Ik ben zo klaar met de Sligro. Taarten worden op zijn kop geleverd terwijl er grote stickers op zitten met fragille en deze kant boven. En als er een artikel niet geleverd is en je wil het niet gecred... Se mer
Det här tycker kunderna
Sligro Matige Abdijbier stoof en reestoof Abdijbier veel tegrote stukken nog rood vanbinnen harde brokken en smakeloos.kilobak 150gram vlees veel gel een paar stukjes ui. . REESTOOF 700gr bak. Krap... Se mer
Bij Sligro Gouda mogen de dames van de klantenservice (op een enkeling na) wel op een cursus “klantvriendelijkheid”. Want ze geven vaak de indruk dat het ze niks interesseert en doen geen en/of nau... Se mer
Een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten verkoopt en promoot , vergeet even de HCCP normen in de eigen bereidings keuken van het restaurant . Jonge medewerksters bereiden zonder handscho... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
slechte service bij de bezorgdienst…
slechte service bij de bezorgdienst Amsterdam, hele bestellingen raken kwijt en er komen simpelweg geen oplossingen. De vertegenwoordiger is er eentje van een hoop beloven , maar niets doen. Te triest voor woorden. Altijd smoesjes, maar geen daden! Ook is het erg moeilijk om de juiste tht op de producten te handhaven. Prijzen zijn wel erg hoog t.o.v. de kwaliteit en service.
onvoldoende!
Geen voorraad, einde houdbaarheidsdatums, managers bellen niet terug enzovoorts...........
Bij leveringen bij de Sligro Rotterdam…
Bij leveringen bij de Sligro Rotterdam en ook Breda met tijdslot is dit zonder overleg gewijzigd, omdat dit voor hun beter uit kwam. Ben inmiddels 7 weken bezig om dit op te lossen. De verloren verkoop omdat ze niet uitgeleverd hebben volgens afspraak( 3x in 5 dagen tijd) wordt dood gezwegen.
Aangegeven wanneer we op locatie zijn ,omdat dit een vereniging betreft, wordt er een voorstel gedaan op de dagen dat we er niet zijn, terwijl dit besproken was.
Dan wordt er gezegd helaas is een andere tijd niet mogelijk. Hoe kom ik van mijn klanten af….
Ze zijn zeer klant onvriendelijk geworden, en als dan de accountmanagers ook nog maar wat doen, dan is het niet aan te raden om hier klant te worden.
Sligro probeerde me bewust aan te rijden
Ik reed vammorgen 09:01 uur op de fiets in Den Haag door een zeer krappe straat in een woonwijk, waar aan twee kanten auto's geparkeerd staan.
Er kwam een sligro vrachtwagen (zo'n grote) mij tegemoet. Wat deed die enorme sligro truck eigenlijk in een woonwijk. Daar hoeft niets bevoorraad te worden.
De sligro chauffeur zag mij en gaf extra gas. En daarna nog wat extra gas.
Ik vond het doodeng, maar kon geen kant op. Door de geparkeerde auto's kon ik niet uitwijken, terwijl de enorme sligro vrachwagen steeds harder op mij af kwam rijden.
Rakelings (meer dank zij mijn stuurmanskunsten dan die van de zeer agressieve sligro chauffeur) scheurde de sligro vrachtwagen langs me.
Ik zit er nog van te trillen. Echt levensgevaarlijk.
Sligro reageert niet eens op de klacht hierover. Zij gaan dus blijkbaar achter de sligro chauffeur staan, die met een noodvaart door smalle straten in woonwijken scheurt en extra gas geeft als hij op een fietser afrijdt.
De sligro chauffeur keek me recht aan, dus hij zag me echt wel rijden. Misschien dat de sligro chauffeur een hekel aan fietsers heeft. Dat mag, maar dan met je enorme sligro vrachtwagen proberen fietsers aan te rijden, dat mag niet.
Wat een agressie. Wat een arrogantie. Wat een gevaar voor iedereen in Nederland.
---
Korte update: sligro heeft na anderhalve week (en nadat ik er zelf achteraan heb gemaild) wat laten horen. De chauffeur kon zogenaamd niets herinneren. Sligro beweert dat er ook ergens een aantekening van mijn melding is gemaakt, voor wat het waard is. Sligro wilde de taco schijf en gps gegevens van de vrachtwagen niet onderzoeken. Sligro beschouwt deze poging om een fietser frontaal aan te rijden met een vrachtwagen hiermee als afgedaan.
Met het niet onderzoeken van de middelen die daarvoor zijn en slechts een vermaning (als dat al is gebeurt) voor de zeer vergeetachtige chauffeur, beschouw ik dit niet echt als een oplossing.
Het zou me niet verbazen als deze grote vrachtwagen binnenkort weer veel te hard door de nauwe straatjes van onze buurt dendert. Ik hoop dat ik er niet net fiets dan, met mijn kinderen, want die zouden een ontwijkende manouvre (zoals ik moest doen om niet aangereden te worden) niet kunnen uitvoeren.
Voor de zekerheid heb ik de buurt gewaarschuwd voor deze zeer agressieve sligro-chauffeur.
Smit vis verkocht me niet verse…
Smit vis verkocht me niet verse kabeljauw haasje veel te duur en helaas kwam de visstank al uit de gesealde zak. Erg jammer. Veel geld betaald en niet tevreden bij Sligro in Maastricht
Gekocht bij Sligro? Gooi maar in de kliko!
Sligro is geen bedrijf waar 'niet goed geld terug' in het vaandel staat. Vijf pakken ragout gekocht voor een verjaardagsfeestje, naast vele andere boodschappen. Thuis de ragout eerst maar geproefd, en deze bleek bepaald niet lekker, veel te veel vocht en de smaak van conserveringsmiddelen proefde je er doorheen. Teruggebracht naar Sligro. Geen geld terug want Sligro noemt dit een 'vers' product. Vers is het allerminst want de uiterste consumptiedatum lag 4 weken verder. Sligro zegt geen 'vers' producten terug te nemen. Dus 'niet goed' betekent bij Sligro 'gooi het zelf maar in de kliko', het geld houdt Sligro in zijn zak. Het is beslist geen goedkope 'groothandel' dus je hoeft er ook niet heen om voordelig te winkelen.
Ik heb mijn klantenpas meteen ingeleverd.
Niet meer bestellen. Komen hun afspraak niet na.
Op mijn werk bestellen we al heel wat jaren bij de Sligro. We hadden altijd een tijdvak tussen 9.00 en 11.30. In het begin kwamen ze netjes op tijd, maar tegenwoordig komen ze net voor 12.00 uur. En dan vinden ze het gek dat ze moeten wachten omdat er bij ons van 12 tot 12.30 uur geluncht wordt. Zonder iets te zeggen zijn de chauffeurs weer vertrokken. En dan het gore lef hebben om niet eens te bellen of een nieuwe levering de volgende dag in te plannen? Hoe moeilijk kan het zijn. Telkens als ze niet op tijd waren hebben we gemaild, maar daar krijg je één of andere flut reactie op. Ik hoop dat heel veel mensen deze recensie lezen en bij een ander bedrijf gaan bestellen. Sligro moet zich aan de afspraak houden. Ik vind het een heel slechte zaak.
Een potje truffels gekocht
Een potje truffels gekocht, een klein potje met 2 truffels erin. Je verwacht dan een beetje smaak van de truffel. Geen geur en geen smaak te bekennen. Een product dat onmiddellijk verwijderd moet worden!!!!!
Sligro Alkmaar klant onvriendelijk en oude producten
Sligro Alkmaar
Dozen oesters gekocht bij het openen helemaal verrot blijkt dat ze al 3 dagen over de datum waren ..verschrikkelijk ik ben terug gegaan ..geen sorry niets .. ja kon ze omruilen ..ik zeg ze zijn al 3 dagen over de datum en dat verkopen jullie gewoon schande ..ze lopen weg en denken zoek het maar uit wat een smerig bedrijf .. al veel vaker spullen gehad met zwaar over de datum .. maar niet altijd de kracht om helemaal terug te gaan maar nu was ik er klaar mee …wat een slechte service ..als de keuringsdienst van waren bij jullie langs komt …zijn jullie de Sjaak en kan de helft weg gegooid worden echt bah bah bah
Sligro vestiging Veghel
Sligro vestiging Veghel, MISLEIDING.
Eigen merk WC rollen in de aanbieding. Mooi toch, 28 rollen voor € 9,50 normaal € 19,00
excl btw. In het schap liggen 2 verschillende verpakkingen met identieke producten. Maar dat valt niet direct op. Dus mijn vrouw neemt een grote zak met 7 pakken van 8 = 56 wc rollen. Rekensom 2 x 28 = 56 rollen.
Prijs 2 keer 9,50 is de perceptie.
Thuis in de avond de rekening opgeborgen en mijn oog valt op de prijs van het dubbele !!!
Vandaag terug om dit te melden aan de balie in Veghel. De dienstdoende dame ging kijken in het schap en kwam terug met de mededeling dat wij de verkeerde verpakking hebben meegenomen. Kan gebeuren als je maar eens in de 2 maanden in de winkel komt. We praten dus over hetzelfde product, maar omdat wij de verkeerde verpakking hebben gepakt moeten wij het dubbele betalen !!!! Dat geloof je toch niet. Ipv 41 cent per wc rol betalen wij 82 cent per wc rol. Een idioot hoge prijs voor ook nog een product van Sligro zelf !!
Een ruiling was nog mogelijk maar dan in de originele niet aangebroken verpakking. Maar een dag later zijn deze uiteraard al deels in gebruik. Ja dat is dan jammer, dan kunnen wij verder niets doen. Schandalig en het toppunt van MISLEIDING.
Pasje ingeleverd en voor ons einde verhaal !!
Voorbeeld van klantvriendelijkheid!
Voor de zoveelste keer weer erg prettig geholpen bij vestiging Amersfoort. Iedereen is daar zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Een dikke pluim voor allen!
Klantvriendelijkheid
Voor de tweede x even naar Sligro Haarlem terwijl we altijd maar Amsterdam gaan. Wat een wereld van verschil in klantvriendelijkheid. Amsterdam altijd helemaal top!!!!
Wat een onverschilligheid in Haarlem.
De voorraden zijn dramatich slecht...
De voorraden zijn dramatich slecht.... de meeste kassamedewerker zijn onaardig, zagrijnig gezichten, geen zin om even op te staan voor mijn grote zware boodschappen te scannen uit de kar. Heb ik deze vervelende ervaring meerdere keer gehad, dus ik ga toch lekker terug naar mijn fantastische Kweker in Amsterdam !!!!!
Sligro laat de meeste problemen bij de…
Sligro laat de meeste problemen bij de klanten liggen en verschuilen zich achter het fijt dat er momenteel slecht geleverd kan worden. Nu heb ik geleerd dat je moet denken in oplossingen en de klant altijd koning is. Maar bij de Sligro moet de klant het maar zelf oplossen en denken vooral niet met je mee!!
Kipdijenvlees bedorven
Op 7 mei Kipdijenvlees gekocht in vestiging Eindhoven. 3 dagen later helemaal bedorven terwijl het nog minimaal tot 13e houdbaar zou moeten zijn.
Super slechte service
Super slechte service! Wij krijgen al een jaar lang geen statiegeld uitgekeerd en niemand kan ons helpen. Wij moeten wel alle facturen betalen maar van hun kant kan er niets gedaan worden
Slechtste kwaliteit en duurste…
Slechtste kwaliteit en duurste groothandel van Nederland.
Ronduit slecht
Voor een ondernemer is dit de slechtste groothandel die je, jezelf kan wensen.
Duur, lage kwaliteit, geen voorraad en desalniettemin vestigingen die bijna uit elkaar pleuren van ellende.
mijn zoon heeft een pas dus maar een keer uitproberen , wat een troep, misschen kan je voor 20€ niet veel verwachten maar zooooo slecht, alleen vet, heel heel slecht, schandelijk
mijn zoon heeft een pas dus maar een keer uitproberen, ribeye,
We hebben 25 kilo super mosselen in de…
We hebben 25 kilo super mosselen in de vestiging Enschede voor een mossel partij.
Het probleem is dat meer dan de helft na het koken niet los is gegaan normaal gesproken vind ik dit geen enkel probleem,maar wanneer je zaken relaties laat komen om goed voor de dag te komen en de helft gaat niet open dan is dit wel een een domper. Wat gaan we hieraan doen geld hoef ik niet terug maar een oplossing voor het probleem zal fijn zijn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.