Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Rugtas is een zeer goedkope variant uit China. De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!! Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen ret... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Deze rugzak ziet er prachtig uit en de indeling van de vakken is perfect. Helaas zijn de schouderbanden niet voorzien van schuimrubber zodat de banden schuren en erg hard aanvoelen. Om deze reden jamm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De rugzak is netjes ontvangen en heerlijk vol met allerlei vakjes en ritsjes, dus ik kan alles er in opbergen wat ik nodig heb. Heb er een kortere tocht mee gedaan wat prima ging. De ruglengte i... Se mer

Företagsinformation

1. Hem och trädgård

Om Rugzak.com

Skrivet av företaget

Rugzakken en tassen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Op onze website Rugzak.com vindt je alle rugzakken en tassen online. Je vindt er onder andere scherp geprijsde rugtassen van kwaliteitsmerken zoals Highlander, Nomad, Mi-Pac en Easy Camp.

Rugzak.com is een speciaalzaak van Mundo Recreatie.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Rugtas is een zeer goedkope variant uit China.

De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!!
Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen retouradres geven en ook je geld niet terug.

LET OP MENSE!! DIT IS EEN ONBETROUWBAAR BEDRIJF

19 mars 2024
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring mee.

Zeer slechte ervaring mee.
Al 40 jaar bezig om mijn rugzak niet meer met mij mee te hoeven dragen maar ik krijg hem gewoon niet los. Nu loop ik al die tijd met onnodige bagage rond.

16 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan

Top!

Groot, sterk, mooi en niet duur. Supersnelle levering. Top!!

Mooi dat de rughengsels opgeborgen kunnen worden ook.

19 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service en top rugzak!!

We hebben net een 15-daagse rondtrip door Schotland met rugzak afgerond. Top is dat je de rugzak kan huren! Je krijgt een rugzak van een heel goed merk, die voldoet aan de voorwaarden die je er zelf aan stelt. Wij: lichtgewicht, inhoud makkelijk benaderbaar van boven en de zijkant, draaggemak. En dit alles vooraf te bekijken, uit te proberen, kilo's bepakking aanvoelen.
Goed advies, ruim de tijd voor genomen. Rugzakken worden paar dagen voor vertrek toe gezonden in een returnbak. En alles voor een heel redelijk tarief!!

24 september 2022

Rugzak

Een duidelijke website. Snelle levering en goede communicatie. Prijs kwaliteit is top

11 augusti 2022

Rugzak voor het wandelen

De perfecte rugzak bij het wandelen met ventilatie over de rug, heup en borstriem. Heel snel geleverd. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

24 maj 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht!!

Geen bevestigings mail gehad na bestelling
Daarover gebeld, wel gelijk opgelost.
Kon geen routerlabel uitprinten..daar over gebeld...
Retourneren kost geld.

Bestellen was eenmalig

11 maj 2022

Satisfait

Je suis satisfait de mon achat, livraison rapide, c'est discret pour porter ses document de voyage que je ferai au Etats Unie au mois de septembre

11 april 2022

Goede info.

Goede info.
Bestelling keurig behandeld en afgeleverd.
In vergelijking met andere winkels heel redelijoe prijssteling .
Rugzak nog niet gebruikt.
Eerste indruk: kwalitatief een uitstekende rugzak met een relatief lage prijs daarvoor.

8 april 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.