Aagesen skuffer...
Denne gang er jeg ikke så begejstret (som tidligere. Se nederst)
Story:
Jeg ønsker mig et nyt styr. Aage siger: vælg et hos mc-tech.dk
Det gør jeg. Jeg kører hen til Aage og peger. Aage bestiller, jeg betaler de knap 1000 ved bestillingen.
Da Aage har fået styret, ringer han. Vi aftaler tid og jeg afleverer motorcyklen.
....samme eftermiddag ringer Aage og fortæller at det bestilte styr et for lille i diameter (og for smalt til at kunne monteres). Det fandt Aage ud af, da han havde skilt motorcyklen ad.
Jeg måtte derfor betale 2 timers arbejde, kr. 1700,- for ingenting.
Jeg har lært at gøre det selv. Jeg har allerede et forkert styr, kan skille maskinen ad og samle den igen. Gratis. Sparet : 2700,- som jeg ikke skal betale skat af. Sparet før skat ca 5000 bobz.
Jeg er ikke vred. Jeg er skuffet...
OG:
Aage skiftede mine dæk og slanger juli 2023.
Bagslangen har en smart 90° vinklet ventil. Min maskine er kun udstyret med sidestøtte. Den vinklede ventil er derfor genial, idet den jo vender udad og opad, når jeg vil lufte maskinen. Desværre har Aage monteret slangen, så ventilen nu peger nedad. Så nu jeg skal skændes med bagerste kædetandhjul (ofte ret snasket) og sidetasken for at ku lufte baghjulet.
Det mener Aage ikke er hans problem og derfor ikke behøver han ikke at vende slangen "rigtigt". Øv
Jeg er ikke vred. Jeg' skuffet...
Og...fordækket hopper voldsomt.
Jeg får en lang forklaring om at de forkromede fælge med eger jo er svejsede. Og den svejsning er skyld i hopperiet. Men den hoppede jo ikke inden dækskifte...men Aage mener ikke at har noget på sig. Påstand mod påstand foreslår jeg, og jeg bliver ikke modsagt.
Jo, jeg er skuffet
====≈====≈===≈====
Herunder mine tidligere anmeldelser af aagesenmc.dk
2023 Juli og medio sep
"Endnu en gang fin behandling. Tak"
(Og jeg tilføjer nu: for det ER søde og rare og dygtige mekanikere)
3 oktober 2023
Omdöme utan inbjudan