den slutade fungera, funktionen med rörelse fungerar ej och vet inte hur jag ska fixa det. besviken att den bara ska sluta fungera från ingenstans.
Rolig produkt! Dock så är ljudet i den värdelöst! Har försökt på alla möjliga sätt att ändra på det, men gör ingen skillnad. Kan få det lägre, vilket är lite meningslöst. Hade tänkt beställa en ti... Se mer
Nu för tiden upplever jag det svårt att veta vilka återförsäljare som är seriösa och inte bara säljer prylar i "Wish-kvalitet". Var därför något skeptisk till Rymdhimmel eftersom jag sett flera andra... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Yttre rymden. Kosmos. Tomhetens hav. Oavsett vad du kallar vårt universum av stjärnor och planeter så är det svårt att förneka hur fascinerande och vackert det egentligen är. Studier visar att ljus som efterliknar stjärnor hjälper till att minska stress och ångest. Rymdhimmeln projicerar en realistisk stjärnklar natthimmel på väggar och tak. Det är din personliga galax! Med ljudaktivering kan du sätta på ett blinkande ljus som ändrar mönster med musiken. Oavsett om du vill förbättra din sömn eller vill ha en glittrande fest på natten, är Rymdhimmel för dig!
Stockholm, Sverige
- kundtjanst@rymdhimmel.se
- rymdhimmel.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Present till flickvännen
Present till flickvännen, hon hade önskat sig en sån så otroligt länge! Tog 2 dagar, och hon är så nöjd! 5/5

Helt underbar
Helt underbar, både vuxna o barn använder den. Vi ligger i sängen, skön musik o drömmer oss bort. Ett plus att den kom så snabbt.

Svar från Rymdhimmel
Så fruktansvärt nöjd med min…
Så fruktansvärt nöjd med min rymdhimmel. Det lyser så himla fint i mitt rum och det är även ett stort plus att man kan lyssna på musik genom den. Varmt varmt VARMT rekommenderar!!!

Svar från Rymdhimmel
Lång leveranstid men annars enligt…
Lång leveranstid men annars enligt önskemål, riktigt fin produkt!

Svar från Rymdhimmel
Barnen på förskolan tyckte den var…
Barnen på förskolan tyckte den var häftig. Vi har den vid avslappning.

Svar från Rymdhimmel
Så fint och rogivande ljus!
Så fint och rogivande ljus med många olika funktioner! Blir nog fler köp då det är en superbra present!

Vänlig mysigt och lungnande
Vänlig mysigt och lungnande. Väldigt bra ljud och ljus effekt.

Cool och annorlunda!
Hade lite problem med leveransen (och postnord) men de hade ett väldigt bra kundbemötande och svarade snabbt både på Instagram och på hemsidan! Lampan är häftig och blev en utmärkt present!

Svar från Rymdhimmel
Mycket hjälpsam personal och snabba på…
Mycket hjälpsam personal och snabba på att svara på mail. Och hela familjen är nöjda. Kan tipsa den som julklapp.

Svar från Rymdhimmel
Fantastisk produkt med många funktioner…
Fantastisk produkt med många funktioner till bra pris! Barnen älskar att deras sovrum kan förvandlas till en stjärnhimmel i olika färger! Inbyggd bluetooth-högtalare är också ett stort plus! Snabb frakt och kundtjänst som återkopplade direkt vid frågor! Bara positivt!

Svar från Rymdhimmel
Fick vänta över en vecka men det fanns…
Fick vänta över en vecka men det fanns information om fördröjning på hemsidan som gjorde mig lugnare. Därav "bara" 4 stjärnor!

Svar från Rymdhimmel
Nej fortfarande inget besked om…
Nej fortfarande inget besked om leverans, nu är det 5 dagar sen de skulle fått in de i lager. Fakturan ska betalas denna helg men tänker inte betala för något jag inte sett något spår av. Beställde lampa 30/8.

Svar från Rymdhimmel
5 dagar sen jag beställde och har…
5 dagar sen jag beställde och har fortfarande inte fått någon besked om att varan är skickad. När jag beställde stod det att beräknad leverans var den 4/5 och jag förstår självklart att det kan ta lite extra tid att leverera, men hade i alla fall räknat med ett spårmingsnummer vid det här laget (5/5). Återstår att se om den kommer eller inte :)

Svar från Rymdhimmel
Fick produkten skickat supersnabbt!
Fick produkten skickat supersnabbt!
Högtalaren skulle jag inte ranka 10/10 men helt klart prisvärd, ljuset var precis som väntat supermysigt!

Jättenöjd!
Jättenöjd!
Väntade med spänning.. i EN dag! Otroligt snabb leverans och jättebra kundsupport. Även lampan är jättefin 💞