Goede service, helaas was het zadel niet wat ik zocht en ga hem retourneren, ik ga echter wel een ander zadel bij jullie bestellen.het is alleen lastig om in contact te komen over de retourzending, ik... Se mer
Företaget har svarat
Eerst een zitbot meeting in een envelope besteld en ontvangen vervolgens een zadel besteld en snel ontvangen, deze getest en een retour aangemeld..tot op heden nog geen retourbevestiging ontvangen. Te... Se mer
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop d... Se mer
Företaget har svarat
Top service, ik had enige vragen over de breedte van het zadel, enkele ogenblikken later antwoord. Alsook werd het zadel de dag erna geleverd! Alsook kan ik het zadel 60X infinergy ergowave active 2,... Se mer
Företaget har svarat
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een zadel “ aan laten meten” werd een SQlab 602 ergolux. Voor mij nooit weer. Zo veel zadelpijn op de zitknobbels dat het niet meer leuk is om te fietsen. Afstanden van 20-30 km gaat nog. Zadel mag je eerst uitproberen, maar heb helaas het zadel in de winter gekocht, en dan fiets je niet zo veel om het zadel te testen. Heb de “oude” Selle Royal maar terug geplaatst, die is eigenlijk te zacht voor langere (80-100km) ritten.

Svar från SQlab Nederland
De SQlab 621 Ergolux is een uitstekende zadel voor mijn E-bike, geen dood gevoel meer, maar comfort, zeker bij wat langere ritten.

Svar från SQlab Nederland
degelijk en uitgebreid advies over de keuze van zadels , zodat het niet moeilijk meer was het juiste zadel te kiezen

Svar från SQlab Nederland
Goede uitleg op website, fijn systeem van eerst meting bestellen en daarna korting krijgen, na bestelling snelle levering en top product!

Svar från SQlab Nederland
Kunnen niet helpen een onderdeel te leveren waardoor aanschaf onbruikbaar is geworden. Dus als klant zoek je het maar uit bij problemen. Geen aanbeveling dus.

Svar från SQlab Nederland
Het hulpmiddel voor afstandsmeting zitbotjes werkt goed en eenvoudig

Svar från SQlab Nederland
Er wordt meegedacht met de klant. Je kunt meerdere keren een beroep op ze doen. Zijn klantvriendelijk en oplossingsgericht

Svar från SQlab Nederland
Produkte doe wat hun moeten. Levering snel en zonder gedoe.

Svar från SQlab Nederland
Wij bestelden een zadelmeting voor 10,00 maar kregen een of andere voetzool op karton hiervoor toegestuurd. Het was maar een 10-tje dus ik dacht laat maar ... Maar nu ze zo aandringen op het schrijven een review... Dit is 'm! ;-) No big deal verder. Inmiddels de zadelmeting bij Van Bergen Tweewielers kunnen doen en een SQ-lab zadel gemonteerd. Mijn vrouw moet die verder nog testen; geen echt lekker fiets weer momenteel.
reactie na reactie: Dat is dan weer een keurige follow up. Maak ik er nu 4 **** van.

Svar från SQlab Nederland
Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

Svar från SQlab Nederland
Heldere website, duidelijke instructies voor zelf opmeten zitbotbreedte, snelle verzending, goede klantenservice!

Svar från SQlab Nederland
Een heel goed alternatief voor gewone fietspedalen voor mensen met specifieke behoeften. Ik heb al jaren last van mijn rechterknie en heup door een bekkentorsie. Dankzij de pedalen van SQ Lab kan ik toch genieten van fietstochten zonder al teveel klachten. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Hele fijne handvatten dit is al mijn 2e set
Makkelijk te Monteren en zijn fijn in gebruik.

Svar från SQlab Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.