den slutade fungera, funktionen med rörelse fungerar ej och vet inte hur jag ska fixa det. besviken att den bara ska sluta fungera från ingenstans.
Rolig produkt! Dock så är ljudet i den värdelöst! Har försökt på alla möjliga sätt att ändra på det, men gör ingen skillnad. Kan få det lägre, vilket är lite meningslöst. Hade tänkt beställa en ti... Se mer
Nu för tiden upplever jag det svårt att veta vilka återförsäljare som är seriösa och inte bara säljer prylar i "Wish-kvalitet". Var därför något skeptisk till Rymdhimmel eftersom jag sett flera andra... Se mer
5 dagar sen jag beställde och har fortfarande inte fått någon besked om att varan är skickad. När jag beställde stod det att beräknad leverans var den 4/5 och jag förstår självklart att det kan ta lit... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Yttre rymden. Kosmos. Tomhetens hav. Oavsett vad du kallar vårt universum av stjärnor och planeter så är det svårt att förneka hur fascinerande och vackert det egentligen är. Studier visar att ljus som efterliknar stjärnor hjälper till att minska stress och ångest. Rymdhimmeln projicerar en realistisk stjärnklar natthimmel på väggar och tak. Det är din personliga galax! Med ljudaktivering kan du sätta på ett blinkande ljus som ändrar mönster med musiken. Oavsett om du vill förbättra din sömn eller vill ha en glittrande fest på natten, är Rymdhimmel för dig!
Stockholm, Sverige
- kundtjanst@rymdhimmel.se
- rymdhimmel.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
den slutade fungera
Positivt överraskad
Snabb leverans och härlig lampa med bra ljus och spridning. Enda negativa att ”stjärnorna” bara är gröna.
Fjärrkontrollen fungerade inte till…
Fjärrkontrollen fungerade inte till lampan och kundtjänst svarar inte...
Produkten fungerar som beskrivet
Produkten fungerar som beskrivet. Väldigt snabb leverans, fick varan en eller två dagar efter jag beställde.
Hade blivit fel adress på beställnigen…
Hade blivit fel adress på beställnigen så Jag skrev tusentals mejl men jag fick aldrig svar från er
Inte så enkel att hantera
Inte så enkel att hantera. Röst som pratar när man tex stänger av lampan. I mitt tycke irriterande för när jag stänger av lampan sover mitt barn och jag vill att det ska var tyst.
Har försökt att nå de i 3 dagar nu om…
Har försökt att nå de i 3 dagar nu om att jag vill lämna tillbaka min paket och har fortfarande inte fått något svar från de. Jätte oseriösa
Beställde och fick dagen efter
Beställde och fick dagen efter, sjukt snabb leverans! Bra sida och hög kvalité på produkterna.
Jättefin men..
Jättefin men... det ser mer ut som vatten med stjärnor än rymden. Motorn låter ganska mycket så kvalitén är väl inte den bäste Jag är ganska nöjd med den i alla fall.
Jätte fin och snabb leverans!
Ingen kontakt
Har inte kunnat testa lampan än för jag har ingen kontakt som passar. Ganska uselt att inte skicka med en sån tycker jag. Och sen tycker jag mycket illa om bring som transportbolag vilket rymdhimmel använder. Men transporten gick ju fort i alla fall... den här gången. Var i och för sig tvungen att åka 5 mil för att hämta paketet men så är det på landet när företag inte använder posten.
När jag testat lampan, vilket kommer ta en månad eftersom jag köpte kontakter från kina, så kanske jag blir mer positiv... vi får se.
Mycket nöjd!
Fantastiskt vilket kundbemötande och service!! Snabb leverans. Jag är supernöjd.
Bra goodwill
Efter flera försök att få kontakt med företaget så har de löst problemet och skickat en ny leverans. Tyvärr då lite försenat då det var julklapp till vårt barnbarn
Väldigt sen leverans och motorn låter…
Väldigt sen leverans och motorn låter rätt mycket. Har skrivit till kundtjänst men har inte fått något svar. Annars var lampan fin.
Stod på hemsidan att jag skulle hinna…
Stod på hemsidan att jag skulle hinna få dem innan jul men fick dem inte i tid. Kändes inte bra då de var julklappar till min systers barn.
Borde fått nån rabatt eller annat som plåster på såren kan man tycka.
Skulle ge i julklapp och leveransen kom…
Skulle ge i julklapp och leveransen kom två veckor efter utlovat datum