat m’n lengte etc was en toen heeft net op tijd voor verzending de maat nog aangepast! Nu alles binnen en het dit perfect. Ook de goodie bag voelde als een cadeautje, echt heel leuk. Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele. Daarnaast weet ik vanuit eerdere orders al dat de kwaliteit echt tol is!

17 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Legging retour, geen geld terug

Legging besteld, scheen door dus terug gestuurd. In eerste instantie was het de bedoeling dat ik er een short voor terug zou krijgen. Echter is de retour legging al 3 weken terug bij Stylizh gym. Op mails wordt niet meer gereageerd, zou graag m'n geld terug willen.

Update: geld wel terug gekregen :)

18 oktober 2024

Slechte kwaliteit

Short besteld in een blauwe kleur. Kreeg een andere kleur blauw binnen en de short was binnen 2 weken kapot. Slechte kwaliteit :(

4 juli 2024
Logotyp för Stylizhgym

Svar från Stylizhgym

Hi! Wat vervelend om te horen. Zou je mij even een mailtje willen sturen? Dan zoeken we zo snel mogelijk een passende oplossing.
Liefs, Lize
Stylizh Gym

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jammer van het moeizame mail contact

Lize is een hele lieve meid die echt voor de tevredenheid van haar klanten staat. Alleen is het erg jammer dat mail contact zo enorm lang duurt! Vorige week zondag een bestelling geplaatst, deze is nog altijd niet binnen en heb hier niks meer over mogen horen.. ik moest een mail sturen waar ik helaas dus ook vooralsnog nog geen antwoord op heb gekregen. Zo gezegd vandaag besteld is morgen dragen is mij nu al voor de 2e keer niet gelukt. De orders duren erg lang met verzenden(of ik moet als enige deze pech hebben?)

19 augusti 2024

Goede kwaliteit

Ik bestel vaker bij stylizhgym, de kleding zit mooi en blijft ook lang mooi. De afgelopen bestelling alleen helaas twee shorts in de verkeerde maat binnengekregen. Deze moeten dus ook nog retour. Omdat ik op vakantie ga heb ik alvast nog twee shorts besteld in de hoop dat ze in de goede maat zouden binnenkomen. Dit is gelukt, maar heb nu helaas een andere kleur roze binnen dan ik had besteld. Ik denk dat dit door de drukte van de sale komt.

Lize heeft het heel netjes opgelost.

17 augusti 2024

Echt een aanrader!

Ben echt super blij met mijn bestelling! Ik heb een sample pakket van €50 en heb mega leuke spullen binnen gekregen. Ook had ik een short en skort bestelt, die perfect passen. Dus ik raad deze webshop zeker aan iedereen aan.

14 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.