Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 stjerner til servicen fra værkstedet hos Steven's MC Shop. Mikkel på værkstedet har været utrolig serviceminded og flink under processen med reparation af min Kawasaki. Skulle bare have lavet e... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Overpriser, langsomme, vender ikke tilbage som lovet og dårlig kundeservice. Jeg har flere gange oplevet at de ikke vender tilbage som lovet, det bliver altid dyrere og kundeservicen er virkelig dårl... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Sure medarbejdere

Som de fleste andre MC butikker er der dårlig service. Kommer man med børn, ja så må de i i hvert fald overhovedet ikke røre noget. Man er åbenbart til gene som kunde generelt i denne butik. Dårlig oplevelse som generelt i MC branchen i DK.

30 juli 2025

Har netop købt en Trident 660

Har netop købt en Trident 660. Levering på 6 dage i den mest travle periode på året. Fantastisk service og information løbende fra Jesper og Bettina. Anbefaler klart!

18 mars 2026

saved my trip

On my bike-trip through Finland-Sweden-Norway i needed an unexpected tire-change. I called several bikeshops in sweden, norway and denmark. They either told me that my tires were sold out or they offered some lower quality alternative but I'd still have to wait a week or two. Which is a little tricky if you are just passing through.
When i reached Betina at Stevens MC Shop, i explained my problem and asked for her help. Two days later, my tires were exchanged with the exact same type that i wanted. They saved my trip.
While i was waiting, i had a lot of nice bikes in their shop to look at and was offered an unlimited amount of coffee and even ice-cream.
Thanks to them i finished my trip safely and reached berlin with exactly 7777km on the clock.
Thank you, for your time and effort!
Kevin

23 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastic experience under the new ownership.

I was already a big fan and a happy customer of Stevens MC before, which made me worry when Steven retired and the ownership changed. I needn't have worried. Took my Scrambler 900 for a service and a checkover, and it was fantastic. The team is very good, very knowledgeable and professional. The bike was serviced, what was needed was replaced or fixed and it now rides like a dream again. And the service didn't break the bank. Long may it continue!

1 maj 2025

Undgå for enhver pris

Jeg er dybt skuffet over kvaliteten af servicen hos dette værksted. Jeg henvendte mig med en klart aftalt liste over opgaver på min Kawasaki motorcykel, men resultatet var helt uacceptabelt.

– Alle mine ønsker og anvisninger blev totalt ignoreret.
– Efter “servicen” blev motorcyklen returneret med løstsiddende dele.
– Remmens spænding blev udført sjusket – den piber stadig.
– Gevindet på bundkarrets bolt blev ødelagt, hvilket nu fører til olielækage.
– Motorcyklen blev leveret tilbage snavset og tilsmurt med olie.

Derudover var medarbejdernes attitude præget af ligegyldighed og mangel på professionalisme. Ingen interesse i at tage ansvar eller løse problemerne – kun undskyldninger og en overfladisk tilgang.

En yderst negativ oplevelse. Jeg kan ikke anbefale dette værksted til nogen, der ønsker at deres motorcykel bliver behandlet med omhu og respekt.

20 februari 2025

Hej Sigurd
Det er jeg rigtig ked af høre, kig forbi til en kop kaffe, så vi kan tage en snak. Da jeg er den nye ejer

mvh
Stevens Mc Shop

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hvis der er noget der kan gøre mig…

Hvis der er noget der kan gøre mig frustreret så er det at få en pris det ved afregning pludselig er 1000,- højere….. Jeg skulle have lave et 12000 km eftersyn og ringer til Stevens MC for at spørge til prisen, jeg taler med en venlig mand som fortæller mig at prisen for et 12000 km eftersyn af en Kawasaki Vulcan S 650 koster i følge bogen Ca. 4700 - 5000,- ok siger jeg og han nævner der selvfølgelig kan vise sig fejl som vil koste ekstra, men at de altid ringer omkring ekstra arbejde, det er super fint. Jeg afleverede min MC i dag tirsdag den 21. Januar kl. 08:00 og kl. 13:00 får jeg en sms at min MC er klar, super fint 😊 jeg har ikke hørt fra dem så jeg forventer ingen ekstra beløb men vil gerne ringe og spørge hvad jeg skal have med til betalingen, jeg får forbindelse og spørger, øjeblik og så kommer prisen Kr. 5900,- 😳 det er 1000.- over hvad jeg forventede og hvad jeg hørte som kotume - det er sgu ikke ok. Jeg henter min MC og spørger indtil hvad ekstra der er lavet og der er ikke lavet noget ekstra, men man har brugt 4 timer, jo siger jeg, det er da ok, men jeg fik en pris, til det siges der at alle MC er forskellige og kræver mere og mindre tid hvilket jeg sagtens kan forstå, men de vidste da hvilken MC der kom til service og eftersom den ikke skulle have andet end det man giver til sådan et service, så ved man fa hvor mange timer man skal bruge på den? Jeg fatter ingen ting, tænker om jeg har betalt frokost og rygepauser? Jeg nævnte min utilfredshed og fik da 15% på regningen, men det har ikke glædet mit underbevidste, jeg er ikke den gladeste kunde 😶

21 januari 2025

Virkelig uhøfligt personale

Virkelig uhøfligt personale.

Jeg var forbi for at kigge på lidt tøj og en ny MC.
Jeg blev hjulpet af en ældre dame med tøjet. Det gik såmænd fint nok.
Da jeg så sagde jeg ville tænke over det, blev hun mobset over jeg ikke købte det med det samme. Og sagde at det altså ikke var billigere på nettet.
For det første. Jo det er det.
For det andet. Det var slet ikke min intention at købe det på nettet, men jeg ville godt lige have lov til at sluge maden inden jeg bliver præsenteret for regningen.

Men nu køber jeg det da i hvert fald ikke hos jer.

Da jeg så skulle kigge på en MC var det en knotten sur gammel mand der viste motorcyklerne frem.
Jeg er kun i kigge stadiet.
Man kunne mærke at jeg bare var til besvær fordi jeg ikke kørte dankortet med det samme
Der blev ikke som sådan sagt noget negativt, men hele være måden den gamle mand var på, og de irriterende blikke jeg fik efter at ville op og sidde på nr. 4 motorcykel.
Der gider jeg ikke finde mig i.

Selvom jeg kommer fra Amager, kører jeg sgu bare til Roskilde næste gang.
Der får man i det mindste god behandling.
Og så må jeg bare undvære at købe en Triumph

25 september 2024

Svar från Stevensmcshop

Hej Lars. Tak for din anmeldelse.

Jeg forstår ikke hvad der er sket. Det er med sikkerhed ikke vores intention at nogen går herfra med den opfattelse.

Men kig forbi til en kop kaffe, og en dialog

Det viser sig måske at det hele blot er en misforståelse.

MVH
Steven

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en brugt Triumph Bonneville…

Købte en brugt Triumph Bonneville street twin.den.21-6-2023.pris.95000.
Henter mc.fylder benzin på tanken på vej hjem.Næste dag ligger der en stor sø under den.
Kommer på værksted 3 gange det næste år . Får den besked at Stevens ikke kan finde nogen fejl . sidste gang jeg henter den.går det op for mig at det er brændstof pumpen der er defekt og skaber overtryk i tanken.Nu er der lavet noget så trykket bliver i tanken og bliver delvist udluftet gennem påfyldningsdækslet.nu er jeg træt beslutter at købe en ny Trident 660.
Street twin som stadig er defekt skal indgå i handlen 70000.så jeg mister 25000.på en defekt mc.Det er ikke nok for Stevens efter 2.slutsedler er beløbet faldet til 65782.så nu har jeg mistet 29000.
Jeg ved godt at jeg har været langt nede i flere år grundet syg ægtefælle.Jeg har ikke energi til den behandling.Jeg har overvejet hjælp eller vejledning fra fdm.men jeg vil hellere bare væk.
Jeg har været tilhænger af Triumph i næsten 60.år.nu har jeg fortrudt jeg ikke købte en Honda.Jeg kan se at den er tilsalg for 84999.håber at nogle af mine penge er gået til en ny brændstofpumpe.

26 juni 2024

Hej Alf.
Men jeg syntes ikke at du er helt fair.
Først, det er rigtigt at du køber en Street Twin af os. Dernæst er det rigtigt at du kommer og reklamerer at den spilder benzin. Efter ca. 10 dage på værkstedet, hvor vi ikke kan genskabe problemet, men konstaterer at hvis man fylder tanken op til det står i studsen,, så taber den det via overløbet, grundet det tryk som der dannes. Og det er helt naturligt. Du kommer så igen og siger det samme. Vi skiller den helt af, og kan stadig ikke konstaterer at der er noget galt, ud over ovenstående.

Du kommer så her i juni måned og vil gerne skifte den "sløve" Street Twin ud med noget med mere kraft. Du tester vores Trident, og siger at den er du frisk på.
Jeg giver dig så en byttepris, og du accepterer den. Jeg tvinger dig ikke.
Du kører glad herfra, og hører ikke mere, før jeg læser din anmeldelse.

At du har haft personlige problemer, det er jeg ked af på dine vegne.Men er uforstående over for din kritik. Du henvender dig selv for at handle.

Men vi kan lade handlen gå tilbage, når du nu er så utilfreds.
Så er Tridenten ikke skadet, eller har kørt over 300 km. Så kommer du bare..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt en ny mc hos Steven

Jeg har købt en ny mc hos Steven, og har kun godt at sige om den butik, jeg har fået super info vedr købet og rådgivet hele vejen , jeg føler virkelig at man bruger tid til at jeg som kunde føler sig velkommen udover det er der en dejlig atmosfære i shoppen …kort fortalt her kommer jeg fremadrettet
Poul

6 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service på en regnvejrsdag

Super service på en regnvejrsdag. Jeg fik en grundig rundvisning og snak om forskellige mc, som jeg kunne overveje at købe. Super sympatisk fyr, som havde styr på tingene.

Senere kom Steven, og til trods for at han er en mand der er presset for tid, virkede han super sympatisk og venlig. Selv når han, på en pæn måde, siger at han ikke har tid til mere snak, får man lige et smil og et glimt i øjet. Manden er en sand professionel :-)

Her kommer jeg 100% sikkert igen.

2 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Steven havde tid til lige at "kikke" på…

Steven havde tid til lige at "kikke" på min Honda CBR 1000 rr Fireblade REPSOL. Jeg havde brug for, at blive klogere på serviceeftersyn af min MC.
Fantastisk service fra Steven, og jeg kørte derfra klogere, og meget tilfreds med de informationer jeg fik 😀👍

5 september 2023

Super god butik

Super god butik, og meget hjælpsom personale. Har ikke haft andet end gode oplevelser med Steffen som har solgt mig en motorcykel, og diverse tilbehør. Samt hjulpet mig da min motorcykel skulle fixes efter at havde været ude for et uheld. Overall en mega fed butik og godt personale.

12 juni 2023

Svar från Stevensmcshop

Hej Simon. Tak for de fine ord. Vi er også glad for at have dig som kunde.
Ha en dejlig dag.

Dårlig og flabet kundeservice

Dårlig og flabet kundeservice. Kunne høre mekanikeren sige i baggrunden at undertegnede "han har ikke styr på en skid", ifm. aftale om nye dæk.

9 juni 2023

Hej Luka.
Ked af at læse om din opfattelse.
Men du er nødt til uddybe. Alle kan jo bare påstå det du skriver.

Kom evt. forbi og tal med mig.

Ps: god weekend

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uhøflig og ikke venlig kunde oplevelse! Dyr værksteds regning!!

Uhøflig og ikke venlig kunde oplevelse!

Jeg har købt en motorcykel hos dem for 3 år siden, sælger er venlig nok, meeeen ejeren må lære lidt af sin medarbejder! Meget uhøflig, kan ikke acceptere reklamation!! De er meget dårlige i deres værksted, de kan ikke engang montere en nr. plade uden at den går i stykker! Har haft helt almindelig service olie skift. Først oplyser de i telefonen, at det vil koste ca 2.500, - men endte med at betale 3.500, - de havde 1000 undskyldninger! Måtte købe en ny nr plade som de havde ødelagt ved montering som jeg skulle selv bruge tid på og lægge penge ud! Kommer aldrig hos dem igen!!

Vh Yalcin

14 juli 2022

Svar från Stevensmcshop

Hej Yalcin. Tak for din anmeldelse.
Nu er det jo 1 år siden, men hvis du fortalte den rigtige historie, ville det klæde dig.

Det er korrekt at vi ødelagde din nummerplade. Og du skulle så selv bestille den. Men vi betalte, og jeg kørte til din hjemme adresse og monterede den.

Servicet som du omtalte var jo et service med kontrol og udskiftning af alle væsker. Og ikke kun et lille års service. Og det er sikkert blevet misforstået.

At du ikke vælger at kommer her er din beslutning. Men du er altid velkommen.

MVH
Steven

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very friendly and helpful people here

One of the plastic pieces covering a vent hole on top of my helmet had broken off. The people in the shop are super friendly. Also my visor got some silicone which it needed desperately.

Thank you so much for fixing that vent!

2 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke et sted for mig. Vældig uhøflig og ikke kundevenlig oplevelse

Ikke et sted for mig.
Kom forbi for at se på en Thruxton, som jeg faktisk var fristet i at kunne investere i.
Da der står skilte om man ikke må sætte sig (på nogle ) af deres maskiner, spørger jeg om det er muligt, for at få fornemmelse for kørepositionen. Er trods alt et potentielt køb til 200.000kr. Men nej, det måtte jeg kun hvis jeg købte den. Sagde så at det var jo måske det jeg ville, men nej, det måtte jeg ikke.
Jeg finder et andet sted at gå hen og købe mc.

15 mars 2021

Hej Bjørn.
Har talt med den pågældende pige om sagen. Den du gerne ville sidde på var vores Thruston TFC til 332000,- Den er solgt, og det fik du at vide. Du fik samtidig besked på at tale med mig (Steven) om det måske kunne lade sig gøre. Hvis du har købt en mc, vil du så gerne have alle mulige til at sidde på den ???. Men hvis du stadig gerne prøve en. Så har vi en anden til ca. 185000,-
At vi skriver på alle vores mc "sid venligst ikke på den" så er det for at beskytte dem imod børn og uerfarne mc mennesker. Det håber jeg du kan forstå.
Håber du kigger ud igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Når man brænder for motorcykler og det…

Når man brænder for motorcykler og det der følger med.
helt enkelt et ordentligt sted at handle gear og få en sludder og hjælp med at montere det netop indkøbte....
Jeg har ikke gjort brug af værkstedet - endnu så det kan jeg ikke vurdere kvaliteten af.
Men altså resten syntes jeg er 100% ok.

6 mars 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.