Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben zo klaar met de Sligro. Taarten worden op zijn kop geleverd terwijl er grote stickers op zitten met fragille en deze kant boven. En als er een artikel niet geleverd is en je wil het niet gecred... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bij Sligro Gouda mogen de dames van de klantenservice (op een enkeling na) wel op een cursus “klantvriendelijkheid”. Want ze geven vaak de indruk dat het ze niks interesseert en doen geen en/of nau... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten verkoopt en promoot , vergeet even de HCCP normen in de eigen bereidings keuken van het restaurant . Jonge medewerksters bereiden zonder handscho... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hand hygiene

Jonge medewerksters bereiden zonder handschoenen broodjes .
Ook nadat er met contant geld contact is geweest .....direct met de blote handen aan de broodjes .
Dit kan toch echt niet ?!
Sligro locatie Veghel

16 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Medewerkers behandelen je met disrespect als jonge ondernemer.

Als jonge ondernemer ging ik naar Sligro Almere om boodschappen te halen, maar ik werd totaal niet serieus genomen. Bij binnenkomst vroeg een medewerker netjes of ik een pas had, wat natuurlijk prima is, en die had ik gewoon. Maar toen kwam een andere, dikke medewerker in een wit pak naar me toe en vroeg op een neerbuigende toon wat ik daar eigenlijk kwam doen. De manier waarop hij tegen me sprak, was vol disrespect. Het voelde alsof ik voor de gek werd gehouden, puur omdat ik jong ben. Echt een teleurstellende ervaring! Klanten zouden met respect behandeld moeten worden, ongeacht hun leeftijd of hoe ze eruitzien.

15 oktober 2024

Boevenstreek

Een product dat in de aanbieding was, werd voor de volle prijs berekend. Toevallig zag ik het op de bon, omdat ik weinig boodschappen had en wist dat het een aanbieding was. Het is een groothandel, dus kan me voorstellen dat je het niet merkt, als je veel boodschappen hebt. Ik ga terug naar de kassa en die zegt dat er een sterretje staat en dus de aanbieding is geregistreerd en verrekend. Eerst wil ik dit voor zoete koek aannemen, maar ik besluit toch voor alle zekerheid even na te rekenen. Dan blijkt dat er helemaal geen korting is toegepast! En als ik naar de klantenservice terug ga, krijg ik niet een een sorry. Laat staan dat ze hier iets aan gaan doen. De volgende die niet oplet wordt waarschijnlijk gewoon afgezet. En wie weet hoe vaak hetzelfde al is gebeurt, zonder dat mensen het door hebben? Ik vind dit kwalijk. Eigenlijk gewoon een boevenstreek, vind je niet? Valt me erg tegen van de Sligro.

14 september 2024

(inmiddels zéér) ongewenst promodrukwerk

Heb al 7 keer naar deze bedrijf gebeld om te zeggen dat ik hun dikke promofolders niet hoef in mijn brievenbus. Iedere keer zeggen ze: Dat zou bij deze in orde moeten zijn. Toch krijg ik maandelijks of tweewekelijks hun dikke envelop met promoboekjes in de bus. Kwalitatief kleurdruk, zeker 30 pagina's. Maak je winkels wat goedkoper en investeer minder in onnodige verspreiding van ongewenste promoboekjes.

13 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring na klacht met…

Zeer slechte ervaring na klacht met zalm

Na telefonisch contact met Smitvis afdeling Sligro enschede werd ik op zeer onbeschofte manier afgeserveerd door een medewerker. Het kwam er op neer dat ik geen verstand van zalm had.

Ik probeerde uit te leggen en te waarschuwen dat er mogelijk bedorven zalm aanwezig kon zijn waarbij het mij niet ging om een vergoeding.

Jammer dat een medewerker het zo bond maak dat wij er geen vis meer gaan halen.

27 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel je bij de bezorg service op…

Bestel je bij de bezorg service op maandag je bestelling voorde hele week incl zaterdag.
Dat os dus ruim vooraf.
Krijg je zaterdag van de 17 artikelen 5 mango's..
Bel je netjes waar de rest van je bestelling is... want morgen moederdag brunch en ol tijd besteld en nodig.... Word terug gebelt.... dan 15 uur smiddag niets gehoord .....nogmaals bellen..en ja wel mag afhalen in Gorinchem...ik had ver vooraf besteld en niet geleverd en wel op de bon? Bij wie ligt de fout dan....o ja tevens niet gebeld zoals afgesproken bij manco. Ook geen vervangt artikel zo slecht dit. Hun fout en ze laten je gewoon zitten. Zeker niet de eerste keer. Zo slecht

11 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In de folder staat overduidelijk een…

In de folder staat overduidelijk een prijs aangegeven voor Callebout chocolade
Deze aanbieding staat ook nog op een kaartje in de winkel, maar het duurt 15 minuten voordat, na zeer lang aandringen aan mijn kant met behulp van een foto en de folder, ik de aanbiedingsprijs krijg. En als ik dan zeg dat het wel heel lang duurt, krijg ik de opmerking dat ik het ook gewoon kan laten liggen.
Jammer van zo'n slechte service!

10 maj 2024

Vlees met rottende geur

Vrijdag 26 april heb ik een picanha O'Sullivan Ireland gekocht. Het had een rottende geur, zo sterk dat ik moest overgeven. Echt!!! Ik beschouw dit als een teken om vegetariër te worden, ik heb nog steeds de geur van kadaver in mijn hersenen De tht datum was 10 mei. Vandaag zijn jullie dicht en kan ik het niet gelijk terug brengen. Het vlees hebben we weg gegooid.

26 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is de gekookte ham die werd…

Dit is de gekookte ham die werd afgeleverd bij intra tuin Nuenen voor het gebruik van ontbijtje voor klanten gewoon rand elastiek eraan vast bij de ham
Heb foto ervan kan deze jammer genoeg niet plaatsen
Schandalig wat een troep

28 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slecht behandeld door klanten…

Heel slecht behandeld door klanten service Sligro levert verkeerd product en vervolgens komen ze met een compensatie van(jawel) 0,90 ct. Dit moet dan mijn partner worden voor leveranties in de toekomst. Nou dacht het dus niet.

22 februari 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Waarom zijn producten bij de Sligro…

Waarom zijn producten bij de Sligro duurder dan dezelfde producten bij de 'gewone' supermarkt? En ik vind het heel vervelend dat er niet twee prijzen bij een product genoemd worden. Je moet zelf gaan uitrekenen wat er aan BTW nog bovenop gaat komen. Laat de Sligro een voorbeeld nemen aan bijvoorbeeld de Makro.

4 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik werd zonder waarschuwing ontslagen…

Ik werd zonder waarschuwing ontslagen omdat ik schijnbaar niet paste bij het team! Dit kreeg ik zonder waarschuwing te horen en ik kon gelijk vertrekken. Ik zou je niet aanbevelen hier te werken, erg jammer dit!

10 november 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Matige Abdijbier stoof en reestoof …

Sligro Matige Abdijbier stoof en reestoof Abdijbier veel tegrote stukken nog rood vanbinnen harde brokken en smakeloos.kilobak 150gram vlees veel gel een paar stukjes ui. . REESTOOF 700gr bak. Krap100 gram brokken vlees evenveel wortelen 4 champignon schijfjes 300gr gel. In de aktie Ca 27€ niet waard. Is vers heb t verder gestoofd en smaak toegevoegd. Foto’s gemaakt helaas niet mogelijk bij te voegen

30 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kwam een levering voor de catering en…

kwam een levering voor de catering en de chauffeur zette de vrachtewagen voor de deur,wij zijn een school en toen ik vertelde dat dat niet wenselijk was zei hij dat doe ik de volgende keer wel,de producten moesten in de vriezer ,nee dat doen wij niet meneer alleen container ruilen andere chauffeurs nooit geen probleem
zette ook de afvalbak niet terug,die hij zelf had weggehaald om 20 meter verder te komen voor onze deur

18 september 2023

Het was leuk kopen bij Sligro Breda

Het was leuk kopen bij Sligro Breda. Ik had snijboontjes over de datum maar die werden omgeruild de volgende dag. Mijn ervaring is, net als sommige andere mensen wel, dat er vaak dingen tegen de datum aanzitten. Misschien wat minder inkopen dan kun je het eerder verversen. Je vertrouwt dan wat je koopt en hoef niet de hele tijd op de datum te kijken.
Wat meer proeverijtjes maakt het wel gezelliger.

18 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waren vandaag in Sligro Leiden.

Waren vandaag in Sligro Leiden.
Heerlijk een bakkie koffie genomen met appeltaart.
Hele aardige meneer medewerker Sligro gesproken die ons vertelde waarom het restaurant er niet meer was.
Maar de Brasserie was heel gezellig en leuk.
Kortom tot ziens .
Petra.

12 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Altijd maar dicht bij UVD.

Het is bij Sligro Breda echt zoeken naar vers producten die niet binnen een paar dagen de UVD hebben. We hebben ook wel eens het vermoeden dat producten herverpakt worden met een nieuwe UVD. Er is teveel aandacht voor eigen merken.

29 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste winkel allertijden

Beste winkel allertijden. Uitsluitende kwaliteit vooral vlees echt lekker als wat niet goed is breng je terug ze helpen gelijk zonder wat te vragen.Ik had een beetje bedorven vlees was ik gelijk geholpen door Marco de slager.Ik blijf altijd bezoeken Sligro.Marco bedankt was snel en goed geholpen en hij ik ook nog heel vriendelijk.TOP

20 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vermijd deze vestiging voor je eigen bestwil

Na vele bezoeken aan de Sligro in Rotterdam-Zuid moet ik zeggen dat het de meest klantonvriendelijke Sligro is die ik ooit ben tegengekomen. Mijn ervaring daar was in verschillende opzichten buitengewoon teleurstellend. Ten eerste is het voorraadbeheer van de winkel erbarmelijk, de voorraad wordt slecht bijgehouden en de prijskaartjes zijn nauwelijks up-to-date. Bovendien lijkt de winkel meestal met slechts één kassa te functioneren en dit resulteert in lange wachtrijen en daarbij lijken overige medewerkers onverschillig voor de situatie. Ondanks lange rijen toont het personeel geen enkel initiatief om extra kassa's te openen. Dit gebrek aan proactieve hulp is zowel ontmoedigend als een slechte weerspiegeling van klantenservice die ondernemingen zouden moeten voeren.

Een ander probleem dat ik tegenkwam, is de staat van de winkel zelf. De vloer is zodanig ongelijk, dat de Belgische Ardennen er niets bij lijkt. Het is bijna onmogelijk om je winkelwagentje even los te laten, omdat deze wegrolt door het oneffen oppervlak. Een probleem dat zich trouwens al jaren voordoet. Dit zorgt niet alleen voor overlast, maar vormt ook een veiligheidsrisico voor het winkelend publiek.

Gezien bovenstaande problematiek raad ik collega-ondernemers met klem aan om hun boodschappen bij Sligro Rotterdam-Zuid te vermijden. In mijn ervaring voldoet de winkel zelfs niet aan de meest basale verwachtingen van een klantvriendelijke omgeving. Als je geluk hebt, kun je vertrekken met slechts de helft van de producten die je van plan was te kopen, omdat de beperkte voorraad vaak tekortschiet. Daarnaast betaal je hier ook nog eens de hoofdprijs voor!

Het is cruciaal voor het management om onmiddellijk actie te ondernemen en deze problemen aan te pakken door de huidige medewerkers te vervangen door gekwalificeerd personeel dat klanttevredenheid voorop stelt. Wellicht moet Sligro zelfs overwegen het management te ontdoen van functie gezien deze problematiek zich al jaren voordoet.

Deze beoordeling specifiek is voor de Sligro-winkel in Rotterdam-Zuid.

Concluderend zijn mijn herhaalde bezoeken aan de Sligro-winkel in Rotterdam-Zuid ronduit teleurstellend geweest. De combinatie van slechte klantenservice, onvoldoende voorraadbeheer en ondermaatse winkelomstandigheden maken het een ongunstige keuze voor ondernemers. Ik raad ten zeerste aan om alternatieve opties voor uw aankopen te onderzoeken. Sligro moet prioriteit geven aan substantiële verbeteringen om haar klanten een aangenamere en efficiëntere winkelomgeving te bieden.

19 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.