Wat was ik blij toen ik hoorde dat mijn favoriete bh merk toch overgenomen was door iemand anders. Nadat ik ook een mail kreeg van de nieuwe eigenaar met een leuke korting besloot ik na alle negatieve... Se mer
Det här tycker kunderna
1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Se mer
Företaget har svarat
Wat is de status van WEBORDER -0374153 ? : Dat kunnen jullie vast wel zien in de "overgenomen" data ? Ben ik een van de velen, waar we niets over hebben gelezen of gehoord die hun geld hebben teru... Se mer
Bericht ontvangen van zgn nieuwe eigenaar weet uiteraard niets van vorige bestellingen maar wel je e-mailadres. Koop hier niets wees verstandig.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 010 2614 360
- support@sapph.com
- sapph.com
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik gun ze geen enkele ster,wat een…
Ik gun ze geen enkele ster,wat een slecht bedrijf is dit!!! Begin September vorig jaar heb ik een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niks ontvangen.Meerdere mails gestuurd waar je elke keer automatisch bericht op krijgt,begin juni is mij beloofd het geld binnen 5 tot 10 werkdagen terug te krijgen, ik wacht daar nu nog op.Ik stuur bijna wekelijks een mail maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden,schandalig!!! De laatste paar mails hebben ze helemaal niet meer beantwoord 🤔Bestel nooit bij dit bedrijf!!!

Koop hier a.u.b niks!
Koop hier a.u.b. niks, ik wacht al 1,5 jaar op een zogenaamde pre order, diverse mails gestuurd naar allerlei verschillende email adressen, via social media echter zonder resultaat. Het bericht is continu hetzelfde of de levering komt nog, of er is een schip met vertraging etc. Geld terug gaat ook niet. Kortom je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik kocht altijd bij Sapp maar voor mij nu nooit meer.

Schandalig
Heb een bestelling geplaatst in februari. Het is nu augustus en heb nog steeds niets ontvangen!
Krijg het bedrijf ook niet te pakken. Mail noch telefonisch niet.
Schandalig!!!!!

Slecht
Ik geef nog 1 ster aangezien minder niet gaat want zelfs die ene ster zijn ze niet waard.
Verschrikkelijke service. In april bestelling gedaan van artikelen die op voorraad zouden zijn, bleek toch niet het geval. 2,5 maand later bestelling maar laten annuleren aangezien ik de bestelde artikelen niet meer nodig had. Terugbetaling zou 10 werkdagen duren, ondertussen 2 maanden verder en nog steeds geen geld gezien.

Svar från Sapph
Kan ik ook geen sterren geven
Kan ik ook geen sterren geven? Wat een blamage. In mei ontving ik eindelijk de bevestiging van de terugstorting van mijn geld en nu 5 maanden na dato en zeker 5 briefwisselingen verder heb ik nog steeds geen geld retour!!
Schandalig!!!

Svar från Sapph
Eind maart bestelling geplaatst, nooit ontvangen.
Eind maart bestelling geplaatst zonder reviews te lezen aangezien ik al mn hele bh leven Sapph draag. Dom. Nooit iets ontvangen. Bestelling is vertraagd. Hij komt, hij komt..... Niet dus. Meerdere verzoeken ingediend voor terugbetaling. Ook dit is bevestigd door ze en nooit gebeurd. Inmiddels blijf ik om de zoveel weken mailen ook al is er 00 respons meer ; ik wil of bh's of mn geld terug!

1 ster is nog te veel
Ik deed een bestelling eind november. Bleek dat dit pre- orders waren. Na heel wat communicatie via Whatsapp kreeg ik eind januari een deel van mijn bestelling. Vandaag (augustus) nog steeds het tweede deel van mijn bestelling niet gekregen. Via Whatsapp is het niet langer mogelijk om te communiceren met de klantendienst, alsook via mail krijg ik geen reactie meer.
Nu merk ik dat de domeinnaam van de website veranderd is.
Ze beloven al 4 maand (werd me via mail doorgegeven) dat de goederen eindelijk bij hun zouden binnenkomen, maar nog steeds niets ontvangen! Het lijkt wel alsof ze er op hopen dat mensen vergeten dat ze een bestelling hadden geplaatst in de hoop geld in hun zakken te kunnen steken?!
Geven aan dat een terugbetaling mogelijk is, maar hoe kan dit geregeld worden als er geen communicatie is???
BESTEL HIER NIET!!!! Zonde van je geld en tijd.

Svar från Sapph
Bestelling leveren en terugbetalen bij…
Bestelling leveren en terugbetalen bij annulering.
Op 22 april 4 artikelen besteld. Op 23 juni, na contact te hebben gehad, order geannuleerd. 5-10 dagen hoort het bedrag teruggestort te zijn volgens de site. Order na 2 maanden wachten op bestelling geannuleerd. Na een paar weken gemaild en gebeld dat het bedrag nog steeds niet is gestorneerd. Ze zou het nogmaals doorgeven. Het is nu 7 augustus en nog steeds niks ontvangen. Ik vind het belachelijk dat het zo lang duurt en dat er niet eens sorry wordt gezegd. Zonde want het merk is verder echt super. Mooie spullen en goede materialen. Zo jammer!

Svar från Sapph
Oplichters, met loze beloften!
Wacht al vanaf november 2024 op mijn bestelling. Diverse mails gezonden - hebben geen telefoonnummer - en iedere keer het standaard antwoord "vervelend voor u, uw bestelling zal eind deze maand in ons magazijn binnenkomen en dan ontvangt u uw bestelling". Dus niet dus!
In mei voor de 10e keer gemaild en afgesproken dat mijn bestelling geannuleerd wordt. Mijn terugbetaling zou ik binnen 10 tot 15 werkdagen ontvangen. Ook dit is weer een leugen.
Weer mail gezonden "wat vervelend voor u, ik kan het alleen nogmaals aan de financiële afdeling doorgeven".
We zijn nu alweer 2 weken verder en nog steeds geen geld terug ontvangen.

Svar från Sapph
2 bestellingen gedaan nooit gehad ben…
2 bestellingen gedaan nooit gehad ben al een meer dan een jaar bezig. Meer dan 100 euro weg! Word totaal gereageerd op de Whatsapp zowel mail. Het is echt schandalig wat een oplichters.

Svar från Sapph
OPLICHTERS niet bij kopen online
Wacht al 11 maanden op de bestelling.
De goederen worden niet geleverd en je krijgt steeds per mail hetzelfde antwoord dat begint met Wat vervelend ik breng de financiële dienst hiervan op de hoogte en stuur je zodra we je goederen verzenden een track en trace.
Ze maken voor dezelfde artikels nog steeds reclame met een gegarandeerde levering in dezelfde maand.
Elke maand meerdere mails verzonden want telefonisch natuurlijk niet bereikbaar. Wanneer je reageert op facebook dan verwijderen ze je berichten via Whattsapp ook standaard antwoord.
Echte OPLICHTERS dus zeker niets bij kopen ze verdienen zelfs niet 1 ster

OPLICHTING!!!!!
OPLICHTING!!!!!
Besteld en nooit wat ontvangen. Ik hoor al maanden einde van maand wordt het verzonden

Svar från Sapph
Bestelling betaald en nooit iets ontvangen.
In november een bestelling gedaan. Tot 3x toe beloofd dat het er aan komt. Sinds 2 maanden totaal geen reacties meer op mijn emails. Ze zijn me of mijn bestelling of eur 40 verschuldigd.

Bestelling nooit ontvangen
Ik heb in Januari een bestelling geplaatst maar ik ontving steeds niet. Uit eindelijk geappt met de klantenservice en ik zou mijn geld terug krijgen. Dit iedere twee weken gedaan, word steeds aan het lijntje gehouden, wijs ze er steeds op. Geen reactie.
Ondertussen zijn ze niet meer via de app, de mail of de telefoon te bereiken. Ze zijn niet aangesloten bij de geschillencommissie dus ik kan niets.

Svar från Sapph
Ik heb op 13 februari een bestelling…
Ik heb op 13 februari een bestelling geplaatst, maar tot nu toe is er niets geleverd. Wel betaald!!
Meerdere malen een email gestuurd, hierop is 2 x gereageerd en daarna geen reactie meer ontvangen.
Zou fijn zijn als de bestelling alsnog geleverd wordt, zoniet graag mijn geld terug!

Svar från Sapph
Bestelling geplaatst en nog niks…
Bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Ik heb ze een mail gestuurd en zei, ik las dat jullie failliet zijn dus als dit zo is wil ik direct mijn geld terug. Ik kreeg een mail terug waar in stond dat de webshop absoluut niet failliet is en ik uiterlijk binnen 2 weken alles zou ontvangen. Vriendelijke groetjes Sophie. Dus ik wachten en na 2 weken wachten weer mail gestuurd en kreeg direct mail terug. Binnen enkele weken gaan de pre orders de deur uit. Bedankt voor uw geduld. Dus weer niks!!! We zijn allemaal gewoon ons geld kwijt. K..bedrijf!!!

Svar från Sapph
Bestelling gedaan op 31/12/24.
Bestelling gedaan op 31/12/24..
Nog altijd niks geleverd, elke maand zal het uitgeleverd worden. Ik vermoed dat het 2026 wordt of zo 😅
Aangezien ik niet de enige ben, begrijp ik zelfs niet dat er nog kan besteld worden.

Svar från Sapph
Zeer slechte ervaring – geen levering én geen terugbetaling
Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met Sapph. Ik heb op 1 september 2024 een bestelling geplaatst en deze direct betaald. Ondanks de beloofde levertijd is het product nooit geleverd. Na meerdere pogingen tot contact, kreeg ik weinig tot geen reactie.
Toen ik uiteindelijk aangaf dat ik mijn geld terug wilde, werd mij beloofd dat de terugbetaling "zo snel mogelijk" geregeld zou worden. Helaas is ook die belofte nooit nagekomen. Het is nu maanden later en ik heb nog steeds geen product én geen geld terug.
Kortom: Sapph komt haar afspraken niet na, zowel qua levering als terugbetaling. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te bestellen, tenzij je bereid bent het risico te lopen je geld kwijt te zijn.

Svar från Sapph
Besteld maar totaal geen bevestiging of contact
Ik heb een bestelling geplaatst en daar totaal geen bevestiging mail van ontvangen. Het geld is natuurlijk wel afgeschreven.
Nu probeer ik contact te krijgen met de klantenservice, via telefoon, email en messenger maar geen reactie behalve de standaard antwoord.
Ik hoop dat ik of mijn product mag ontvangen of mijn geld terug.

Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren !
Voor 65 euro besteld in 2024 en tot op heden niks ontvangen . Ben er ook ingetrapt!
En deze firma maakt nog steeds reclame voor hún producten!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.