Se Northtrampoline Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 54 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar den höga kvaliteten på studsmattorna och tycker att produkterna känns gedigna, säkra samt är enkla att montera. Människor framhåller även att produkterna ger en fantastisk och rolig studs som uppskattas mycket av barnen. Dessutom framhäver recensenterna att kundtjänsten erbjuder ett trevligt bemötande och ger snabb samt bra hjälp vid behov. Vissa personer var missnöjda med leveransen och uppgav att det vid enstaka tillfällen saknades viktiga delar eller att det uppstod oklara situationer. Konsumenterna nämnde också att transporten ibland kunde leda till att vissa komponenter skadades eller att informationen behövde vara tydligare.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiv åsikter om produkt, och framhäver den höga kvaliteten och den fantastiska studsen som... Se mer

Quality

Kunder uttrycker stor uppskattning för kvaliteten och beskriver produkterna som gedigna och av toppklass.... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med leveranstjänst. Många kunder berömmer den riktigt snabba... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och beskriver den som både enkel och perfekt. Många uppskattar den... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiv interaktioner med kundservice och uppskattar det fina bemötandet samt den snabba... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Se mer

Fick en film mailad och en manual som jag saknade. Allt är på plats. Fortfarande undrar jag lite över ”infarten” då en bit inte går att fästa, den Ljusgrön förstärkningen ner mot mattan

Bra kvalité på studsmattan och enkel att montera. Dock är den nya monteringsanvisningen lite för mycket förenklad vilket ger upphov till frågor. Den gamla som följde med var mer förklarande och gav sv... Se mer

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

75 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Inga konstigheter

Inga konstigheter, snabb leverans och lätta instruktioner. Studsmattan känns väldigt premium. Rekommenderas varmt.

18 juni 2026

Hej Joel,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen, monteringsanvisningarna och kvaliteten på studsmattan. Det betyder mycket för oss att du upplever den som premium, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss.

Vi önskar dig många roliga hoppstunder!

Smidigt och super snabb leverans

Smidigt och super snabb leverans. Ganska crappy instruktion för ihopsättning men de gick ju.

16 juni 2026

Hej Kamilla,
Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse och den snabba leveransen. Samtidigt uppskattar vi verkligen din feedback om monteringsanvisningen. Vi tar den med oss och ser över hur vi kan göra instruktionerna tydligare framöver.

Vi hoppas att du får många härliga stunder med din studsmatta!

Bra och snabb service

Tydliga svar i chatten när jag försökte hitta rätt nät till en begagnad studsmatta.
Snabb leverans.
Instruktionsvideo för montage fanns på internet.

15 juni 2026

Hej Anna Lena,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att chatten hjälpte dig att hitta rätt skyddsnät till din studsmatta och att både leveransen och våra monteringsinstruktioner levde upp till förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Omdöme

Snabb hantering och bra sortimentet.

7 juni 2026

Hej Veronika,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba hanteringen och vårt sortiment. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse.

13 juni 2026

Hej Erika,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Vi är glada att höra att du upplevde leveransen som snabb. Det uppskattas verkligen.

Bra hjälp från kundservice

Bra hjälp från kundservice! Bra produkter.

12 juni 2026

Hej Simon,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår kundservice och våra produkter. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

North Trampoline

Att jag inte hann att skriva färdigt…

Att jag inte hann att skriva färdigt innan sidan försvann!!

17 juni 2026

Hej Mai,

Vi är ledsna att höra att du stötte på ett tekniska problem när du försökte skriva din recension — det förstår vi måste ha varit frustrerande.

Om din recension gäller din upplevelse med North Trampoline är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller uppdatera din recension. Vi tar gärna del av din feedback och hjälper dig om det är något vi kan göra.

Team North Trampoline

Mina barnbarn (två flickor) har ganska…

Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mindre sedan tidigare. Positivt med dragkedjorna i nederkanten av skyddsnätet. Det hade varit bra med en markering på själva mattan som exakt visade var mot ramen som den skulle monteras.

4 juni 2026

Hej Carl-Evert,

Tack för din utförliga och fina feedback!

Vad roligt att höra att dina barnbarn är så förtjusta i studsmattan och att den redan används flitigt. Vi uppskattar också att du lyfter fram dragkedjorna i skyddsnätet – och tack för din konstruktiva synpunkt om monteringsmarkering på mattan, det är värdefull input som vi tar med oss vidare i vårt arbete med förbättringar.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Relativt lättmonterad. Hade varit bra med några extra detaljer i instruktionen så att det hade blivit rätt från början. Barnen supernöjda med studset!

7 juni 2026

Hej Johanna,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att leveransen var supersnabb och att barnen är nöjda med studset. Vi uppskattar också din synpunkt kring monteringsinstruktionerna och tar med oss detta i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Bra kvalitet

Bra kvalitet. Smidig leverans.

6 juni 2026

Hej Jonatan,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den smidiga leveransen. Vi hoppas att ni får mycket glädje av studsmattan framöver.

North Trampoline

Bra kundservice - till slut!

Jag är väldigt nöjd men det hade inte behövt bli krångel alls om hemsidan varit tydligare och alla avdelningar av kundservice hade koll på rutinerna 🙏

Förutom det så är produkterna toppklass!

11 juni 2026

Hej Siri,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både lösningen och kvaliteten på våra produkter. Vi uppskattar också att du delar med dig av dina synpunkter – det hjälper oss att fortsätta utveckla både vår service och information.

Vi hoppas att du får mycket glädje av din studsmatta framöver!

North Trampoline

Ni kan inte lämna ett kvitto på ett köp…

Ni kan inte lämna ett kvitto på ett köp från er.

3 juni 2026

Svar från Se Northtrampoline

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi beklagar att detta inte motsvarade dina förväntningar. Som e-handelsföretag tillhandahåller vi en orderbekräftelse som fungerar som köpunderlag, och kan vid behov även tillhandahålla en faktura på begäran. Vi har även hänvisat dig till din valda betalningsmetod, där du vanligtvis hittar din betalningsbekräftelse, som också kan fungera som köpbevis.

Vi tar till oss din feedback och ser alltid över hur vi kan göra informationen tydligare för våra kunder.

Team North Trampoline

Snabb leverans. En otrolig uppgradering i byggkvalitet och studs jämfört med vår tidigare runda mellanklass matta.

2 juni 2026

Hej Jonathan,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på studsmattan. Det är extra kul att höra att du upplever en så stor skillnad i både byggkvalitet och studs jämfört med er tidigare studsmatta.

Vi hoppas att ni får många härliga timmar av hoppglädje framöver!

Hej Erik,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trots att jag hade en…

Trots att jag hade en specialbeställning som inte riktigt fanns på hemsidan, så löste dom mitt önskemål utan problem. Rekommenderar både företaget och tillbehören till studsmattorna!

15 maj 2026

Hej Maria,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig med din specialbeställning och hitta en lösning som passade dina önskemål. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vår service och våra tillbehör.

Tack för rekommendationen, och vi hoppas att du får mycket glädje av din studsmatta!

Trampolin

Fick hem paketet i det skicket man kan ränkna med när postmord är inblandat. Men allt var bra packat så inga skador på trampolinen. Förutom ett knäppfäste till ett av benen. Fick supersnabb service och ett reservdelskit skickades omgående.

14 maj 2026

Hej Jimmy,

Tack för din feedback!

Vad skönt att höra att studsmattan klarade transporten utan skador tack vare emballaget. Vi beklagar att ett knäppfäste var skadat, men är glada att vi snabbt kunde hjälpa till och få iväg ett reservdelskit.

Vi hoppas att ni får mycket glädje av studsmattan framöver!

North Trampoline

Snabb leverans, extremt bra studsmatta. Vi har haft tre stycken olika modeller och alla har hållit hög kvalitet.

14 maj 2026

Hej Albin,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på våra studsmattor. Att ni har valt flera av våra modeller genom åren och fortsatt är nöjda betyder extra mycket för oss.

Vi hoppas att ni får många fler år av hoppglädje!

Bra kvalitet

Snabb leverans. Bra kvalitet på studsmattan. Enkel att montera. Bra kontakt med kundtjänst.

10 maj 2026

Hej Marcus,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen, kvaliteten på studsmattan och att monteringen gick smidigt. Det gläder oss också att du haft en bra upplevelse med vår kundtjänst.

Vi hoppas att ni får mycket glädje av studsmattan framöver!

North Trampoline

Otroligt bra service när vi råkade köpa…

Otroligt bra service när vi råkade köpa fel skyddsnät. Så nöjd!

7 maj 2026

Hej Sara,

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick och att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Vi hoppas att ni får stor glädje av er studsmatta framöver!

Snabb leverans.
Tydliga instruktioner hur man ska få ihop studsmattan.
Mycket bra studsmatta, barnen är väldigt nöjda!

8 maj 2026

Hej Veronica,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att både leveransen och monteringen gick smidigt. Extra härligt att barnen är så nöjda med studsmattan – det är precis det vi hoppas på!

Vi önskar er många timmar av hoppglädje framöver.