Rotterdamse Taxi Centrale Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chauffeur belde me 10 minuten van te voren met de mededeling dat ze eraan kwam en waar ik moest staan. Chauffeur vertelde toen ik instapte dat andere passagier eerst thuis gebracht zou worden! De ch... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor derde keer op rij zijn mijn ouders (85 en 93) gewoon niet opgehaald. Ik had ze geadviseerd deze keer een andere te nemen. Maar zij zouden de slechte ervaring noemen en dachten dat RTC nu wel extr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Joan (wagennummer 105) belde me 10 minuten voor aankomst, zoals ik had gevraagd, zodat ik klaar stond bij de ingang. Ze was mooi op tijd, zei vriendelijk wat ik moest doen en zette mij en mijn rolstoe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wgnr.105 vriendelijke chauffeuse deed haar werk goed reed fatsoenelijk houdt rekening met dat ze met iemand rijdt die in rolstoel zit. Had deze persoon op de terug weg ook liever gehad. Terugrei... Se mer

Företagsinformation

1. Taxitjänster
  2. också i
  3. Bussföretag
  4. Transporttjänst

Informationen kommer från olika externa källor

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

130 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichterij.

Rijden zonder teller en dan 20 euro vragen voor een ritje van nog geen 2 km op een doodstille zondagochtend. Ik had vanwege een noodsituatie haast en de chauffeur wist dat. Bah!!!

31 december 2023

Nooit meer…

Van tevoren een taxi besteld én betaald maar niet op komen dagen en mij middenin de nacht laten staan. Nu moet ik achter mijn geld aan en excuses heb ik nooit gehad. Nooit meer RTC voor mij.

22 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Super slechte service en niet…

Super slechte service en niet betrouwbaar !!

Wat een schande dat de naam Rotterdam hiervoor geleend wordt. Ik zal een CC naar algemeen dagblad sturen.

Gisteren heb ik telefonisch een taxi besteld.
45 minuten later bel ik RTC op om te vragen van waar blijft mijn taxi. Vervolgens krijg ik te horen dat ik geen taxi geboekt heb. Uiteindelijk een hele discussie gekregen met de medewerker aan de telefoon. Ik voelde me machteloos, want volgens de medewerker reden er geen bussen meer. Wat heel bijzonder is. Ik dreigde om een klacht in te dienen, opeens rijden er wel bussen.

Terugweg. Ik sta bij de Coolsingel en bestel een taxi. Ik krijg vervolgens te horen dat ik de taxi binnen 30 minuten zou aankomen. Na 40 minuten bel ik terug om te vragen waar de taxi blijft. Vervolgens krijg ik te horen dat er geen bussen meer rijden. Het grappige was dat er op dat moment 2 taxi’s van RTC voor mij stonden en opzoek waren naar klanten.
Ik dit vertellen aan de medewerker van RTC, waarna de medewerker nog een keer de smoes gebruikt dat er geen taxi rijden. Ik dus lopen naar de twee taxi’s voor me, komen ze met een bedrag van 35 € voor een rit naar Crooswijk. Helemaal niks met vast prijzen. Dit zijn oplichters!!!! Op de heenweg zijn wij gewoon voor 18€ naar de centrum gebracht. Schandelijk dat klanten zo worden behandeld en buiten op straat worden achtergelaten. Het misbruik maken van macht en zo geld aftroggelen van mensen.

25 december 2023

Bestel niet bij rtc

Jeetje.. wat een vaag bedrijf is rtc zeg.
Avond van te voren een taxi gereserveerd voor mijn vlucht. De taxi chauffeur kwam een half uur te laat, in de verkeerde wagen. Onze koffers paste niet in de auto. Terwijl ik aan de telefoon heb doorgegeven om hoe veel koffers het ging. Ik bestel nooit meer een taxi bij rtc

18 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat geboekte taxi elders niet…

Omdat geboekte taxi elders niet reageerde op app en 8x bellen. Hebben wij rtc gebeld en ECHT binnen 5 minuten stond Charles voor ons.. en dat bedrijf is ook bereikbaar terwijl het andere bedrijf om 2200 uur sluit.
Dus ja voortaan direct rtc bellen.
Bedankt Charles dat je zo snel was.

5 december 2023

op tijd gereserveerd!

op tijd gereserveerd!
Maar te laat opgehaald voor vertrek 20 min. Moeten wachten stress?!!!
Ophalen het zelfde weer bellen 45 min.
Moeten Wachten ?!! STRESS
slechte ervaring hiermee !!!!!!

18 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

The driver did not show up for our ride…

The driver did not show up for our ride to the airport (6 people, luggage, toddler).
I called 15 min after the agreed time and, after a few minutes in a waiting list, I got an operator. He told me that they had made a mistake and sent the taxi to another location (30 km away). He apologized and tried to find an alternative solution, but it was already too late for us. He said a new taxi would be there in 20-25 min, but this was already 30 min after the agreed time.
We were going to miss our flight, so we had to take our own car to the airport. The parking costs will be around 260 EUR.
I think we clearly deserve to be reimbursed, but I don't hold my breath.

11 augusti 2023

Taxi komt niet opdagen

Ruim van te voren een taxi besteld zodat wij om 05.15 uur worden opgehaald. Wachten wachten en nog eens wachten. Gebeld met de RTC, we hebben geen wagen beschikbaar en de verbinding wordt verbroken. Zo begint dan je vakantie !!. Dit is geen slechte service maar HELEMAAL GEEN SERVICE. Nooit meer !!!

17 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onbetrouwbaar en onbeschoft aan de telefoon.

Wat een onbetrouwbaar, onbeschoft en niet klantvriendelijk bedrijf!! 0 sterren waard!! Via reisbureau taxi geboekt 2 mnd van te voren, en dan om 0100 s ' nachts niet op komen dagen! Sta je dan met 3 kids en 4 volw. Konden niks regelen, wel geld terug boeken alsof je daar wat aan hebt als je je vliegtuig moet halen!! NOOIT EEN TAXI daar reserveren!!!!!!!!

1 juli 2023

Mega slecht

Mega slecht. Niet eens 1 ster waard. Taxi geboekt voor na een feest. Reservering netjes en bevestigd via de telefoon. Maar afhandeling drama, taxi kwam niet opdagen en ook niet meedenkend en assiociaal aan de telefoon.

27 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Terugrit na onze bruiloft in de soep

Twee dagen voor onze bruiloft via een online formulier een taxi gereserveerd. Telefonisch gecheckt of dit was doorgekomen, dat was het geval.

Op de avond zelf op het afgesproken tijdstip was er geen taxi aanwezig. De busschauffeur die de overige gasten naar huis zou brengen en er al een half uur stond had ook geen taxi gezien. Twee gemiste oproepen van de taxichaffeur van 20 minuten voor het afgesproken tijdstip. Bij terugbellen kreeg ik te horen dat hij een kwartier heeft staan wachten, toen had gebeld en is weggreden omdat hij geen reactie kreeg.

Een volgende taxirit liet 25 minuten op zich wachten.

Kortom: hier kan je geen afspraken mee maken. Specifiek niet met de eigenaar van het volgende telefoonnummer: +31641308242 Er is waarschijnlijk nooit een taxi geweest. Als er al een was, dan was dat 20 minuten voor het afgesproken tijdstip. Dan rijd je toch niet weg?! Schaamteloos. Als ik de andere reviews lees, had ik het kunnen weten. Doe jezelf een lol en kies NIET voor de Rotterdamse taxi centrale!

24 juni 2023

onbetrouwbaar

Zondag eind van de middag taxi gereserveerd. Twee keer gebeld. De telefonist bevestigde beide keren dat het correct in het systeem stond. Op het afgesproken tijdstip kwam men niet opdagen. Telefonisch verklaarde men dat er geen taxi beschikbaar was.
Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Ik adviseer iedereen om NIET met hen afspraken te maken.

11 juni 2023

Absoluut onbetrouwbaar!!

Absoluut onbetrouwbaar!!
Deze week online een taxi besteld voor vandaag 04:45 uur ivm vakantie.
Helaas kwam er geen taxi en toen ik zelf belde met RTC om te vragen waar de taxi bleef werd er doodleuk gezegd dat deze helemaal niet kwam…..weg vakantie😡😡
Wat een asociaal bedrijf, er kon zelfs geen excuus af.

10 juni 2023

Bagger…

Ook nu weer taxirit besproken vanaf Zestienhoven en wederom niet op komen dagen voor 7 personen never nooit meer rtc wat een baggerbedrijf.

14 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vanuit het ziekenhuis vaker via deze…

Vanuit het ziekenhuis vaker via deze maatschappij een rolstoel taxi geboekt, maar vaker komen ze niet opdagen. Reden om niet meer via deze maatschappij rolstoeltaxi's te bestellen voor onze patienten

9 maj 2023

Baggertent!

Baggertent!! Vooraf gereserveerd, vooruit betaald……. En gewoon niet komen opdagen. Dus vlug in de ochtend een andere oplossing bedenken om op tijd op de luchthaven te komen. Wat een ballentent!! Tijd dat deze tent opgeschort wordt! Amateurs! (Geen 1 april grap!!)

1 april 2023

Onbetrouwbaar personeel

Taxi 4 dg online besteld met reservering voor 2245 uur. Voertuig 461 heeft rit 2230 geaccepteerd vanaf Rotterdam AirPort (Te zien online). Staat niet op tijd klaar. Wij gebeld met centrale maar geen uitleg. Taxi chauffeur neemt ondertussen andere ritten aan en laat klanten met kind van 9 jaar 30 min wachten in de kou na terugkomst vakantie. Vervolgens rijdt hij overal veel te hard en heeft hij harde muziek aan. Schandalig dit. Geen idee wat voor ellende RTC laat rijden maar dit moet verboden worden.

3 mars 2023

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, kwamen een uur te laat waardoor een een belangrijke afspraak met een specialist niet door kan gaan en moeten we wachten tot eind maart!!!!!!!!

5 februari 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.