Wat was ik blij toen ik hoorde dat mijn favoriete bh merk toch overgenomen was door iemand anders. Nadat ik ook een mail kreeg van de nieuwe eigenaar met een leuke korting besloot ik na alle negatieve... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Wat is de status van WEBORDER -0374153 ? : Dat kunnen jullie vast wel zien in de "overgenomen" data ? Ben ik een van de velen, waar we niets over hebben gelezen of gehoord die hun geld hebben teru... Se mer
Bericht ontvangen van zgn nieuwe eigenaar weet uiteraard niets van vorige bestellingen maar wel je e-mailadres. Koop hier niets wees verstandig.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 010 2614 360
- support@sapph.com
- sapph.com
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ook nieuw "management" maakt beloften niet waar!
De zogenaamde "nieuwe" leiding van Sapph zou na diverse mails in oktober en november, begin dit jaar vouchers sturen ter compensatie van de oplichting door het "vorige" management. Jaja veel blabla, maar uiteraard nog steeds niets ontvangen.

Geduld is op
Besteld voordat ze failliet gingen. 1 artikel uiteindelijk niet geleverd. Zou alsnog komen en dan met een voucher erbij voor het totaal bedrag. Echter toen ze failliet gingen, werd het bedrijf overgenomen, waardoor deze regeling ineens niet meer doorging. Ik kon een voucher krijgen voor de prijs van het artikel dat ik mis (echter hebben ze zelf geen idee hoe duur dit artikel was). Geld terug was een mogelijkheid en toen ineens niet meer. Vouchers zouden ze december 2025 verzenden. Nu in februari nog niks ontvangen. Ze vragen geduld te hebben, maar het geduld is nu toch wel op (gaat namelijk over een bestelling van november 2024). Ik zou zelf na de doorstart waarschijnlijk ook geen bestelling durven te plaatsen als dit is hoe ze "alle klachten graag naar tevredenheid oplossen en de Sapph klanten graag behouden." ondanks dat de producten zelf goed zijn.

Een grote dievenbende
Een grote dievenbende
Hoeveel € is er binnengeharkt?
En nu mooie fabeltjes schrijven: nepwebshop, is nu overgenomen, collectie niet bij Sapph ???????!!!????
Smoesjes zijn eindeloos. Bellen, sms-en, app-en, mailen is allemaal verspilde energie.

Geen goederen nog centen 13 maand aan het wachten
Ik ben aan het wachten op een bestelling van 5/1/25.
Deze zou terugbetaald worden na 100 den what app/ en mails op 7/25 .
Ondertussen nog steeds geen goederen nog centen terug. We zijn bijna 13 maand verder???

Svar från Sapph
Zal te zien komen de “nieuwe” eigenaren…
Zal te zien komen de “nieuwe” eigenaren hun beloftes ook niet achterna. En het standaard verhaaltje “u heeft besteld bij ultracool bv” kennen we nu wel.
Heeft iedereen zijn beloofde tegoedbon al? Nee niemand.

Dramatisch, ook nu nog.
Net als vele anderen nooit wat ontvangen en grote bedragen kwijt.
Uiteindelijk met het nieuwe bedrijf aan het mailen over een tegemoetkoming maar ook dit lijkt onmogelijk. Iedere keer komen er nieuwe dingen bij die ik moet toevoegen terwijl ik dit niet meer heb. Een retourzending van een jaar geleden, een retour bewijs, etc. Bewijs dat je het niet hebt ontvangen, want mails alleen zijn niet voldoende. Onmogelijke zaak dit.

25 Januari besteld
25 Januari besteld, je hoort niets, geen bestelling, geen geld terug. Dacht dat het een goed bekend merk was, maar helaas... Belachelijk dat je niets hoort, bestel hier NOOIT

Svar från Sapph
Één ster is eigenlijk al te veel
Één ster is eigenlijk al te veel, maar helaas kan het niet lager. 15 december 2024 een bestelling geplaatst, tot op heden nog niets mogen ontvangen. En we zijn al een jaar verder. Tientallen keren contact gezocht en afgewimpeld met valse beloftes. Ook meerdere keren helemaal geen antwoord gekregen of in contact kunnen komen. Wees gewaarschuwd, bestel hier niks!!

Misleiding
Ben benadert door Sapph op Trustpilot ,
Moest contact met hun Opnemen om het op te lossen .
Nou heb ik gedaan ( het is overgenomen door Sapph )
Ik dacht nou krijg eindelijk me bestelling alsnog ????
Nee hoor we zijn een ander bedrijf maar geloven hierin .
Dan vraag ik me af waarom reageer je dan op mijn verschrikkelijke ervaring met Sapph ???
Ik moest mijn bestelling maar overleggen en dan zouden ze kijken wat ze gaan ondernemen ,
Zeg ik dat heb ik niet meer (ben een Oma hè ) maar jullie hebben bedrijf overgenomen en gaan wel mensen via Trustpilot benaderen maar doen niets ???
Dit is weer misleidend, jullie geloven in het merk ??? Zou maar in de klant geloven !!!
Vind het bizar dat jullie mensen een worst voorhouden met niets .
Jullie hebben gelezen wat ik niet gekregen hebt en dat zou ik niet zomaar schrijven.
Jullie beginnen al verkeerd .
Oma

November 2024 een bestelling geplaatst
November 2024 een bestelling geplaatst, niets ontvangen, meermaals geprobeerd contact op te nemen waarvan er twee keer een bericht terug is gekomen dat de bestelling er écht aan zal komen....
Nu een jaar verder....
Bestel hier niet!!

SCAM!!
Al een jaar de belofte dat ik mijn geld zou teruggestort krijgen. Nu zijn er zogezegd nieuwe eigenaars en laat men mij via dit platform tot 2x toe een mail sturen zodat dit in orde zou komen. Mail komt nooit toe dus ongelooflijk maar waar , die blijven scammen 😡😡

Voordeel van de twijfel
Sapph heeft een nieuwe eigenaar. Zij proberen nu zelfs de oplichting van de oude eigenaresse op te lossen. Laten we hen dus het voordeel van de twijfel geven. Want het zou plezierig zijn als de fijne lingerie van Sapph een vervolg krijgt.

Svar från Sapph
Ik heb in oktober 2024 een bestelling…
Ik heb in oktober 2024 een bestelling geplaatst, deze tot op heden niet ontvangen. Vaak gemaild, geappt en gebeld, elke keer valse beloftes gekregen en zelfs een keer een dhl link die niet bleek te werken. Schandalig!!!
Ik was altijd fan van Sapph, maar ik ben nu echt gigantisch teleurgesteld!

Svar från Sapph
Oplichters, echt jammer, dat was mijn favoriete merk
Besteld 04-11-2024, bestelling nummer WEB00372502... maar steeds gevoed met beloftes en excuses en bekende verhalen over per-orders en containers
Eerst waren ze nog bereikbaar op WhatsApp en email, daarna (vanaf 13-05-2025) per telefoon ..
Ik heb ze 1 keer telefonisch gesproken en terugbetaling gevraagd... uiteraard niks ontvangen.
En nu zijn ze van de aardbodem verdwenen en waarschijnlijk zo ook mijn geld

Svar från Sapph
Niets bestellen want sapph levert niets meer wees gewaarschuwd
Zou graag 0 sterren willen geven maar dat gaat niet. Ik hoop mensen te waarschuwen voor ze bestellen bij sapph dat ooit een goed betrouwbaar merk was. Daar is niets meer van over mensen. November 2024 heb ik iets besteld en nooit ontvangen na maanden aan t lijntje gehouden te zijn door sapp met préorder excuses en voorraad problemen allerhande smoesjes. Bestel niets want je bent je geld gewoon kwijt mensen.

1 ster is nog te veel
Zonder ster kun je geen reactie schrijven. Maar zelfs deze ster is er een te veel.
Tot op heden geen betaalde bestelling ontvangen.
Wat een oplichterij en teleurstelling.

Svar från Sapph
1 ster is het eigenlijk nog niet…
1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u het, dat blijft via mail het zelfde antwoord, als je probeerd te bellen kan tussen bepaalde tijden, dan krijg je een bericht dat de voicemail vol zit of afgesloten toon! Pure oplichting dat is duidelijk!!!

schandalig!!
ik wacht nog op een bestelling van juli.
geld is betaald maar ze reageren nergens op!
echt schandalig!!!

Svar från Sapph
Ik ben gisteren benaderd door de echte… sapph
Ik ben gisteren benaderd door de echte sapph via de mail en ook telefonisch contact gehad en het goede nieuws is ze benaderen alle klanten die benadeeld zijn door de nep sapph en ik zou zeggen kijk even op sapph site die bezig is om de site te heropenen en stuur via die site een mail en we krijgen een voucher eind dt jaar en dan in januari als de site open is dat je dan de voucher kan gebruiken ik moest alles op de mail zetten qua betaling en kreeg direkt de bevestiging van de mail en heb haar Joyce 2 x aan de telefoon gehad om te vragen of ze mijn mail had gehad en klopte.... dus dames dit komt helemaal goed...

Svar från Sapph
Na 2 maanden mijn bestelling nog steeds…
Na 2 maanden mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.