Rotterdamse Taxi Centrale Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chauffeur belde me 10 minuten van te voren met de mededeling dat ze eraan kwam en waar ik moest staan. Chauffeur vertelde toen ik instapte dat andere passagier eerst thuis gebracht zou worden! De ch... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor derde keer op rij zijn mijn ouders (85 en 93) gewoon niet opgehaald. Ik had ze geadviseerd deze keer een andere te nemen. Maar zij zouden de slechte ervaring noemen en dachten dat RTC nu wel extr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Joan (wagennummer 105) belde me 10 minuten voor aankomst, zoals ik had gevraagd, zodat ik klaar stond bij de ingang. Ze was mooi op tijd, zei vriendelijk wat ik moest doen en zette mij en mijn rolstoe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wgnr.105 vriendelijke chauffeuse deed haar werk goed reed fatsoenelijk houdt rekening met dat ze met iemand rijdt die in rolstoel zit. Had deze persoon op de terug weg ook liever gehad. Terugrei... Se mer

Företagsinformation

1. Taxitjänster
  2. också i
  3. Bussföretag
  4. Transporttjänst

Informationen kommer från olika externa källor

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

130 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bagger

Bagger, je boekt een taxi voor een man die urenlang gedialyseerd is, vervolgens moet hij nog minimaal 45minuten wachten na afgesproken tijd, zonder enige pardon, en dit elke week.
Slechte service!!!!

31 augusti 2024

Onbetrouwbaar/gevaarlijk/onproffesioneel

Bij reserveren zorgvervoer van/naar het ziekenhuis steeds aangeven dat persoon niet vervoert mag/kan worden in een caddy maar dat er echt een rolstoelbus moet komen. Hierbij ook uitgelegd dat het medisch erg gevaarlijk is als er toch een caddy wordt gestuurd i.v.m. uitzaaiingen in de nek en wervelkolom. In een caddy stoot steeds het hoofd tegen het dak wat dus voor breuken kan zorgen. Steeds wordt aangegeven hier rekening mee te houden. Af en toe (minder dan de helft van de keren) gaat het goed en komt er een bus. Maar in het grootste geval komt er toch een caddy met steeds dezelfde chauffeur. Inmiddels al 4 klachten ingediend en na 2 (meest recente) tot 4 (eerdere klachten) nog steeds geen reactie. Wel een mail hoe de service van de klachtafhandeling was.... Nou die afhandeling is er niet geweest. Ook bij betreffende chauffeur 3 keer aangegeven, maar hij geeft aan dat het prima gaat in zijn caddy en hij dus de rit gewoon aanneemt. Bij weigeren zou dan moeten worden gewacht tot een ander deze op kam pakken wat uren kan duren en zolang kan mijn vader niet in de rolstoel zitten. Ze zetten je dus helemaal klem en bezorgen mijn vader steeds meet last van zijn rug/nek na vervoer in de caddy. Klantenservice is tevens erg onprofessioneel. Grinniken als je aangeeft dat het ook niet oke is om iemand 2.5 uur aan het lijntje te houden omdat er een taxi onderweg zou zijn. De taxichauffeur welke uiteindelijk 2.5 uur na geplande tijd kwam gaf aan pas een half uur ervoor de opdracht te hebben gekregen. Rtc wordt ingezet door connexion (vanuit cz) deze zeggen de klacht ook meerdere malen te hebben doorgezet en steeds aan te geven dat enkel een bus mag worden gestuurd. Verder geven ook zij aan hier verder niks mee te kunnen.

1 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al zo vaak gehad dat er geen zorgtaxi…

Al zo vaak gehad dat er geen zorgtaxi komt opdagen. Vandaag ook je hebt een afspraak in het ziekenhuis, ik sta altijd al een half uur klaar. En maar wachten en wachten maar geen taxi dus bellen met de centrale en dan krijg je te horen taxi is er 5 minuten ( daar zijn ze goed in om je aan het lijntje te houden, het lijkt wel of ze daar geinstrueerd worden!) na 20 minuten, geen taxi weer bellen, nog 5 minuten voordat mijn afspraak in het ziekenhuis begint, de afspraak red ik niet meer maar vol goede hoop ga je toch weer in gesprek met de klantenservice. Nu word ik doorverbonden naar de planning, wat vage muziek op de achtergrond ik ben de eerstwachtende. 10 minuten later nog steeds geen respons dus dat heeft ook geen zin, ga maar weer wachten. Nu is de afspraaktijd in het ziekenhuis voorbij dus ga maar naar boven en bellen naar het ziekenhuis dat het vandaag helaas niet doorgaat omdat de taxichauffeur niet op komt dagen. Tja om 13:05 klantenservice weer gebeld na overleg ja taxi komt over 20 minuten tja dat heeft geen zin meer zelfs de afspraak die ik daarna heb red ik niet meer. Gelukkig in het ziekenhuis zijn ze op de hoogte van de wanprestaties van de RTC zorgtaxi dus ik kreeg daar wel begrip!Ook in de winter na de chemobehandelingen heb ik dit aan de hand gehad maar dan terug naar huis 3 a 3.5 uur wachten ( je bent al kapot van de behandelingen en dan ga ze zo met je om!) Het ligt in de meeste gevallen aan de planning daar, de chauffeurs kunnen hier dus in de meeste gevallen niets aan doen.

14 augusti 2024

Slecht slecht slecht

De reserverings app is brak, veel foutmeldingen wel betaling incasseren. Dan komt eindelijk bevestiging met andere tijd. Bellen met de centrale sturen meteen iemand die nog eerst allemaal andere ritten gaat rijden. Communicatie met centale slecht, niet met de klant en niet met chauffeur. En maar wachten 2 uur later nog steeds geen taxi. Bijna geen ruimte voor bagage voor een taxi vanaf schiphol echt te slecht voor woorden. Bagage wordt erin getampt spullen kapot. NOOIT MEER.

13 augusti 2024

Respectloos en gefrustreerd

7 dagen geleden is er een taxi bij u gereserveerd voor een medische behandeling voor mijn vader die 2 maanden geleden een dwarslaesie heeft opgelopen na een val in zijn woning. Het tijdstip van de reservering was al rekening gehouden met een uitloop van 25 minuten. 35 minuten te laat en dus te laat voor zijn afspraak komt er een chauffeur aan. Toen ik aangaf echt te moeten vertrekken omdat de tijd van de afspraak al niet meer mogelijk was te halen, word mij de vraag gesteld of ik wel eens de krant lees, want als ik dat zou doen dan zou ik dit bedrijf een uur eerder moeten reserveren en op de hoogte moeten zijn dat deze meneer al 2 jaar met pensioen is en dit werk alleen nog doet om iets bij te verdienen, en dat er te veel mensen in dit land wonen. En dat iedereen ook nog te beroerd is om te werken. Met het verzoek om maar gewoon te gaan rijden dreigde hij ook nog mij uit de taxi zetten terwijl mijn vader in zijn rolstoel in de achterbak zat. Ik ben nog nooit door een persoon zo aangesproken en sta nog steeds perplex en ben woest op dit bedrijf! Walgelijk, ongastvrij en respectloos!

12 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Goede avond muri we hadden in het…

Goede avond muri we hadden in het weekend in Cappelle in de middag taxi besteld ene meneeer Ali Marokkaanse man die had ons gebracht en daarna volgende dag begon hij mijn vriendin lastig tevallen met appe en en bellen hij blijft door gaan geen leuke ervaring en hij rijd Mercedes bus donkere blauw echt vieseric uitkijken vrouwen

30 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn vader is sinds kort gestart met…

Mijn vader is sinds kort gestart met het Immunotherapie. Hiervoor heeft hij ziekenvervoer nodig van huis naar ziekenhuis en terug. Ik dacht dit goed voor hem te regelen zodat hij hier geen omkijk naar heeft en zich kan richten op zijn ziekte en de behandelingen. Hij moest 2 dagen achterelkaar naar het ziekenhuis en voor beide dagen heb ik vooraf de ritten gepland bij RTC ziekenvervoer. Geen van de beide dagen zijn ze op de afgesproken tijd gekomen. Vandaag 20-06-2024 had hij zijn 2de behandeling/kuur. Hij moest vandaag echt op tijd aanwezig zijn om (09.40 uur) chauffeur kwam pas om 09.50 ophalen. Het is echt schandalig dat ze zo met zieke mensen omgaan en niet op tijd op hun bestemming kunnen brengen. Wanneer je RTC afdeling klachten belt kunnen ze alleen zeggen dat ze het gaan oppakken maar kunnen niet garanderen dat ze de eerstvolgende keer wel op tijd kunnen zijn.
Dit was de eerste en laatste keer dat we gebruik maken van RTC en ook gaat er een melding naar VGZ!
Het kan ze ook niets schelen of iemand te laat komt voor zijn afspraak.

20 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag zou ik om 1500 uur opgehaald…

Vandaag zou ik om 1500 uur opgehaald worden vanaf mijn bestraling, je belt en ze liegen dat ze er over 3 min zijn ik zit nu nog steeds te wachten en ben nu een uur verder. Wat een schofterig en asociaal gedrag door de klantenservice, ze hebben gewoon schijt want ze krijgen toch hun ritten wel. Ik ga tevens een klacht indienen bij mijn zorgverzekeraar en hoop dat ze niks meer via RTC gaan doen.

28 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Taxi busje gezinsvakantie afgebeld zonder alternatief

Taxi busje geboekt dag van tevoren voor ons gezin met 4 jonge kinderen voor vakantie naar het vliegveld om 05.00 uur in de ochtend. Op de dag zelf om 05.00 uur afgebeld door een onverschillige man dat er geen busje is. Helaas. Sta je dan met je gezin. Geen auggestie aangeboden. Helemaal niks! Coolsingel huldiging als dit bedrijf ten einde is! Rotterdamse Ti-Fus Centrale.

6 maj 2024

Kan geen 0-ster geven...

Kan geen 0 geven...

Vantevoren online taxi geboekt.... om ruim op tijd de trein naar Schiphol te halen... geen taxi...moest nog even geregeld worden.... ook nog afgewimpeld worden door ene Barbara omdat zij het blijkbaar maar gezeik vind...topstart vd vakantie zo... fijn zulke totaal-niet-emphatische dames op zo'n moment en niet te vergeten, erg on-Rotterdams zaken doen dit, zeker voor een "Rotterdams" bedrijf( hand in eigen boezem steken bijvoorbeeld).. RTC bedankt!!

Update:
Taxi was besteld voor 07:50, kwam om 08:15... met al n klant...
Trein gemist dus later op Schiphol en stressen om op tijd in te checken...THANKS!

11 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bijna vakantie in het water gevallen dankzij de RTC

Wij hadden de avond voor onze vakantie een taxi besteld, deze kwam een uur te vroeg degene met wie we moesten communiceren van RTC sprak nauwelijks Nederlands. Toen kwam er weer een taxi veel te vroeg en dan weer 3 kwartier te vroeg die zou wachten, maar gewoon is weggereden. Toen wij belde nam hij de telefoon niet meer op We hebben geluk dat de Uber kwam, anders hadden we onze bus gemist, en dan was onze reis naar Toscane in het water gevallen! Ik bestel nooit meer een taxi bij de RTC!!!

1 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gebeld om op gehaald te worden na een operatie

Gebeld om op gehaald te worden na een operatie. Zouden er over 20 minuten zijn. Werd door chauffeur met zijn 06 gebeld dat het iets later werd. Na een heel stuk iets later terug gebeld. 06 stond uit. Centrale gebeld, die zouden iets regelen. Nee dus. Terwijl ze weten dat je net uit je narcose graag naar huis wil laten ze je gewoon in de kou staan. Wat een verschrikkelijke klant on vriendelijke prutsclub is dit.

26 mars 2024

Laks gedrag/onprofessioneel

Op de reserveringspagina wordt OPHAALTIJD gevraagd, die ik ook keurig aangeef. Ik wordt rond mijn aangegeven OPHAALTIJD gebeld door chauffeur# 261 met als smoes dat meneer 40 minuten later komt omdat zij rekening houden met drukte bij douane controle! Medewerker Meldkamer RTC probeert vervolgens de chauffeur te beschermen!! Nonsense!! Niet zomaar gewoonweg nonsense aannemen en EEN UUR later dan door klant aangegeven OPHAALTIJD komen opdagen!! Nooit meer RTC.

23 mars 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gisteren een heen en terugrit online…

Gisteren een heen en terugrit online geboekt. De terugrit voor 4p zou naar 2 adressen rijden. Voor deze 4km extra zou 7,50 extra worden afgerekend. Prima afspraak voor ons. Tot onze verbazing wordt door de chauffeur aangegeven dat hij op de terugrit alleen doorrijdt naar het 2de adres 4km verderop als we €20! extra afrekenen. Contact met de centrale leverde nog meer irritatie op, ach de prijs staat nooit vast. €20 extra of niet, je begrijpt het werd niet en nooit meer RTC. Pff wat een slechte en respectloze bedrijfsvoering!!

16 februari 2024

redders in nood

RTC heeft halsoverkop rolstoel vervoer verzorgd voor mijn vader die terminaal is en afscheid ging nemen van zijn huis. Dit omdat Wmo vervoer Noot wat besproken was gewoon niet kwam opdagen!!!
Super service en onwijs dankbaar hiervoor!!

27 januari 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.