Jaren vaste klant, fijne producten, alleen maat komt niet altijd overeen maar dat weet ik zelf inmiddels met bestellen. Sinds een halfjaar geen contact meer te krijgen met bedrijf en tot op heden mij... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Se mer
Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Se mer
Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top bedrijf
Hele lieve meid die je helpt waar het kan! Ik had een half jaar geleden een legging uit een foute batch waardoor ik er uit was gescheurd, berichtje gestuurd en het was gelijk geregeld en kreeg een nieuwe opgestuurd. Ga zo door Lize♥️♥️
Alles goed
Snelle service, goede kwaliteit en super veel acties! Ik ben fan :)
The best
De beste sportleggings die ik ooit heb gehad! Geven je echt een confidence boost, love it 🩷
Een heel fijn sport merk
Een heel fijn sport merk! Snelle levering. Meerdere keren al bij besteld. 1 keer hadden ze de verkeerde kleur opgestuurd en kreeg ik de goede kleur alsnog na gestuurd.
Kapot
Snelle levering, leuke spontane meid, heb alleen voor een paar weken terug 2 sportleggings besteld, 1 helaas nu al weg kunnen gooien. Een gat in de scrunch en van de ander laat nu al het logo los. Bericht gestuurd geen reactie op gekregen.

Svar från Stylizhgym
Ik bestel al tijden bij StylizhGym
Ik bestel al tijden bij StylizhGym! Ten eerste omdat de eigenaresse super behulpzaam, lief enz enz is.. en omdat de kwaliteit TOP is! Kom gauw weer bij je shoppen want ben nieuwe strings nodig 😜❤️
Als ik 6 sterren kon geven had ik dat gedaan
Ik heb hier vaker leggings en tops besteld! Alles komt altijd op tijd binnen en de kwaliteit is echt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lize zelf is ook super behulpzaam als je moeite hebt bij het kiezen van de maat.
Legging
Een legging besteld die na een paar keer dragen gescheurd was (gênante groepsles dus 🤭). Berichtje gestuurd en een week later had ik een nieuwe in mijn brievenbus die nog steeds meegaat, meer dan een jaar later! TOP service en kwaliteit, bedankt voor je menselijkheid in je klantenservice
Super lieve meid!
Super lieve meid!
Heb vaker al bij haar besteld en haar sport lijn is echt top!
Ik ben super tevreden!
Ik ben super tevreden!
Er wordt goed gecommuniceerd door Lize, als er vertraging is meld ze het op de socials of via de mail. Verder als je vragen hebt antwoord ze snel op. Ook is de levering super! Ze staat altijd klaar om voor een oplossing te zoeken als iets niet klopt of niet naar wens is.
Aller fijnste leggings die ik ooit…
Aller fijnste leggings die ik ooit gekocht heb :) je hebt je bestelling super snel thuis en als er klantenservices nodig is is die super goed 🫶🏼
Veel (dure) merk sportleggings gehad
Veel (dure) merk sportleggings gehad, maar de leggings van Stylizh zijn echt perfect voor in de gym, maar ook met hardlopen.
Super goede service en top kwaliteit!
Geweldig bedrijf en kleding
De kleding zelf zit echt geweldig en geeft je zeker een boost om te gaan sporten. Ik heb zelf altijd moeite gehad met mijn zelfvertrouwen maar voelde me er gelijk een stuk beter door. Eigenaar is ook echt een hele lieve vrouw, als er iets is wilt ze zo snel mogelijk helpen.
Sportkleding zit lekker
Sportkleding zit lekker, Logo’s laten alleen snel los.
Zit erg fijn, alleen kwaliteit van laatste bestelling wat minder helaas
Lize is ontzettend behulpzaam, maar de kwaliteit vond ik van mijn laatste legging helaas tegenvallen. Eerst lieten wat draadjes los en nu is mijn logo eraf gevallen. Ik had de legging nog niet lang. Voor de rest vaak wel een goede ervaring en zit alles fijn.
Stylizhgym is oprecht TOP!
Stylizhgym is oprecht TOP. Snelle levering, mooie items en kwaliteit is super.
Er zijn bijna dagelijks acties en de eigenaresse geeft ook vaak items gratis mee bij een bepaalde bestellingswaarde.
Ikzelf heb al een stuk of 4 keer besteld ❤️
Perfect!
Een super lieve verkoopster die het beste met haar klanten voor heeft! Daarnaast zijn haar leggings en tops mooi en van goede kwaliteit. 💕
Gewoon geweldig
Al meerdere keren bij deze lieve meid besteld. Als je vragen hebt reageert ze snel. Ze helpt je mee zoeken naar wat bij jou past. Oftewel een hele fijne communicatie en het word snel geleverd! Alleen maar goede dingen over dit merk te melden!
Sportlengings zitten fantastisch
Sportlengings zitten fantastisch! Super snel verzonden en mega goede kwaliteit!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.