Ik heb schoenen ontvangen met een beschadiging erop. Contact met de klantenservice is onmogelijk; chat functie is niet beschikbaar, telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren al weken niet op mij... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele slechte service en totaal geen reactie op mails/klachten/garantie retouren. De bestelde Alpargata 2.0 Espadrille met Touwzool zijn zeer slecht van kwaliteit en de zool liet voor en achter na twee... Se mer
Ik heb de Alpargata 2.0 Espadrille met Touwzool in juni besteld. In juli lieten de zolen los. Ik heb via de klantenservice 2x een formulier ingevuld, via Facebook en Instagram contact gezocht. Er is g... Se mer
Ontzettend snelle terugbetaling retour! Ik herken de negatieve reviews helemaal niet in mijn positieve ervaring met Toms. Ik kijk ernaar uit om mijn Mary Janes in meer andere kleuren te bestellen, ze... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hoi, wij zijn TOMS. Wij brengen moeiteloze stijl en eindeloos comfort in jouw dagelijkse leven. Van kleine momenten tot grote avonturen – onze schoenen geven jou en je dierbaren de kracht om elke dag vol vertrouwen, vreugde en betekenis aan te gaan. TOMS maakt de kleine momenten onderweg net zo belangrijk als de bestemming – elke stap is het vieren waard. Geboren in het hart van Venice Beach, Los Angeles, in 2006 – onze relaxte, zorgeloze vibe is verweven in elk paar schoenen. Het begon allemaal met de Alpargata – onze iconische instapper die synoniem werd met eenvoud, comfort en gemeenschap. Vandaag de dag bieden we stijlen voor iedereen, met een verscheidenheid aan ontwerpen voor waar je dag je ook brengt. Maar TOMS is meer dan alleen schoenen: wij zijn er om levens te verbeteren. Jouw TOMS aankoop helpt de educatie, gezondheid en het welzijn van kinderen te ondersteunen. Samen hebben we meer dan 105 miljoen levens positief beïnvloed. Als een gecertificeerde B Corp™, zit goed doen letterlijk in onze zolen. Better Tomorrows beginnen met TOMS
Kontaktuppgifter
Danzigerkade 9C, 1013 AP, Amsterdam, Nederländerna
- eucustomerservice@toms.com
- shoptoms.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 3 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hulp klantendienst
Zalige sneakers besteld, maar door een foutje was er één gaatje voor de veters niet opengemaakt, maar helemaal dicht. ‘s Ochtends een bericht achtergelaten bij de klantendienst, een paar hele vriendelijke en behulpzame mails doorheen de dag en tegen de avond een oplossing gevonden. Superservice, bovenop topkwaliteit van schoenen!

Snelle oplossing klantenservice
Helaas zaten de schoenen die ik had besteld niet goed, dus geretourneerd. Klarna rekende extra kosten omdat ik nog niet betaald zou hebben, terwijl ik de hele bestelling retour had gestuurd. Na contact met de klantenservice (via het digitale reactieformulier op de website) was het binnen twee dagen opgelost, dank!

Svar från TOMS (NL)
Belde voor verifieren van afleveradres
Belde voor bezorging van een bestelling.
vorige keer werd er gewoon niet afgeleverd terwijl ik thuis zat te wachten op het pakket.
In de app die ik ontving vanuit de T&T stond dat adres niet juist was, maar dat klopte niet bleek bij navraag bij Toms zelf.
Probleem is de vervoerder. In dit geval DHL.
Contactpersoon van Tom's begreep gelijk waar ik voor belde na mijn uitleg.
Gaf aan dat probleem vaker voorkomt, maar dat zij er weinig meer aan kunnen doen dan noteren en terugkoppelen naar vervoerder.
In een eerder review al aangegeven dat een optie om een afhaalpunt te selecteren wellicht voor meerdere klanten fijn zal zijn.

Svar från TOMS (NL)
Verzending kwijt maar opgelost!
De schoenen die ik had besteld zijn bij DHL kwijtgeraakt. Na Toms te hebben gemaild hebben zij onderzoek gedaan. Ik kreeg de optie geld terug of de schoenen nogmaals opsturen. Ik heb voor dat laatste gekozen. Prima service!

Bagger klantenservice
Net contact gehad met de klantenservice. de schoenen werden niet bezorgd door DHL omdat het adres niet volledig was. Schoenen werden teruggestuurd naar de afzender. De dame aan de telefoon was arrogant en klonk verveeld , ja vervelend ze had net nog een klant gehad met dat probleem. Nee ze konden ze niet opnieuw sturen , ik moest ze maar opnieuw bestellen. Dan kreeg ik een mail met een code voor 10 % korting.
Geen garantie dat het dat goed zou gaan. Dus ik moest zonder mijn geld terug en opnieuw bestellen??? O en ik moest zelf maar contact opnemen met DHL als ik het vervelend vond.
Wat een goed concept TOMS maar wel met een BAGGER klantenservice. Jammer dan dus geen TOMS meer .

Svar från TOMS (NL)
Ik ben echt fantastisch geholpen
Ik ben echt fantastisch geholpen. De dame was vriendelijk, kundig en leuk. Ik ben zeer tevreden.

Positive outcome
I had a really good experience with their customer service. Easy communication, willing to solve the problem and super polite. I’m really happy with the end result :) best regards, Natalia.

Svar från TOMS (NL)
Goede communicatie en goede service bij TOMs
Toms heeft me heel goed geholpen bij een retour die bij het afleverpunt aan een verkeerde bezorger was afgegeven. Ze hebben me instructies gegeven wat ik moest doen en vervolgens een onderzoek gestart nadat ik alle gegevens had aangeleverd die ik had van de retourzending. Uit onderzoek bleek dat het pakketje niet te traceren was. Vervolgens heeft Toms de kosten voor zijn rekening genomen. Goed communicatie en goede service!!

Svar från TOMS (NL)
Webshop werkt niet naar behoren, medewerker zeer behulpzaam
Heel behulpzame medewerker aan de lijn gehad.
Grote fan van de 'ethische kant'van Toms!
Helaas voor de zoveelste keer problemen gehad met het plaatsen van een bestelling in de webshop. Ik kan de knop 'bestelling plaatsen' nooit aanklikken, is grijs.

Svar från TOMS (NL)
Een probleem met de schoenen die ik had…
Een probleem met de schoenen die ik had besteld. Toms heeft het probleem meteen opgelost. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice.

Snelle en goede klantenservice
Snelle en goede klantenservice! echt top!

Zeer vriendelijk
Perfecte, vriendelijke en snelle assistentie door agente van customer care.

Svar från TOMS (NL)
I had a great experience calling the…
I had a great experience calling the customer service team. Yvette was super friendly and helpful! So refreshing to have someone cheerful on the phone- especially for a Monday!

Super hulpvaardig en aardig
Om de één of andere reden wil Tom's website mijn bezorgadres niet accepteren maar de helpdesk medewerkster is lief en behulpzaam en ik teken voor zo'n behandeling!

probleem met betaling met Ideal
de wijze waarop ik door Yvette ben geholpen. Ik kon mijn bestelling niet afronden omdat mijn betaling met Ideal niet werkte. Ik heb maandagochtend de klantenservice gebeld en ben uitstekend geholpen. Ik voelde me echt gehoord. Een paar keer gebeld en in de tussentijd bleek dat Yvette intern al stappen ondernomen. Uiteindelijk heeft ze mij 'bij de hand genomen' en heb ik mijn bestelling kunnen plaatsen.
Ik heb ook een terugkoppeling via de mail ontvangen. "Naar aanleiding van ons contact en de mislukte bestellingen stuur ik je deze email. Het probleem blijkt te zitten aan de kant van je bank die de autorisatie blijkbaar niet wou aanvaarden. Meer details kunnen wij helaas niet zien. Dit gebeurd weleens met het betalen met Ideal en andere betaal methodes zoals Mollie en Klarna. Voor meer informatie raden we dan ook aan om hen te contacteren." Als reactie meld ik dat wij op dezelfde dag elders een online bestelling probleemlos met Ideal hebben betaald.
Hopelijk gaat het een volgende keer goed en anders weet ik dat ik op jullie klantenservice kan rekenen.

Svar från TOMS (NL)
Klacht over kleurverschil netjes opgelost
Voor de tweede keer een paar boots besteld bij Toms. De eerste keer ging vlekkeloos, de tweede keer zat er een kleurverschil tussen linker en rechter schoen. Contact opgenomen met de klantenservice, netjes geholpen. Er werd gevraagd foto's te sturen waarop al snel een reactie kwam met een passende oplossing voor mijn probleem. Super fijn!

Klacht perfect afgehandeld!
Ik had een klacht over een aankoop.
Deze klacht is zo uitermate netjes en snel opgelost. Ik ben uiterst tevreden over deze afhandeling en blijf dus Toms aankopen doen

Fijne, warme service
Naast de leuke schoenen, is de service van TOMS ook erg leuk. Betrokken, begripvol en meedenkend. Dank voor de leuke service. Mvg, een blijvende klant

Gechat met Yvette m.b.t
Gechat met Yvette m.b.t. een retourzending. Vriendelijk en correct allemaal.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.