Op zoek naar zonnepanelen, dat is een dingetje, er zijn zoveel aanbieders dat ons hoofd er van tolde. Onze schoonzoon tipte dit bedrijf, (heeft ook panelen van Solar .frl op dak liggen) hier vonden wi... Se mer
Det här tycker kunderna
Alles gaat mis en krijg geen contact. Telefonisch niet bereikbaar en reageren niet eens. Ongelooflijk. 31 december 2024 de order geplaatst 5 x 700WP panelen. Na 4 maanden pas geleverd en dan past het... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb vele vragen gesteld en werd iederen keer goed geholpen, na wikken en wegen de voorgestelde optie besteld, fijn contact met Sales Service is wat minder, slecht bereikbaar. Ik hoop toch snel i... Se mer
Wij hebben een tijdje geleden zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn van begin tot eind zeer tevreden. Kwaliteitsvakmannen hebben de panelen geplaatst. Werken erg netjes en doen alles in overleg. Denke... Se mer
Företagsinformation
- solar.frl
Har besvarat 47 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet compleet
Bedrijf geeft op website aan dat alle benodigde materialen erbij geleverd worden. Bij 3 fase wordt label geleverd die zo kort is dat deze niet eens door het dak kan waardoor je dus extra kabel kan aanschaffen alsmede verbindingsmateriaal. Tevens krijg je maar 1 eindstuk geleverd ondanks dat je keuze hebt voor gescheiden opstelling. Niet zo compleet dus als wat de tekst op de site beloofd.

Deskundig advies na levering
Zeer tevreden met de klantenservice. Alle vragen werden netjes en snel beantwoord.
Probeer te bellen voor info naar die…
Probeer te bellen voor info naar die mensen maar helaas lukt niet
Dus bestel ik wel ergens anders
Johny
Informatieve website
Communicatie rondom de bestelling was duidelijk en goed. Alles verliep soepel.
persoonlijk contact met de binnendienst
Fijne klantenservice die meteen bereikbaar was en me snel hielp met al mijn vragen.
uitstekende dakmontage
Solar.frl heeft mij geholpen met het vinden van het juiste pakket voor mijn dak. Ik heb een leien dak waar best specifiek materiaal vereist voor een veilige installatie.
de bezorge
De installateurs waren vriendelijk, beleefd en kundig.
Alles werd goed uitgelegd en keurig op pallets geleverd.
50/50
Begin dit jaar een mooie complete set panelen gekocht. Goed spul, snel geleverd, dik te tevreden. Totdat de omvormer kapot ging. Na een paar weken heb ik een nieuwe gekregen, dus uiteindelijk dik tevreden, maar efficiënte serviceafhandeling is een aandachtspunt voor dit bedrijf.
De binnendienst medewerker was…
De binnendienst medewerker was duidelijk en kon goed uitleggen hoe alles werkte.
TIGO Cloud Connect Advanced via Marktplaats
Via Marktplaats een TIGO CCA kit gekocht, die via Solar.frl geleverd werd. Het zou een nieuw product zijn, maar bleek op de factuur een 2e kans. Bij navraag werd dit altijd zo gedaan, wat mij bevreemd. Wel keurig een factuur gekregen. De communicatie zou beter kunnen, evenals het opsturen van het product.
Ook de bol.com waardebon voor mijn review niet ontvangen. Jammer!
de levering was een paar dagen later…
de levering was een paar dagen later dan op de site beloofd. kabels niet aan 1 stuk voor 10 panelen, een streng voor 8 en 2. geen koppel stuk erbij. stroom meters niet voldoende miste er ook 1. twee maal melding gedaan via site en geen reactie meer.
Erg snelle levering en top product
Erg snelle levering! Mooi product ook echter wel jammer dat je geen telefonisch contact kunt opnemen met het bedrijf voor vragen. Verder prima service
zeer onder de maat
Eind April 1 pakket zonnepanelen besteld met winddeflectoren . het duurde al enkele weken voor er uberhaupt een reactie kwam . na gebeld te hebben wat ook al een heel gedoe was heeft men waarschijnlijk de vervoerder ingelicht en warempel ik kreeg een bericht van de vervoerder dat hij de volgende dag de panelen kwam brengen . maar van de 7 panelen had hij er maar 6 bij waarvan 1 ook nog beschadigd was . ik dacht daar gaan we weer en bellen en bellen en bellen maar geen andwoord natuurlijk . ik heb toen de vervoerder laten bellen naar solar en toen kwam er weer meteen beweging in de zaak ook staat er op de site 7panelen en 6 micro omvormers ik dacht dat zal wel een foutje zijn maar nee hoor ze hadden er maar 6 opgestuurd dus weer bellen en mailen .mijn neusgaten werden steeds groter . na 1,5 a 2 maand kon ik eindelijk de panelen gaan leggen .na het plaatsen van de panelen constateerde ik dat de winddeflectoren te kort waren ,dus weer mailen bellen lukte al helemaal niet meer .om op je mail antwoord te krijgen kun je ook wel een week op wachten. toen is mij gevraagd of ik de te korte winddeflectoren wilde opsturen dan zouden ze de nieuwe naar mij toe sturen koste me ook weer 15,- maar helaas daar zit ik nu ook alweer vanaf11-7 op te wachten helaas heb ik totaal geen vertrouwen meer in Solar FRL.Ja Solar als alles goed was gegaan had ik dit ook hier gemeld maar helaas de service is zeer maar dan ook zeer onder de maat . ik zou zo niet met klanten willen omgaan ook Blijkbaar heeft SolarFRL daar maling aan Jammer . zoals hun afsluiten met een zonnige groet zit er voor mij een donkere gloed op dit avontuur. fijn weekend

Svar från Solar.frl
Très orienté vers le client et parfaitement assisté
Depuis un moment, je cherchais des panneaux solaires, et sur les conseils d'un ami, je suis tombé sur solar.frl. Après un devis clair, j'ai appelé pour discuter de quelques détails et obtenir des conseils. J'ai tout de suite eu quelqu'un au téléphone qui m'a donné des conseils clairs. Ensuite, reçu la confirmation de commande, payé, et tout récupéré dans la semaine à leur point de retrait. Sur place, l'employé m'a bien aidé à charger tout proprement et en sécurité dans ma remorque. Il a aussi pris le temps de vérifier le bon de livraison. Maintenant, deux jours plus tard, tout fonctionne sur le toit et je suis vraiment satisfait. Pour ma prochaine maison, je reviendrai sans aucun doute !
service génial
Commande passée pour quelques panneaux et la structure du toit. Juste après la commande, ils m'ont contacté par téléphone pour planifier la livraison. En trois jours, tout était livré, bien emballé et en parfait état.
Bon service et livraison rapide
Super entreprise. Acheté 30 panneaux et fait installer le tout. L'installation a été rapide, au bon prix, avec un personnel compétent et sympa.
Goede service van Solar.frl
Goede service van Solar.frl! Zelf gekozen om bestelling op te halen. Stond om 08.30 een vriendelijke meneer klaar op het afhaal punt in Leeuwarden om alles te helpen in te laden.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.