den slutade fungera, funktionen med rörelse fungerar ej och vet inte hur jag ska fixa det. besviken att den bara ska sluta fungera från ingenstans.

Rolig produkt! Dock så är ljudet i den värdelöst! Har försökt på alla möjliga sätt att ändra på det, men gör ingen skillnad. Kan få det lägre, vilket är lite meningslöst. Hade tänkt beställa en ti... Se mer

Nu för tiden upplever jag det svårt att veta vilka återförsäljare som är seriösa och inte bara säljer prylar i "Wish-kvalitet". Var därför något skeptisk till Rymdhimmel eftersom jag sett flera andra... Se mer

1. Vitvaror och hushållsapparater

Informationen kommer från olika externa källor

Yttre rymden. Kosmos. Tomhetens hav. Oavsett vad du kallar vårt universum av stjärnor och planeter så är det svårt att förneka hur fascinerande och vackert det egentligen är. Studier visar att ljus som efterliknar stjärnor hjälper till att minska stress och ångest. Rymdhimmeln projicerar en realistisk stjärnklar natthimmel på väggar och tak. Det är din personliga galax! Med ljudaktivering kan du sätta på ett blinkande ljus som ändrar mönster med musiken. Oavsett om du vill förbättra din sömn eller vill ha en glittrande fest på natten, är Rymdhimmel för dig!

3,6

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

snabb leverans

snabb leverans, produkt enligt förväntan

12 oktober 2020

Hej Karin!

Vad kul att vi levt upp till era förväntningar.

Present till flickvännen

Present till flickvännen, hon hade önskat sig en sån så otroligt länge! Tog 2 dagar, och hon är så nöjd! 5/5

10 oktober 2020

Hej Alex!

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det.

Helt underbar

Helt underbar, både vuxna o barn använder den. Vi ligger i sängen, skön musik o drömmer oss bort. Ett plus att den kom så snabbt.

9 oktober 2020

Hej Åsa!

Härligt att ni skapar fina minnen med Rymdhimmel! Även kul att ni fick er leverans så snabbt, vi har kämpat för att hålla snabba leveranser.

Så fruktansvärt nöjd med min…

Så fruktansvärt nöjd med min rymdhimmel. Det lyser så himla fint i mitt rum och det är även ett stort plus att man kan lyssna på musik genom den. Varmt varmt VARMT rekommenderar!!!

Svar från Rymdhimmel

Hej Thea och tack för din utförliga recension!

Vad kul att du var så nöjd och vill rekommendera oss, vi kommer mejla dig en rabattkod som du kan dela ut!

Lång leveranstid men annars enligt…

Lång leveranstid men annars enligt önskemål, riktigt fin produkt!

Hej Stina!

Jag beklagar att leveranstiden var lite lång. Vi kan nu stolt presentera 24 timmars leveranser, även på lördagar. Vi hoppas att få ha dig som kund igen i framtiden.

Så fint och rogivande ljus!

Så fint och rogivande ljus med många olika funktioner! Blir nog fler köp då det är en superbra present!

Svar från Rymdhimmel

Kul att höra. Vi älskar återkommande kunder, säg gärna till när du ska handla igen så kan vi ordna en liten rabatt.

Cool och annorlunda!

Hade lite problem med leveransen (och postnord) men de hade ett väldigt bra kundbemötande och svarade snabbt både på Instagram och på hemsidan! Lampan är häftig och blev en utmärkt present!

20 september 2020

Hej Isabelle!

Jag ber om ursäkt för problem med leverans. Vi har fortfarande inte fått svar från PostNord vad det kan ha berott på men så bra att du fick ditt paket!

Fin lampa jätte nöjd

Fin lampa jätte nöjd. Fick den på 3 dagar.

20 september 2020

Hej Anneli!

Kul att du var nöjd. Vi skickar alla paket inom 24 timmar och PostNord ska leverera inom 1-2 arbetsdagar. Jag beklagar att du fick vänta längre.

Mycket hjälpsam personal och snabba på…

Mycket hjälpsam personal och snabba på att svara på mail. Och hela familjen är nöjda. Kan tipsa den som julklapp.

18 september 2020

Hej Kristine!

Kul att du uppskattar våra svarstider och att du tipsar Rymdhimmel som julklapp. Vi ser till att lägga mer fokus på det!

Fantastisk produkt med många funktioner…

Fantastisk produkt med många funktioner till bra pris! Barnen älskar att deras sovrum kan förvandlas till en stjärnhimmel i olika färger! Inbyggd bluetooth-högtalare är också ett stort plus! Snabb frakt och kundtjänst som återkopplade direkt vid frågor! Bara positivt!

17 september 2020

Hej Hue!

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du var så nöjd!

Fick vänta över en vecka men det fanns…

Fick vänta över en vecka men det fanns information om fördröjning på hemsidan som gjorde mig lugnare. Därav "bara" 4 stjärnor!

17 september 2020

Hej Lisette!

Det stämmer. Vi hade tyvärr förseningar med vår lagerpåfyllning och gjorde vårt bästa för att informera. Vad kul att du uppskattar det!

Tack för ditt omdöme!

Nej fortfarande inget besked om…

Nej fortfarande inget besked om leverans, nu är det 5 dagar sen de skulle fått in de i lager. Fakturan ska betalas denna helg men tänker inte betala för något jag inte sett något spår av. Beställde lampa 30/8.

11 september 2020

Svar från Rymdhimmel

Absolut behöver du inte betala din faktura innan du fått hem din produkt och i och ro testat den! Vi kontaktar Klarna och förlänger betaldatum.

Under perioden då vi tog emot pre-orders så hade FedEx förseningar med sina leveranser. Även vi fick olika besked om leveransdatum till vårat lager. 😔

Vi har nu fått vår lagerpåfyllning och alla order skickas ut med 1-2 dagar leveranstid som vanligt igen.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för fördröjningen och uppskattar er förståelse. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundtjanst@rymdhimmel.se om du vill diskutera detta vidare ☀️

Levererade inte enligt plan

11 september 2020

Hej Anders,

Tack för att du hör av dig!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Medans vi tog emot pre-orders så hade FedEx förseningar. Detta är orsaken till varför pre-orders skickades ut senare än planerat.

Vi makulerade även din order och utförde en återbetalning bara några timmar efter du la din beställning då vi inte kunde garantera leverans innan helgen. Jag hoppas att du fick denna information!

Det är otroligt tråkigt att förseningar har uppstått och vi beklagar verkligen detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss på
Kundtjanst@rymdhimmel.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

5 dagar sen jag beställde och har…

5 dagar sen jag beställde och har fortfarande inte fått någon besked om att varan är skickad. När jag beställde stod det att beräknad leverans var den 4/5 och jag förstår självklart att det kan ta lite extra tid att leverera, men hade i alla fall räknat med ett spårmingsnummer vid det här laget (5/5). Återstår att se om den kommer eller inte :)

3 september 2020

Hej Mathilda!

Vi har tyvärr slut på lager just nu och beräknar att få in nya idag! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om detta varit otydligt. Jag ser till att din order prioriteras och har även skickat ett mejl till dig, återkom gärna! ✨

Superbra produkt

Superbra produkt, hjälpte mig somna inatt :-)

28 augusti 2020

Hej F rida!

Vad kul att du tyckte om den. Tack för ditt omdöme!

Snabb leverans och jätte nöjd med varan! :)

28 augusti 2020

Hej Celicia!

Snabba leveranser och en bra kundupplevelse är våra största mål 🙌 Vad kul att du upplever båda som positiva!

Fick produkten skickat supersnabbt!

Fick produkten skickat supersnabbt!
Högtalaren skulle jag inte ranka 10/10 men helt klart prisvärd, ljuset var precis som väntat supermysigt!

17 augusti 2020

Hej Patrik!

Det stämmer att det inte är en högtalare för ljud-entusiaster - vi känner precis som du att ljuder helt klart är godkänt med tanke på priset! 🎶 Tack för ditt omdöme.

Jättenöjd!

Jättenöjd!
Väntade med spänning.. i EN dag! Otroligt snabb leverans och jättebra kundsupport. Även lampan är jättefin 💞

17 augusti 2020

Hej Lovisa,

Vad kul att du uppskattar vår kundsupport. Vi ser till att fortsätta ha alla kanaler öppna för er, alla dagar i veckan. Tack för ditt omdöme!