HANOS SHOP Omdömen 912

TrustScore 4 av 5

4,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De koelkast werd volgens afspraak geleverd zelfs een dag eerder dan werd aangenomen. De chauffeur was zeer behulpzaam met het naar binnen brengen en het uitpakken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede info wat het product betreft. Onbrekende info op de website werd snel en duidelijk aangevuld. Geen vraag te veel. Qua verkoop en info over het product : top!! Concrete vragen werden ingev... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Echt geen Service Levering van euro s aan de deur , een vrouw kan geen machine alleen binnen nemen 2 x slechte en juiste levering want er waren problemen met de sluitingen , ipv een technieker t... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hoe kan je in deze tijd nog een slecht werkende website hebben. Advies van medewerker is om uit te loggen, kwartier te wachten en weer in te loggen om een normaal werkende site te krijgen. De... Se mer

Företagsinformation

1. Grossist
  2. Leverantör av kontorsutrustning

Om HANOS SHOP

Skrivet av företaget

Bezoek onze website! Shop Terras Shop Meubilair Shop Koelen & Vriezen Shop Showroomsale

Over HANOS SHOP

HANOSSHOP.com is hét e-commerce- en inspiratieplatform waar elke ondernemer in slechts een paar muisklikken een bestelling plaatst. Eén platform, duizenden producten van verschillende topmerken. Alles om jouw omgeving zelf de gewenste inrichting en uitstraling te geven. Van stoelen tot glaswerk. Van servies tot keukenapparatuur. Van tuinmeubelen tot kantoorartikelen. Van tafels tot accessoires. Je vindt het bij HANOS SHOP!

Onze wekelijkse acties

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Snel en netjes.

Snel en netjes.

7 april 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima toestel en prima service bij de…

Prima toestel en prima service bij de levering.
Wordt echter geproduceerd met op alle RVS platen een plastic skinp. Die folie, die ook mee geplooid wordt met de platen RVS, is een helse job van 1 dag werk!

6 april 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het toestel en de levering. Het spijt ons te vernemen dat u problemen heeft ondervonden met de folie op de RVS platen. We zullen dit zeker intern bespreken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De koelkast werd volgens afspraak…

De chauffeur was zeer behulpzaam met het naar binnen brengen en het uitpakken.

5 april 2026

Beste,

Wat fijn dat de koelkast volgens afspraak en zelfs een dag eerder is geleverd! We zijn blij te horen dat de chauffeur zo behulpzaam was bij het naar binnen brengen en uitpakken. Dank voor uw positieve feedback.

HANOS topper Chantal

Chantal Bakkenes heeft mij top geholpen bij het omruilen van een koelkast met enige spoed. Een topper!

4 april 2026

Beste,

Wat fijn dat alles zo goed is verlopen en dat we u snel van dienst konden zijn met de omruiling van uw koelkast. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik had een plant besteld met…

Ik had een plant besteld met bloemenkelken eraan. Die ik gekregen heb waren kleine bloemen

25 mars 2026

Beste,

Het spijt ons te horen dat de bloemen niet aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vrieskast (gewicht > 100kg) werd op…

Vrieskast (gewicht > 100kg) werd op straat geparkeerd?
Weigerde zelfs om hem op de stoep te plaatsen, vanwege het drempeltje.
Onaanvaardbare bezorging.

1 april 2026

Beste,

Het spijt ons te horen over de bezorging van uw vrieskast. We vinden het vervelend dat deze op straat geparkeerd werd en niet op de stoep geplaatst kon worden. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Echt geen Service

Echt geen Service
2 x slechte en juiste levering want er waren problemen met de sluitingen , ipv een technieker te sturen voor dit soort problemen ?? Nee een heel gedoe om retour en toestanden …
Dan weer halve dag moeten vrijnemen om alles klaar te zetten en nee jammer genoeg echt geen ok bij jullie aankopen ivm materialen .
Voeding ok maar verder zeer slechte review .

22 mars 2026

Beste,

Het spijt ons te horen over uw slechte ervaring met de levering en de problemen met de sluitingen. Uw feedback over de materialen en de service nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Heel tevreden

Snelle levering, toestel is exact zoals beschreven en bij problemen zijn ze snel bereikbaar. Heel tevreden over de geleverde service!

31 mars 2026

Beste,

Wat fijn dat de levering snel was en het toestel aan de verwachtingen voldoet. We zijn blij te horen dat we goed bereikbaar zijn bij vragen en dat je tevreden bent over onze service! Dank voor de positieve feedback.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service en communicatie ondermaats

De service van transport was veruit ondermaats voor een B2C klant (wat ze ook doen online) , en waar de verwachtingen anders mogen liggen voor grotere aankopen dan B2B. Geen vorm van communicatie, over leverdatum, noch richtuur. De leverdatum werd dan ook niet gerespecteerd, dus voor niets thuis gebleven...
Daarnaast ook schade aan het product en enkel maar de verwijzing naar hun algemene voorwaarden, om het daarbij te laten. Zeer teleurgesteld, ga het niet meer opnieuw doen.

29 mars 2026

Beste,

Het spijt ons te horen over de problemen met de levering en de schade aan uw product. We nemen uw feedback over de communicatie en de afhandeling van de schade serieus. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Prima bezorging

Precies op de tijd bezorgd als aangegeven

28 mars 2026

Beste,

Fijn dat de bezorging op tijd was! We zijn blij met uw positieve feedback en uw ervaring. Dank u wel!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De kleur van de tafel is afwijkend van…

De kleur van de tafel is afwijkend van wat er in de advertentie wordt aangeboden.

De tafel is kaal, dus zonder beitslaag.
Op de illustratie staat deze donkerder aangegeven.

Kwaliteit van het hout is verder goed.

27 mars 2026

Beste,

Het spijt ons te horen dat de kleur van de tafel niet aan de verwachtingen voldoet en dat de beitslaag ontbreekt. We waarderen uw feedback over de houtkwaliteit en zullen dit zeker intern bespreken.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, advies.

26 mars 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Beste,

Wat fijn dat onze levering en service zo goed bevallen zijn! Hartelijk dank voor de mooie woorden.

op tijd

op tijd, van tevoren gebeld, werkt goed!

13 mars 2026

Beste,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
We waarderen uw positieve feedback en uw tijd zeer.

Snelle levering en keurig in orde

Snelle levering en keurig in orde

24 mars 2026

Beste,

Fijn om te horen dat de levering snel en in goede orde was!
We waarderen uw positieve feedback enorm.

t doek is al gescheurd

t doek is al gescheurd, jammer want die van vorig jaar pas na 3 maanden

23 mars 2026

Beste,

Wat vervelend dat het doek zo snel gescheurd is.
We waarderen uw feedback en zullen onze klantenservice vragen contact met u op te nemen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering. Info via mail kregen we ook snel binnen. Top.

22 mars 2026

Beste,

Fijn om te horen dat de snelle levering en vlotte informatievoorziening via mail goed zijn bevallen.
Bedankt voor uw positieve feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.