Rigtigt fint værksted med gode og…
Rigtigt fint værksted med gode og oprigtige medarbejder
Rigtigt fint værksted med gode og oprigtige medarbejder
Jeg havde en meget dårlig oplevelse med MC Doktor i forbindelse med vinteropbevaring af min motorcykel.
De lavede arbejde på den uden at informere mig om det eller oplyse om merprisen. Da jeg stillede mig uforstående overfor fakturaen, blev jeg mødt af en ubehagelig tone.
Derudover havde de glemt, at jeg skulle hente motorcyklen den aftalte dag, og da jeg endelig fik den retur, manglede der bolte på bremsen – en alvorlig fejl.
Jeg troede først, jeg bare havde været uheldig, men kan nu forstå, at en kammerat uafhængigt af mig har oplevet noget meget lignende hos samme værksted.
Jeg har benyttet TriumphCity i mange år til vinteropbevaring. Den står altid snorlige når jeg henter den igen. Det er altid en fornøjelse at komme derud og få en sludder, og få forklaret tingenes tilstand, når man ikke selv er super MC-kyndig
Super behagelige og hjælpsomme gutter med en god stemning, der kan deres kram.
Jeg ville ønske, jeg havde kendskab til dette sted for mange år siden. Det havde sparet mig en masse tid, penge og besvær.
Rigtig god service
Tiden overholdt
Fornuftige priser
Sjællands mest konkurrencedygtige pris på dækskift. Det tog 24 timer og de rettede endda min nummerplade og smurte kæden oven i. Rigtig god service og meget anbefalelsesværdigt!
Fandt nye dæk til scooteren på mcdækonline samt en samarbejdspartner, mc doktor, ringer til dem for at høre om pris og div, aftaler at vi får sendt dækkene direkte til dem og at de kontakter os når de er ankommet.
Der går flere dage og vi kan se på nettet at dækkene er ankommet, vi må så selv ringe for at aftale hvornår vi skal komme med scooteren.
Vi aflevere scooteren og aftaler at hente den dagen efter.
Da vi skal hente den, er prisen blevet dobbelt så dyr og fordækket er ikke det bestilte, det fortæller de først efter det er blevet sat på, vi ville gerne have haft en opringning om at prisen var fordoblet og af fordækket var fejlleveret.
Nu ca. 6 mdr efter var scooteren flad køre den så til mit normale værksted, han siger at dækket ikke var ordentlig monteret, ikke nok smørelse mellem dæk og fælg, så har lige måtte betale for en montering igen!
Triumph City er det værksted, som man altid har ønsket sig. Personalet er flinke, troværdige, fleksible og giver en personlig og "ærlig" service, som man ikke finder på større kommercielle værksteder. Udover det er deres timepriser favorable, og de er gode til at følge op på sager. Man kan mærke, at det er folk som selv er lige så interesserede i motorcykler som man selv er.
Jeg har fået lavet en del på mit motorcykel der, og på trods af at det ligger langt fra mig, er jeg ikke i tvivl om at det er blevet mit faste værksted!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.