Chauffeur belde me 10 minuten van te voren met de mededeling dat ze eraan kwam en waar ik moest staan. Chauffeur vertelde toen ik instapte dat andere passagier eerst thuis gebracht zou worden! De ch... Se mer
Det här tycker kunderna
Voor derde keer op rij zijn mijn ouders (85 en 93) gewoon niet opgehaald. Ik had ze geadviseerd deze keer een andere te nemen. Maar zij zouden de slechte ervaring noemen en dachten dat RTC nu wel extr... Se mer
Joan (wagennummer 105) belde me 10 minuten voor aankomst, zoals ik had gevraagd, zodat ik klaar stond bij de ingang. Ze was mooi op tijd, zei vriendelijk wat ik moest doen en zette mij en mijn rolstoe... Se mer
Wgnr.105 vriendelijke chauffeuse deed haar werk goed reed fatsoenelijk houdt rekening met dat ze met iemand rijdt die in rolstoel zit. Had deze persoon op de terug weg ook liever gehad. Terugrei... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!
Kontaktuppgifter
Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Nederländerna
- rtcnv.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mevrouw van der veer heb een fijne reis…
Mevrouw van der veer heb een fijne reis gehad met valys naar Hellevoetsluis en is zeer tevreden en de service was goed van die mevrouw joan
Chauffeur Rey wagennr 377 Topper
Chauffeur Rey wagennr 377 was ruim op tijd, hij gaf mij alle ruimte om beneden te komen van de 9e verdieping. Hij is vriendelijk en behulpzaam bij het instappen en het inladen van mijn rolstoel. Topper!
Wagennumer 319
Wagennumer 319
Ik had vandaag meegereden met Chauffeur Iwan, was netjes op tijd bij mijn afspraak. Werd geholpen bij het in en uistappen en naar binnen gereden met de rolstoel. Zeer vriendelijke chauffeur.
Iwan wagennr 319
Onze chauffeur Iwan wagennr. 319 was een heel vriendelijke man. Heel sociaal en behulpzaam.
Zeer goede chauffeur
Zeer goede chauffeur. Zonnetje erbij en goede gesprekken bij Hr.Rey.
Voor herhaling vatbaar.
Rita van der Post via Valys
Wagen 377 chauffeur rhey.
Wagen 377 chauffeur rhey.
Netjes op tijd. Is in voor een lolletje..
Gezellig behulpzaam.
Super fijne medewerker
Super fijne medewerker, denkt goed mee. Geduldig! Wagennummer 377 dhr Rey.
Ik was vanmorgen opgehaald.
Ik was vanmorgen opgehaald.
Mooi op tijd . Vriendelijke chauffeur. En goed voor een praatje. Top wagen 377
Rei
Op tijd en goede service!
Het was een prettige ervaring vandaag. Een hele goede chauffeuse!! Wagennummer 204
Taxinr 346 was een hele prettige rit
Taxinr 346 was een hele prettige rit. Met een rustig rijdende chauffeur.
Goed ervaring gehad
Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel erg bedankt.
Het wegennummer is 346
Taxi staat altijd optijd op de juiste…
Taxi staat altijd optijd op de juiste plek en brengt mij veilig en netjes thuis, zeker een aanrader !!
Chauffeur Iwan heeft mij zaterdag naar…
Chauffeur Iwan heeft mij zaterdag naar huis gebracht en het was een gezellige rit wat een vriendelijke en gezellige Chauffeur is hij, bedankt Iwan, wagen 319.
Positieve ervaring…
Twee familieleden zijn gisteren door een vriendelijke heer met wagen 377 snel en veilig thuisgebracht. Hij arriveerde binnen de gestelde tijd. Was weinig spraakzaam hoorde ik, maar dat kan ook aan het drukke verkeer hebben gelegen. Niet iedereen kan even goed multitasken tenslotte.
Fijne taxi rit
We zaten in de taxi bij Iwan wagennummer 319. Het was een hele fijne, gezellige rit.
De eerste keer met een rolstoel in de taxi, wat gaat dit makkelijk.
De chauffeur was gezellig, hulpvaardig en vriendelijk.
Zowel heen als terug was de taxi er snel.
Zeer behulpzame en meedenkende…
Zeer behulpzame en meedenkende taxichauffeur
Taxi nr 475
Taxi nr 475 d.d. 19-03-2026 om 13:10 uur vanaf maasstad ziekenhuis naar hoogvliet .
Taxi was mooi op tijd en chauffeur gaf een melding dat hij dat hij er aan kwam binnen drie minuten , wat ook klopte .
Verder was de chauffer beleefd en reed hij zeer netjes .
Complimentje heeft hij verdient .
Prima rit voor ziekenvervoer
Prima rit voor ziekenvervoer. Mijn chauffeur Ray (377) hield rekening met mijn prikkelgevoeligheid dat vond ik fijn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.