Wat was ik blij toen ik hoorde dat mijn favoriete bh merk toch overgenomen was door iemand anders. Nadat ik ook een mail kreeg van de nieuwe eigenaar met een leuke korting besloot ik na alle negatieve... Se mer
Det här tycker kunderna
1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Se mer
Företaget har svarat
Wat is de status van WEBORDER -0374153 ? : Dat kunnen jullie vast wel zien in de "overgenomen" data ? Ben ik een van de velen, waar we niets over hebben gelezen of gehoord die hun geld hebben teru... Se mer
Bericht ontvangen van zgn nieuwe eigenaar weet uiteraard niets van vorige bestellingen maar wel je e-mailadres. Koop hier niets wees verstandig.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 010 2614 360
- support@sapph.com
- sapph.com
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Had besteld bleek een pre order
Had besteld bleek een pre order. Nu wil ik mijn geld terug en krijg elke keer de melding dat de financiële afdeling het in orde gaat maken maar ik ontvang niks. Verdere vragen negeren ze op de mail. Maar na 2 maanden mail contact nog geen geld.

Svar från Sapph
Niets ontvangen + nog steeds niet terugbetaald
Bestelling van november nog steeds niet ontvangen. Heb lang geduld gehad, maar uiteindelijk in mei mijn geld teruggevraagd en word nu al maanden aan het lijntje gehouden met dat 'de aanvraag tot terugbetaling naar de financiële afdeling is doorgestuurd'. Heel erg slecht dit. Zeker niet bestellen.

Sapph
In dec 2024 een bestelling gedaan. Tot op heden niets ontvangen en geen antwoord op berichten.

Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel. In november 2024 bikinibroekje besteld nu 2025 nog niet binnen. Steeds hetzelfde verhaal ik heb jouw order even gecheckt en zie dat het pre-order artikelen zijn.
Deze verwachten we volgende maand uit te leveren. Elke keer weer. Verschrikkelijk! Ik bestel hier nooit meer wat en raad het ook niemand aan.

Svar från Sapph
Jammergenoeg ben ik er dus ook in…
Jammergenoeg ben ik er dus ook in getrapt. Weg mijn 52 euro.
😭😭

Svar från Sapph
Bestelling nooit geleverd en geen terugbetaling
In december 2024 heb ik 2 bestellingen geplaatst die ik tot op heden nog niet heb ontvangen. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice en iedere keer krijg ik de belofte "volgende maand". Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heb ik mijn geld terug gevraagd. Ook dit lijken ze niet te doen en ik krijg telkens het antwoord "we hebben het doorgestuurd naar de financiële afdeling".
Ik ben het zo beu en wil gewoon mijn geld terug!!

1 ster is teveel
1 ster is teveel, mijn bestelling van 16 december twv €92,00 heb ik nog steeds niet ontvangen, noch de betaalde som, er wordt, per mail, telkens beloofd dat ik een terugstorting zal ontvangen binnen de 10 dagen, wanpraktijken ten top, wat een teleurstelling!!!!😡

Tsja
Tsja, na alle ellende Sapph nog een kans gegeven omdat je dan om “sorry” te zeggen een tegoedbon krijgt. Het is weer precies hetzelfde liedje. Je krijgt geen antwoord meer op mailtjes en je kunt fluiten naar je bestelling van eind vorig jaar.
De eigenaresse snapt er ook geen bal van. Succes met puinruimen!

Svar från Sapph
In juni Ook besteld ja ge ziet sapph…
In juni Ook besteld ja ge ziet sapph staan nu al mail gestuurd voor levering antwoord ze staan in preorder dan naar trustpilot gekeken en denk ook bedrogen

Oplichters!
Oplichters!
Bestelling in september 2024(!) geplaatst.
Nooit niks ontvangen. Al maanden bezig om mijn geld terug te vragen via WhatsApp en via de mail (telefoon wordt niet opgenomen). Je krijgt netjes antwoord dat je je geld terugkrijgt maar helaas. Uiteindelijk wordt je mail geblokkeerd...

1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel
Jarenlang kocht ik hier mijn bh's zonder problemen. Na een pauze zag ik weer een aantal leuke modellen en besloot ik opnieuw te bestellen. Dat had ik beter niet kunnen doen. Bestelling geplaatst, geld afgeschreven — en daarna: helemaal niets. Geen bevestiging, geen verzendinformatie, geen reactie op e-mails of telefoontjes.
Toen ik online ging zoeken naar ervaringen van anderen, bleek ik lang niet de enige. Het staat vol met negatieve reviews. Hoe kan een bedrijf zó met zijn klanten omgaan? Je voelt je gewoon opgelicht. Deze webshop hoort uit de lucht gehaald te worden. Dit is geen service, dit is pure diefstal.

Oplichting !!!!
Zeer slecht geen levering al vanaf oktober en al 5x beloofd terug betaling maar geen aktie , mijn mail is ook geblokkeerd, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Opgelicht !!!!!!

Svar från Sapph
T is dat je een ster moet geven omdat…
T is dat je een ster moet geven omdat je anders geen review kunt aanmaken. Maar zelfs 1 ster zijn ze niet waard. In november 2024 een bestelling geplaatst. Niets ontvangen. Mailtjes, appjes gestuurd. Ze zouden het geld terugstorten. Maar ze houden zich niet aan hun woord. Dus ik denk dat ik me wel aan mijn woord ga houden en aangifte van oplichting ga doen bij de politie.

Svar från Sapph
Niets ontvangen en geen geld terug
Niets ontvangen vanaf eind januari al terugbetaling gevraagd wordt elke keer beloofd binnen 10 werkdagen en je ontvangt geen cent terug. Kortom opgelicht en je trekt aan het kortste eind!! Mailen bellen berichten heeft allemaal geen zin. Inmiddels is het juli na 5 beloftes geen cent ontvangen!

Niet geleverd, al 7 maanden niet
Heb in december al besteld bij Sapph, deze gingen in februari failliet en het mailadres is veranderd naar Shop Sapph. De beloftes van leveren gingen door, maand na maand, echter nog steeds niks geleverd na 7 maanden! En dan vind ik op google ergens een site van Sapph met de melding dat ze 'het merk' opnieuw gaan lanceren en niets te maken hebben met de huidige leverancier en de manier van werken. Op de site shopsapph kun je nog steeds dezelfde dingen bestellen als begin dit jaar.. bijpassend ondergoed is er ook niet of nauwelijks en er wordt niets aan toegevoegd. Er klopt helemaal niks van, bij beide bedrijven niet, erg triest dat ze zo met mensen omgaan. Heb nu mijn geld terug gevraagd, op hoop van zegen.

Svar från Sapph
Geen woorden voor of teveel.....
Ronduit belachelijk. Wacht al sinds december op me "pre orders" wat al niet klopt! Want sommige waren geen pre order... Was fan van sapph, maar raad het iedereen AF om hier te bestellen! Contact niet te krijgen. Ja die k...t standaard berichten van ze...

Vreselijk!
Vreselijk!
6 januari mijn bestelling geplaatst. Op de dag van vandaag nog steeds niets ontvangen. Er wordt steeds beloofd dat er een terugbetaling zal volgen. Maar dit gebeurd niet. Heel jammer dat een bedrijf met zo een grote naam, nu misbruik maakt van het vertrouwen van hun klanten. Ronduit schandalig!

Mensen
Mensen, bestel hier niks. Weggegooid geld. Ik zit vanaf 14/11/2024 te wachten op mijn bestelling. Heb verschillende mails gestuurd, krijg ik te horen dat ik geduld moet hebben.
Snap niet dat ze hier maar mee door kunnen gaan! 1 ster is nog teveel

Zelfs geen ster waard.
Zelfs geen ster waard.
In april besteld, steeds reactie pre-order, uiteindelijk order geannuleerd en nu al 2 maand aan het wachten om mijn centjes terug te krijgen
Maar krijg gewoon geen reactie meer

Svar från Sapph
Wacht vanaf november 2024 op bestelling…
Wacht vanaf november 2024 op bestelling
Geen reactie op bellen en mail
Toen om laten zetten na annuleren
En geld terug en is gezegd binnen 10 dagen heb je het
Meerdere contact op toenemen maar telefoon kun je vergeten op
Mail reageert men wel en niet en zeggen toe het over te maken
Na alle mailtjes etc etc tot heden geen geld nog terug

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.