Goede service, helaas was het zadel niet wat ik zocht en ga hem retourneren, ik ga echter wel een ander zadel bij jullie bestellen.het is alleen lastig om in contact te komen over de retourzending, ik... Se mer
Företaget har svarat
Eerst een zitbot meeting in een envelope besteld en ontvangen vervolgens een zadel besteld en snel ontvangen, deze getest en een retour aangemeld..tot op heden nog geen retourbevestiging ontvangen. Te... Se mer
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop d... Se mer
Företaget har svarat
Top service, ik had enige vragen over de breedte van het zadel, enkele ogenblikken later antwoord. Alsook werd het zadel de dag erna geleverd! Alsook kan ik het zadel 60X infinergy ergowave active 2,... Se mer
Företaget har svarat
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekend product SQlab 710,goede grip lig lekker in de hand.
Netjes verpakt en snelle levering

Svar från SQlab Nederland
Uitermate goede aankoop om te ondervinden hoe het zadel zit

Svar från SQlab Nederland
Wil al langer een zadel van SQ proberen uit eindelijk door een nieuws items op mountainbike.nl het zadel besteld. De flex is voelbaar maar op een goede manier. De juiste plek van het zadel is net anders, in mijn geval iets naar voren. Met de kortere neus vind ik de dimensies ook beter ogen.
Oh en binnen een dag verstuurd niets op aan te merken.

Svar från SQlab Nederland
fijn fietszadel gekocht bij hun. we zijn er vanuit nederland naar spanje gefietst en het is een aanrader om een aangemeten zadel te kopen.

Svar från SQlab Nederland
Na een zadelmeting thuis te hebben gedaan een 602 Ergolux besteld.Deze leekt me het meest geschikt. Het zag er kwalitatief er heel degelijk en mooi uit. De hardheid van het zadel leek me ook heel geschikt om er lange tochten mee te kunnen maken. Helaas kon ik niet wennen aan de speciaal vormgegeven contouren van het zadel en gaat mijn voorkeur toch uit naar een vlak zadel. Service bij Sq-lab is prima.

Svar från SQlab Nederland
Super gemakkelijk en complete set up nu weet je wat je nodig hebt ipv dingen te kopen die niet goed passen of slecht aanvoelen.

Svar från SQlab Nederland
De mogelijkheid om thuis zelf een zadelmeting te doen is erg prettig.
Het zadel zelf, SQLAB 610 M-D Line Active 2.1 , is voor mij een goede keus. Het zit heerlijk en ik heb minder zadelpijn.
Ook de filmpjes op de site van SQ-Lab en de handleiding zijn een meerwaarde.

Svar från SQlab Nederland
Snelle afhandeling en snelle levering. Ben alleen nog niet overtuigd of ik echt de goede maat zadel heb gekozen, met het testresultaat...het lijkt me erg smal en voelt wiebelig 🤔

Svar från SQlab Nederland
Alles prima verlopen met de bestelling. Het zadel voldoet aan mijn verwachtingen

Svar från SQlab Nederland
Inmiddels 2x een model van SQlabs 621 gehad, zit vorm is erg prettig, alleen 2x is nu de brug al gebroken. deze is makkelijk te vervangen ALS deze los verkrijgbaar zou zijn !!!!!
Is ook voor een prijs van dit zadel, van waardeloze qualiteit !!!!
Maak deze van staal, in de reviews zie ik meer mensen waar de brug van breekt.
En kom niet met een verhaaltje over fiets optillen, ik hoef me fiets nooit op te tillen, of "wat vervelend voor u"
Dus als je mee wilt doen met de grote jongens, Doe er wat aan, maak je product steviger als je deze prijzen hanteert, of lever een brug los, is te vervangen met 1 moer los te draaien, en scheelt een hoop geld.
mvg, R van der Wolf
Door het verhoogde achtersteven wordt je gewicht naar voren gegooid, geolg slapende handen, geen comfort in je bekken en het volle gewicht op het schrotum. Doe maar mijn authentieke model waarop ik al dertig fiets. Ja ik zit bike fitting en de zadel stond horizontaal.

Svar från SQlab Nederland
Jullie als bedrijf prima De zadels zijn ook goed Maar de bezorging kan beter door de keus te geven voor een afhaalpunt.

Svar från SQlab Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.