Chauffeur belde me 10 minuten van te voren met de mededeling dat ze eraan kwam en waar ik moest staan. Chauffeur vertelde toen ik instapte dat andere passagier eerst thuis gebracht zou worden! De ch... Se mer
Det här tycker kunderna
Voor derde keer op rij zijn mijn ouders (85 en 93) gewoon niet opgehaald. Ik had ze geadviseerd deze keer een andere te nemen. Maar zij zouden de slechte ervaring noemen en dachten dat RTC nu wel extr... Se mer
Joan (wagennummer 105) belde me 10 minuten voor aankomst, zoals ik had gevraagd, zodat ik klaar stond bij de ingang. Ze was mooi op tijd, zei vriendelijk wat ik moest doen en zette mij en mijn rolstoe... Se mer
Wgnr.105 vriendelijke chauffeuse deed haar werk goed reed fatsoenelijk houdt rekening met dat ze met iemand rijdt die in rolstoel zit. Had deze persoon op de terug weg ook liever gehad. Terugrei... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!
Kontaktuppgifter
Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Nederländerna
- rtcnv.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg fijne rit
Erg fijne rit. Om 00:50 taxi gebeld en stond netjes binnen 15 min voor de deur. Aardige driver en betalen ging erg makkelijk. Zeker een aanrader!
Taxi besteld voor dochter met 2…
Taxi besteld voor dochter met 2 vriendinnen.
1e taxi kwam opdagen volgens de app maar pakte een rit om 5.15 terwijl taxi om 5.30 besteld was en ze dus ook al buiten stonden en rijd gewoon ineens weg is niet gebeld en ging even ritje om de hoek doen ofzo werd ook telefonisch bevestigd na bellen. Volgende chauffeur word in de app geaccepteerd / toegevoegd en komt niet blijft doodleuk 20 min op 7 minuten afstand bij maashaven staan en verdwijnt weer uit het app scherm.
3e chauffeur blijft weet ik veel hoelang op straat in rdam zuid staan en word ook geannuleerd. Uiteindelijk na 3x bellen en ja vervelend voor u we doen ons best haar maar zelf gaan halen. Hoop dat ze netjes geld terug storten
2 weken geleden ging het wel keurig daarom opnieuw geboekt! Belde netjes dat hij er was en welk taxinr hij had. Erg jammer dit.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Maand van tevoren geboekt, dag vantevoren nog gebeld ter bevestiging. Deze bevestiging ontvangen, zowel telefonisch als via SMS.
Zijn niet komen opdagen. Telefonisch niet bereikbaar (incl. telefoonnummer van SMS). Zeer onbetrouwbaar bedrijf, gaat hopelijk snel ten onder.
Je belt en geef je adres,na 40 min…
Je belt en geef je adres,na 40 min terugbellen is hun antwoord..die is al geweest…heel slecht!!
Bad moral of driver and company
I have been staying at the Voco hotel and been attending a conference at the World forum
Wednesday around 1835 I took a taxi from the Forum to the hotel. The driver did not turn on a visible taxameter. And when I arrived the Bill was 25 euro. I have paid around 13 euro twice so I beleive the driver cheated me. When I wrote to the Company they did not even excuse for the incident.
Slecht bedrijf
Taxi besteld via de app en nog gebeld. De volgende ochtend geen taxi op afgesproken tijdstip, wordt doodleuk verteld dat het nog een half uur kan duren! Wat een onbetrouwbare club, boek hier mmar geen taxi.
Op woensdag 21 september 2022 kwamen we…
Op woensdag 21 september 2022 kwamen we terug van een busreis.
Door een paar medereizigers werd gevraagd hoe laat we op de Capelse brug zouden zijn.
Op dat moment kon de buschauffeur het nog niet zeggen, omdat er nog een paar mensen moesten komen.
Na dat deze mensen er waren, kon aan de hand van de navigatie de verwachte tijd worden verteld.
De buschauffeur gaf aan dat wij om 20.45 uur op de Capelse Brug zouden arriveren.
Toen ik deze tijd wist heb ik gebeld met RTC, en alles door gegeven.
We hadden met RTC afgesproken dat de taxi om 20.50 uur bij de Capelse Brug zou zijn.
Om 21.00uur nog geen Taxi, dus even gebeld.
Toen werd mijn verteld dat de Taxi 7 kilo meter van de Capelse Brug was.
Ik vroeg hoe laat de taxi dan bij de Capelse Brug zou zijn.
Tot me verbazing werd gezegd dat de taxi zo maar even niet naar de Capelse brug ging?
We hadden af gesproken, dus werd mijn gezegd dat ik terug gebeld zou worden.
Gewacht tot 21,30 uur geen telefoon en geen Taxi.
Weer gebeld, en kreeg een paar vreemde verhalen te horen.
Heb toen een familielid, gebeld die ons hebt op gehaald.
Ook stond er een oud echtpaar te wachten, waar we even mee stonden te praten.
Zij hadden oom RTC gebeld, en zijden tegen hun dat de taxi er over 5 minuten zou zijn.
Nou mooi niet dus.
Door de medewerker van de RTC taxi centralen werd wel excuses, gemaakt, maar daar heb je niets aan als je daar wacht voor niets.
Je wordt gewoon in de maling genomen, en hebben gewoon scheid aan je.
We maken wat ons betreft nooit meer gebruik van de RTC taxi.
Kan geen contact met hen krijgen via…
Kan geen contact met hen krijgen via mail of telefoon. Opgegeven contactadres (Talmastraat) is woonhuis en doet niet open . Na alle reviews gelezen te hebben totaal geen vertrouwen in hun dienstverlening. Ga mijn reservering annuleren en hoop mijn geld terug te krijgen .
Weken geleden al een taxi besteld voor…
Weken geleden al een taxi besteld voor Airport Rotterdam ..Vrijdag 16 Sept Voor een hond ,een bench +2 volwassenen +2 koffers .”Geen probleem” zei de mevrouw van de RTC “en wij houden de vliegtuig tijden in de gaten voor eventuele vertraging “
Zooooowww wij blij !!!
Ja duhh..
Geen taxi bij aankomst op R’dam Airport😕
We waren te laat ..Taxi was vertrokken…duurde te lang ..Volgens de taxichauffeur ..Klopt..Wij hadden vertraging ..
(Onze vliegtuig tijden werden dus helemaal niet in de gaten gehouden)
…Stonden we daar..met hond + bench +2koffers 😕
En toen wij gingen bellen waar de taxi bleef kregen wij ook nog te horen dat RTC geen grote honden vervoerd .
Raar ..wij hadden toch duidelijk doorgegeven tijdens het reserveren dat het een labrador was + bench ect ect ..Trouwens…
Vorig jaar September 2021 dezelfde rit gehad met dezelfde hond (Labrador )+ bench met RTC …was van “te groot” totaal geen sprake ..
Vreemd…
Denk niet dat ik het meer aandurf met RTC
Jammer weer dit …
Gr Ellen Hardenbol
RTC Komt afspraken niet na.
3 dagen van tevoren een taxivervoer aangevraagd voor een Radiotherapie in het EMZ.
Komen doodleuk niet opdagen. Reden: te druk.
Noodoplossing moeten bedenken. Onbetrouwbaar bedrijf.
Holy moly, wat is hier aan de hand ???
(Ik weet, 1 ster klopt niet, maar ik kan niet MINDER geven !!!
Bijna DAGELIJKS moet mijn vriendin bellen of de taxi voor haar zoontje "al onderweg is".....
Te laat.....
Vergeten.....
Staat niet ingepland....
(Zie hier DIVERSE reviews waar óók "ijskoud" wordt beweerd dat er "niks stond gepland, ONDANKS diverse tijdige planningen !! !! !!
Het is voor haar (haar zoontje eigenlijk) "E L K E" dag dezelfde rit....
Zowel VAN huis, als smidags NAAR huis.... !!!
Wat is dat nou in hemelsnaam??
Je wordt NIETEENS gebeld indien ze niet aan hun afspraken kunnen/willen voldoen ?!?!?
Ècht W A A R D E N L O O S !! !!
WÁÁR is de tijd dat je nog op
RTC "kon bouwen" ?? ?? ?? 😞
Na reservering op luchthaven niet op komen dagen
Na aankomt op luchthaven 5 kwartier op de taxibus staan wachten (weken eerder gereserveerd) voor 6 personen.
We hebben 5 keer gebeld en steeds kregen we vage antwoorden te horen.
Het busje is nooit meer gekomen en op onze vraag om dan 2 taxi’s te sturen werd ook niet ingegaan.
Het laatste antwoord was dat we zelf maar taxi,s moesten regelen!
Daar sta je dan op een verlaten vliegveld met twee kinderen.
Een schande voor RTC!!!
De slogan dat zij 24 uur per dag voor klaar staan is gewoon niet waar en respectloos naar de klanten toe.
Onze slogan is RTC weg ermee!!!!
Hopelijk helpt deze klacht toekomstige klanten deze ellende te voorkomen, wij hebben het helemaal gehad met hen!
Taxi avond van te voren besteld
Taxi avond van te voren besteld. Chauffeur was heel erg vriendelijk heeft nuttige tips gegeven voor onze reis en was prima op tijd. Een hele prettige ervaring gehad!
Een taxi gebeld
Een taxi gebeld, mevrouw aan de lijn zegt dat ie er binnen 25min er zou zijn. 25min later geen taxi. Vervolgens bel ik weer zodat ze zeggen dat er geen taxi was. Verschikkenlijk. Trein gemist naar Schiphol.
25 minuten in de stress gewachten…
25 minuten in de stress gewachten zonder dat niemand ons belde om de situatie te verklaren. We hebben een busje besteld, voor de zekerheid in de ochtend gebeld omdat we naar de airport moesten, maar toch kwamen ze laat. Toen ik in de taxi zat en RTC belde, van de chef dienst kreeg ik een ‘mensen denken dat taxis op tijd moeten komen’, geen excuus geboden, niks. Zet dat nou in je reclame dan op, zeg ik! Bedankt, RTC! Volgende keer rijd ik met de metro!
Niet op komen dagen bij bruidspaar
Wat een enorm slecht bedrijf. Voor het ophalen van een bruidspaar weken van te voren taxi besteld, en er is nooit een taxi gekomen. Direct gebeld, "we gaan het direct regelen'. Kwartier later nog geen taxi, weer gebeld; "we gaan het nu oplossen". Niet alleen laten ze een bruidspaar gewoon wachten die net is uitgezwaaid door hun gezelschap, ze doen er dus ook niet eens iets aan als je belt. Echt te schofterig dit!!
Uiteindelijk heeft iemand ze zelf maar weg gebracht, want op een taxi van RTC hoef je dus zelfs als bruidspaar niet op te rekenen.
Vanuit buitenland gebeld om taxi te…
Vanuit buitenland gebeld om taxi te regelen voor rotterdam airport naar huis, maar geen taxi, en ook bij na bellen reageren ze dat het te druk is.
Krakkemikkig bedrijf ?
Een paar jaar geleden een taxi bij RTC voor Rotterdam airport besteld. Die kwam niet opdagen. Gelukkig een buurman die bereid was ons even weg te brengen. Later hoorde ik dat toen nog online reserveringen met de hand werden overgezet naar definitieve opdrachten. Ik dacht dit jaar laat ik het nog eens proberen, Airporttaxi besteld naar en van Rotterdam Airport. Op de heenreis kwam de taxi een half uur te laat. Op de terugreis verwacht je dat iemand met een bordje in de aankomsthal klaarstaat om je op te vangen. Niemand, ook geen bericht hoe je te weten komt waar je de taxi staat die je besteld hebt. Na bellen bleek dat de bestelling voor de terugreis per ongeluk op herbevestigen was ingesteld. Drie kwartier gewacht totdat de taxi kwam opdagen. Vriendelijke chauffeurs maar een waardeloze organisatie, tenzij ik tot de uitzonderingen behoor of dat drukte, incompetentie leidt tot dit soort toestanden? Wat een verschil met Mallorca waar de taxi van het vliegveld naar ons appartement en terug perfect was geregeld.
Tijdig taxi besteld voor 12 maart om…
Tijdig taxi besteld voor 12 maart om 4.50 zou ik opgehaald worden voor vakantie, de avond ervoor gebeld en het stond ingepland maar er kwam geen taxi na 2x bellen werd er gezegd we zoeken een chauffeur. Uiteindelijk mijn eigen auto genomen wat niet de bedoeling was. Nooit meer met RTC
Kwam mijn dochter en vriendin niet…
Kwam mijn dochter en vriendin niet ophalen in de nacht in Rotterdam
Tijdig gereserveerd!
Toen ik belde zeiden ze dat ik geen reservering had gemaakt.
Alle taxi’s bezet!
Bedankt RTC!
NOOIT MEER DUS
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.