Vorig jaar sandalen gekocht. Dit jaar pas gebruikt en waren na een half uur gebruiken al kapot. waardeloze troep. waarschijnlijk niet voor niets dat de website het nu niet meer doet.
Det här tycker kunderna
Keurig op de hoogte gehouden wat betreft verzending etc , product zoals beloofd en ik , kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of mijn voeten door de barefoot schoenen beter aanvoelen, maar ik heb z... Se mer
Företaget har svarat
De levering was eerst opgehouden, door spanberichten die ook vroegen om betaling van de levering. Van de schrik bekomen, heb ik contact gehad met uw bedrijf, waarna de levering met versnelling zonder... Se mer
Företaget har svarat
Na vier e-mails heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Er is wel €9,95 ingehouden voor retourkosten, terwijl ik de schoenen mocht houden. Helaas zijn ze te klein voor mij. Ik krijg sterk de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Aventera streven we ernaar mensen een gezond en pijnloos leven te bieden door barefoot schoenen te ontwikkelen die de natuurlijke beweging van de voet omarmen. Onze missie is tweeledig: het bevorderen van comfort en gezondheid, gecombineerd met een stijlvolle en milieubewuste benadering, om een bewuste levensstijl te inspireren en te ondersteunen.
Kontaktuppgifter
De Nieuwe Erven 3, 5431NV , Cuijk, Nederländerna
- support@aventera.nl
- strazoro.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ali express schoenen
Ik begrijp dat deze schoenen op Ali express gekocht kunnen worden voor een fractie van de prijs en dat het bedrijf alle negatieve reacties en reviews weg haalt of rapporteert.

Svar från Strazoro
De levering was eerst opgehouden
Van de schrik bekomen, heb ik contact gehad met uw bedrijf, waarna de levering met versnelling zonder extra kosten tot stand kwam. Ik ben dus blij met uw goede reactie,

Svar från Strazoro
Exact dezelfde schoenen te krijgen via…
Exact dezelfde schoenen te krijgen via temu voor slechts €16.10.
Dus een gevalletje van list en bedrog🤣

Eerste keer bestellen10 junie
Eerste keer bestellen
Ben constant op de hoogte gehouden en dat vond ik prettig, tegenwoordig gaat er nog wel eens iets mis,vandaar blije klant.
De schoenen passen prima en ik kom de zomer weer door. De 10de besteld,vandaag de22ste bezorgd.
Vriendelijke groeten annie bisselink

Svar från Strazoro
Ik was aangenaam verrast door de…
Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van deze barefoot schoenen. Mijn voeten voelen veel vrijer en streker sinds ik ze draag. Bovendien werd mijn bestelling goed geleverd en was de bijgeleverde tas een leuke bonus.

Deze schoenen zijn fantastisch
Deze schoenen zijn fantastisch! Ik draag ze nu al een paar weken en merk echt een verschil in mijn loopervaring. De natuurlijke in mijn loopervaring. De natuurlijke beweging die ze ondersteunen is ongelooflijk. En echte aanrader!

Svar från Strazoro
De bezorging van mijin minimalistische…
De bezorging van mijin minimalistische schoenen was uitstekend! ongeveer anderhalve week na de bestelling ontvangen. En de extra canvas tas die erbij kwan, is echt handing. Perfect om mijn spullen in mee te nemen tijdens mijin wandelingen.

Svar från Strazoro
Vanaf prijs en aanbod veel te hoog
Schoenen van €200.- voor €78.- blijken goedkope Chinese waterschoenen te zijn met een aangeboden verkoopprijs van onder de zestien euro. Dit met de exacte kleur stof, zool veter, print etcetera.
Diverse ‘bewijslast foto’s’ in mijn bezit!

Leek intressant.. totdat..
Ik vond het intressant, totdat ik wat verder onderzoek deed..Dropshipping?. Zie de comments over lange levertijden, en de op Ali..ess, gelijkende pakjes. Ruilen kan niet met afgeprijsde artikelen, ook toevallig dat alles afgeprijsd is...Upload zelf een foto van de schoenen op Ali..ess, en exact dezelfde (water!) schoenen staan hier voor 15 euro.

goede service
goede service: houden je op de hoogte, en als je iets vraagt, krijg je vlug antwoord, en ze hebben zelfs mijn 10% korting die ik gemist had bij mijn eerste aankoop zonder probleem terug gestort.

Retourzending
Wat problemen bij retourzending,maar prima opgelost door Aventura!

Nutteloze klantendienst
De klantendienst heeft echt geen kaas gegeten van communicatie. Op hun website bieden ze verschillende soorten schoenen aan met namen als 'pro', 'pro 2' en 'sport'. Nergens staat vermeld wat ze anders maakt van andere modellen. Als je het via e-mail aan de "klantendienst" vraagt, krijg je als antwoord: "zie onze website" en "aarzel niet om ons te contacteren". Als je dat laatste doet om het nog een keer te proberen, schrijven ze je doodleuk: "Hartelijk dank voor uw e-mail. Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog andere vragen hebt". Ik denk dat daar iemand zonder kennis van het Nederlands gewoon standaardmails zit te sturen. Dan ga ik maar elders schoenen kopen, want ik heb ook weinig vertrouwen in de terugnamepolicy.

Svar från Strazoro
Gevoel van “open blote voeten lopen”
Ik heb de barefoot schoenen van Aventera al even in gebruik en ze bevallen me prima. Daar ik graag op blote voeten loop is dit een perfecte aanvulling hierop. Met deze schoenen heb je het gevoel van “op blote voeten” lopen. Er knelt niks, ze voelen heel soepel. Een aanrader dus!

Svar från Strazoro
Fijne schoenen én leuke tas!
Mijn barefoot schoenen lopen super fijn en comfortabel. De schoenen zien er mooi uit en worden ook nog eens geleverd met een mooie tas!! Mega tevreden.

Svar från Strazoro
Erg fijne schoenen van goede kwaliteit
Erg fijne schoenen van goede kwaliteit. Geleverd in een mooie tas en in een weekje binnen zoals beloofd! Zeker een aanrader.

Svar från Strazoro
Ik ben zeer tevreden met mijn schoenen
Ik ben zeer tevreden met mijn schoenen, ik heb pijnlijke voeten en met deze schoenen voel ik niets.

Suuuper tevreden over
Suuuper tevreden over, je voelt haast niet dat je ze aan hebt … loop op wolkjes .. ga me een tweede paar aanschaffen 😃👍🍀

Heerlijk lopende schoenen!
De schoenen zijn netjes afgeleverd en ze lopen prima.
Er waren (vanuit mijn kant) wat vragen i.v.m. de levering door DHL die (bij ons in de flat) niet altijd soepel verloopt, maar nadat ik naar de klantenservice mailde kreeg ik vrij snel (ondanks dat het 1e pinksterdag was) een nette reactie. Vervolgens had ik de schoenen vrij snel in mijn bezit.
Ik ben héél erg tevreden over Aventera en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Svar från Strazoro
Het duurde lang voor ik de bestelling…
Het duurde lang voor ik de bestelling binnen kreeg, maar werd wel goed op de hoogte gehouden qua levering.
Klantenservice is erg goed.
De schoenen dragen heerlijk.
Het is een aanrader als je wil gaan proberen of barefoot schoenen wat voor je zijn.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.