Sinds zes maanden maken wij gebruik van RTC rolstoelen vervoer. Vandaag zijn wij opgehaald en teruggebracht door Joan met wagennummer 105. Op de terugweg werden wij door haar gebeld dat zij iets l... Se mer
Det här tycker kunderna
Op vrijdag een taxi besteld voor zondagmorgen omdat we tijd op Zuidplein moesten zijn voor een uitstapje per touringcar. Zondagmorgen kwam taxi niet op de afgesproken tijd, Contact opgenomen taxi kom... Se mer
Joan, was heel rustig, vertelde wat ze ging doen. Wat heel prettig was omdat de cliënt waarmee ik was hersenletsel heeft. De rit verliep verder ook prima.
De chauffeur, Rey, was op tijd. Behulpzaam en vriendelijk. We hebben een veilige en gezellige reis gehad. Ook weer behulpzaam met uitstappen. Ik zou graag de volgende keer weer bij Rey in wagen 377... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!
Kontaktuppgifter
Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Nederländerna
- rtcnv.nl
Rustige en vriendelijke chauffeur 437
Rustige en vriendelijke chauffeur van auto 437.
Ook in File geen ongeduld en denkt mee over het gemak van de meerijdwr
Van ahoy Rotterdam opgehaald naar mijn…
Van ahoy Rotterdam opgehaald naar mijn huis chauffeur was ruim op tijd en prima service top bedrijf.
Deze man
Deze man. Heeft van Rotterdam Centraal opgestapt. Naar hillengesberg.
Er is werk zaam heden bij station. Noord.
Deze man wild helemaal om rijden om meer geld te maken op mij 60 euro betaald voor 5.7 kilometer traickt.
Echt on begrijpelijk.
Zal ook de laatste keer zijn.
Voor.
Niet nakomen afspraak
Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam.
Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site) toegewezen taxi ineens in Leiden reed en waar mijn taxi bleef.
Kreeg geen duidelijk antwoord, er was geen taxi en men kon dus ook geen taxi sturen.
Kort samengevat... zoek het maar uit.
Na een eerdere slechte ervaring met een retour-afspraak van huis naar Rotterdam-airport en terug ('s avonds laat 45 minuten in de kou staan wachten en twee keer moeten bellen) ben ik helemaal klaar met RTC.
Volgende keer gewoon een Bolt bestellen
Mijn oma van 95 heeft rolstoelvervoer…
Mijn oma van 95 heeft rolstoelvervoer nodig (om naar het ziekenhuis en terug te kunnen)wat niet goed verliep de heenweg was de taxichauffeur op tijd alleen stonk de taxi naar rook (bah) en op de terugweg heeft een beste man aan de telefoon me gezegd dat er om 12 uur een taxi zou komen om 12.15 uur nog geen taxi dus gebeld.
Er stond geen afspraak om 12 uur ingepland om een geopereerde mevrouw van het ziekenhuis terug naar huis te brengen!!
Maar hij kon wel worden ingepland om 13.20uur, ok we zijn er afhankelijk vanouds moet maar.
Je raad het al zelfs om 14 uur geen taxi!!! En telefonisch iemand proberen aan de lijn te krijgen is echt bijna onmogelijk!!
Nou sorry maar de chauffeur was geweest 2x en u was nergens te vinden (we staan al die tijd op de stoep voor de taxistandplaats bij de hoofdingang!!!! Met rolstoel dus als je iemand ziet op die plek met rolstoel zou je ervan uitgaan dat ze die aanspreken of je diegene bent die hij moet vervoeren!!!!)
Geen goed woord over voor dit bedrijf en de handelswijze telefonisch slecht te bereiken en veelste lang in de wacht en dan heb ik het over minimaal 20 minuten
En dan de rest nog …..!!
Zeer slechte ervaring met (RTC)…
Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale gebeld waar de taxi bleef. De taxi bleek nog bezig met een andere rit en was nog niet onderweg. Uiteindelijk op het laatste moment zelf een alternatief moeten regelen. Zeer onbetrouwbare partij. Wat een schijtbedrijf is dit.
Kerstavond om 23:30 app gestuurd.
Kerstavond om 23:30 app gestuurd.
Werdt terug gebeld door centrale dat op Spijkenisse er geen taxi's rijden want ze komen niet leeg naar Spijkenisse. Daarbij had ik een rit tezamen gehad naar de pleinweg toe Maar nu hadden mijn schoonouders 96 en 85 jaar op zondag geprobeerd om voor de heenweg te reserveren en eventueel terug, toen zeiden ze dat ze zo druk hadden Kerstavond dus was het niet mogelijk.
Rotterdamse Taxicentrale laat je in de kou staan.
Op 24 december 2025 taxi besteld voor 25 december 2025 om 7.00 uur. Op 25 december om 6.00 uur gebeld om te checken of de afspraak goed genoteerd staat. Telefoniste bevestigt dat. Om 7.00 uur GEEN taxi. Gebeld. Telefoniste zei: Er is uitval. We sturen een taxi zodra we iemand hebben maar weten niet hoe laat. Daar heb ik niets aan. Ik moest met grote spoed naar het station om een trein naar Parijs te halen. Trams en bussen reden nog niet. Gelukkig heeft een ander taxibedrijf me uit de brand geholpen. NOOIT MEER DEZE ONBETROUWBARE Rotterdamse Taxicentrale!!!
Belachelijk duur
Een taxi geboekt vanaf Rotterdam luchthaven naar Barendrecht. Een 22 mins rit kost 117 euro! Meer dan 5 euro per minuut. Graag dit bedrijf nooit gebruiken! Een duidelijk rip off!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ik had week van te voren DUIDELIJK om een rolstoeltaxi gevraagd. Tig keer herhaald, ja, een ROLSTOELTAXI. Afspraak in ziekenhuis, dus ik zat buiten klaar met mijn vriendin. Ten eerste was de taxi een kwartier te laat, ten tweede kwam er GEEN rolstoelraxi maar een gewone wagen. Stelletje sufferds aan de telefoon, de website is ook een drama. Gelukkig hielp Taxi ST Job ons uit de brand. Nooit meer RTC. Onbetrouwbaar bedrijf, bah.
Komen afspraken niet na
Nou, allereerst was de taxi na 15 min nog niet op de afgesproken tijd en plek. Vervolgens belde de chauffeur, dat het zeker nog 5/10 min zou duren en zei hij dat hij nog iemand moest ophalen, terwijl er een privé rit gepland staat. Ze zijn duidelijk niet meer zo goed als vroeger, zonde! Dus ben maar met het OV gegaan. Snap niet dat je zo je business kan draaien!
4 km rijden 30 euro …..oplichters…
4 km rijden 30 euro …..oplichters zonder meter oplichters allemaal fraudeurs
arrogante en asociale chauffeur
Enorm arrogante, slechte en asociale taxichauffeur. Kenteken: HRL-82-P, tijd 00:15 - 00:32
De (niet Nederlandse chauffeur) wilde geen meter aan doen, moesten cash afrekenen en nadat ik vroeg om de meter aan te doen begon hij met k*nker te schelden. Hij vond zichzelf erg stoer.
Hij sloot zijn rit af met “k*nker kind”. Erg professioneel zoals je kan voorstellen maar na een melding gemaakt te hebben was het blijkbaar niet de eerste keer met deze chauffeur.
Aangegeven dat het een rit was van €52 euro maar moest €90 cash afrekenen. Pas op met deze boeven! Het bedrijf moet oppassen met deze chauffeur.
Tip: afscheid nemen van deze chauffeur
Ze komen hun afspraken niet na NIET…
Ze komen hun afspraken niet na NIET DEZE TAXI NEMEN
Zwaar teleur gesteld.
Om kwart over 7 half 8 een taxi besteld.
Wij moesten naar maasstad ziekenhuis hadden een afspraak om half 9, na meerdere keren te hebben gebeld waar de taxi bleef was er in eens geen taxi meer beschikbaar heel raar als je dit al om kwart over 7 half 8 heb aangevraagd.
We zijn zwaar teleurgesteld hoe
RTC met klanten om gaat.
Nu op zijn Rotterdams,
Rotterdamse niet tevreden centrale er is geen goed wordt voor over.
Prima ervaring!
Taxichauffeur belde netjes van te voren dat hij door de file 5 minuten later zou arriveren, toppie!
Mijn familie veilig opgehaald en thuisgebracht!
Vanuit Breda deze rit(ten) geregeld om mijn oudere familieleden veilig te laten ophalen voor en te thuisbrengen na mijn verjaardagsdiner, wat zeer goed gelukt is!
Mijn familie vond de rit(ten) in het luxe busje met de zeer vriendelijke en vakkundige chauffeurs heel fijn. Voor mij als opdrachtgever raad ik heel graag dit bedrijf aan als u uw familie veilig en vakkundig wil laten vervoeren!
Ridiculously bad company
Ridiculously bad company. We had booked a taxi to go to Schiphol early in the morning and they did not appear. When we called they did not answer and the telephone line was noisy. We called them again from the airport (yes! We managed to get their on time) they answered but they did not even apologised for their ridiculous behaviour. If you really need a taxi, DON’ CALL RTC
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Was optijd, maar kwam met een 7 persoons auto. Ritje kost normaal maar 20 euro en heb 46 moeten aftikken... Niet boeken! Uber is nog goedkoper.
Echt prima vliegveldtaxi service
Echt prima vliegveldtaxi service! Ophalen, keurig op tijd. We werden vooraf al gebeld. Nette chauffeur. Terugweg waren we bijna 1.5 uur vertraagd. Maar ook hier weer keurig. Chauffeur belde ons keurig op en stond ons op te wachten. Nette chauffeur, zeer vriendelijk. En voor een heel schappelijke prijs, goedkoper dan parkeren
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.