den slutade fungera, funktionen med rörelse fungerar ej och vet inte hur jag ska fixa det. besviken att den bara ska sluta fungera från ingenstans.
Rolig produkt! Dock så är ljudet i den värdelöst! Har försökt på alla möjliga sätt att ändra på det, men gör ingen skillnad. Kan få det lägre, vilket är lite meningslöst. Hade tänkt beställa en ti... Se mer
Nu för tiden upplever jag det svårt att veta vilka återförsäljare som är seriösa och inte bara säljer prylar i "Wish-kvalitet". Var därför något skeptisk till Rymdhimmel eftersom jag sett flera andra... Se mer
5 dagar sen jag beställde och har fortfarande inte fått någon besked om att varan är skickad. När jag beställde stod det att beräknad leverans var den 4/5 och jag förstår självklart att det kan ta lit... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Yttre rymden. Kosmos. Tomhetens hav. Oavsett vad du kallar vårt universum av stjärnor och planeter så är det svårt att förneka hur fascinerande och vackert det egentligen är. Studier visar att ljus som efterliknar stjärnor hjälper till att minska stress och ångest. Rymdhimmeln projicerar en realistisk stjärnklar natthimmel på väggar och tak. Det är din personliga galax! Med ljudaktivering kan du sätta på ett blinkande ljus som ändrar mönster med musiken. Oavsett om du vill förbättra din sömn eller vill ha en glittrande fest på natten, är Rymdhimmel för dig!
Stockholm, Sverige
- kundtjanst@rymdhimmel.se
- rymdhimmel.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Blev en uppskattad present!
Väldigt vackert resultat
Väldigt vackert resultat, inte provat Bluetooth ännu, men kan änsålänge rekommendera bara för det vackra resultatet 😁
Jättecool men låter lite
Jättecool och funkar superbra men på två av hastighets-lägena låter den jättemkt medan den på ”still” och snabbaste inte låter alls…
Bästa rymdhimlen som ger mysigt sken i…
Bästa rymdhimlen som ger mysigt sken i höstmörkret. Dock låter fläkten alldeles för högt tyvärr.

Svar från Rymdhimmel
Ville så gärna ha en galaxylampa
Ville så gärna ha en galaxylampa, titta runt på olika ställen att beställa på. Valet föll på Rymdhimmel. Skulle ta 1-3 dagar. Skulle vara lätta att få tag i. Har väntat på lampan i snart 2 veckor, varit svåra att få tag i. När jag väl får tag i någon så ska man strax höra av sig igen med mer info, hörde aldrig av någon igen trots påminnelse. Lampan var på väg till slut, igår trodde jag att den skulle komma men tji fick jag. Den skulle lastas för utkörning 05:43, sen har det inte hänt nå mer. Får se om fakturan hinner gå ut å om det ens kommer någon lampa... Blev första å sista gången för mig. /Suzanne

Svar från Rymdhimmel
Riktigt fin och uppskattad Galaxylampa…
Riktigt fin och uppskattad Galaxylampa ! Barnen älskar den!

Svar från Rymdhimmel
Rolig produkt, dock värdelöst ljud!
Rolig produkt!
Dock så är ljudet i den värdelöst! Har försökt på alla möjliga sätt att ändra på det, men gör ingen skillnad. Kan få det lägre, vilket är lite meningslöst. Hade tänkt beställa en till en tonåring i julklapp också, men är osäker pga. ljudkvaliteten. Annars är det en rolig/ kul produkt.

Gick snabbt att få hem
Gick snabbt att få hem och motsvarar förväntningarna! Däremot säger hemsidan att de svarar på mail inom 24 timmar och jag har väntat i över en vecka. Har därför mailat ett par gånger, men fortfarande inget svar. Jag har dessutom skrivit att det är ganska bråttom och att jag behöver snabbt svar.. får se hur länge det dröjer!
----
Uppdatering efter svar:
Hej! Nej, jag menar inte det mailet, utan det första som jag skrev till er förra fredagen. Då svarade jag på er lilla hjälpgubbe på hemsidan 'Behöver du hjälp? Vi svarar inom 24 timmar genom e-post!'. Skrev där 2 ggr och sedan i onsdags (25/8) skickade jag ett vanligt mail istället och det verkar ha fungerat bättre!
Oavsett så har jag nu fått svar och är väldigt tacksam för hjälpen!

Över förväntningarna
Över förväntningarna. Blev en underbar upplevelse som kommer att förgylla mörka vinterkvällar

Svar från Rymdhimmel
Beställde en Rymdhimmel med löfte om…
Beställde en Rymdhimmel med löfte om leverans 3-4 dagar senare. Idag drygt 4 veckor senare kom den. Då det var en födelsepresent så kan man säga att de dryga 3 veckornas försening gjorde den lite inaktuell.

Riktigt skräp
Riktigt skräp, visst jag köpte den biliga varianten, men den duger inte till mycket. Skulle vara present till ett barn men förpaknginen var totalt mosad då den skickats i en midre låda än varans förpackning.