Jullie verkopen hele gave broeken al meerdere keren bij jullie besteld. Broeken zijn vaak wel te lang maar laat ze dan inkorten. De keuze is soms best lastig aangezien jullie zoveel aparte broeken heb... Se mer
Det här tycker kunderna
De broek was helaas in de wasmachine kapot gegaan. Na contact gehad te hebben met de klantenservice zijn we snel tot een oplossing gekomen. Ze hebben er alles aan gedaan om dezelfde broek nogmaals op... Se mer
Let op slecht bereikbaar klantenservice via de mail telefonisch helemaalniet( moet wel volgens de wet) als je antwoord krijgt nog onvriendelijk. Retour beleid niet volgens de Nederlandse wet, hier heb... Se mer
Deze webshop heeft mooie en unieke items van erg goede kwaliteit! Ze hebben ook een ontzettend behulpzame en meedenkende klantenservice. Als je vragen hebt helpen zij je zo goed en zo snel mogelijk! I... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij ROUTINES®! Nieuwste dameskleding: wekelijks vernieuwen wij bij Routines een groot stuk van de collectie waardoor je altijd verzekerd bent dat jouw keuze in pas loopt met een van de laatste trends. Met trots kunnen wij mededelen dat wij al ruim 20.000 mensen naar tevredenheid en van een fantastische outfit hebben voorzien.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@routinesclothing.nl
- routinesfashion.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super snelle verzending en fijne…
Super snelle verzending en fijne service! Altijd blij met mijn bestellingen 🩷🫶🏼
Heel streng retourbeleid
Heel streng retourbeleid. Hieronder lees ik ook allemaal redenen waarom de retourzendingen van mensen niet werden geaccepteerd. Bij mij ging het om een plastic ziplock zakje wat ik niet mee terug had geleverd. Uiteindelijk heb ik deze nog gevonden en nog achter mijn retour aan gestuurd waarna mijn deze na veel ergernis wel werd geaccepteerd, vandaar die ene ster die ik ze geef. Als consument heb je rechten met betrekking tot het retourbeleid maar daar houdt dit bedrijf zich zeker niet aan. Ik bestel hier niet weer niet vanwege hun gebrek aan leuke kleding maar vanwege hun retourbeleid!
Top!
Mooie website, fantastische keuze aan kleding die lekker eigen is. Het bestellen gaat gemakkelijk en vlot en de levering is snel en netjes. Een dikke prima en ik zal er zeker meer bestellen! Keep up the good work!!!
Unieke collectie
Routine onderscheidt zich van andere webshops omdat ze een collectie verkopen die nergens anders te koop is.
Super mooie kleding en vaak de dag na je bestelling in huis.
Geen volgende aankoop
Als iemand die veel shopt en echt wel een consument is (hoe graag ik dat soms ook anders had gezien), wil ik mijn ervaring met Routines Fashion delen. Helaas is het voor mij een bedrijf waar ik absoluut geen bestelling meer zou plaatsen, tenzij ik echt heel overtuigd ben van een product.
De communicatie voelt ontzettend passief-agressief aan, wat niet bepaald uitnodigend is. Daarnaast merk je duidelijk dat het een beginnend bedrijf is. Ze lijken totaal niet in staat om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument. Dit geeft het gevoel dat je als klant ergens onderaan de prioriteitenlijst staat.
Voor mij is een webshop meer dan alleen het product; service, communicatie en vertrouwen spelen een grote rol. Hier ontbreekt het bij Routines Fashion volledig aan. Jammer, maar ik shop voortaan elders.

Echt topservice🙏🏽
Echt topservice🙏🏽! Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn bestelling maar werd super lief en snel geholpen waardoor ik geen gedoe kreeg en geen nieuwe order hoefde te plaatsen.
Onzettend goede service
Op zaterdagavond een mailtje gestuurd over een defect, wat kan gebeuren natuurlijk. Dezelfde avond nog een vriendelijke reactie gekregen met een ontzettend fijne oplossing! Kortom goede (klanten)service en een site met prachtige kleding. Raad ik aan!
Er was wat mis gegaan met mijn…
Er was wat mis gegaan met mijn bestelling. Contact opgenomen en binnen 24 uur al reactie. Super fijn afgehandeld en zeer tevreden! ☺️
I didn’t think that will be soooo…
I didn’t think that will be soooo beautiful on me like i swear im in loveeeeeee and if i can order evry week i will do it 🤍
Routines Fashion, mijn favoriet.
Routines Fashion is een van mijn favoriete webshop! Ze hebben veel verschillende leuke items die ook echt voor iedereen zijn, ik ben altijd super tevreden met alles. Ik word ook nog eens super snel, lief, oprecht en serieus geholpen als ik vragen heb. Als ik meer sterren kon geven dan 5, had ik dat zeker gedaan. Ik raad Routines fashion echt aan, want de levertijd is ook nog eens super snel! I LOVE THIS SHOP! Ik ga nog veel meer bestellen hier, nergens anders meer! ❤️
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Hele slechte service. Voor meer dan 200 euro besteld. Beschadigd product ontvangen. Hierover gemaild ook met andere vragen. Kreeg elke keer een hele slome reactie tot geen reactie. Waardoor het pakket 3 dagen later is terug gestuurd en nu willen ze geen geld terug stortten. De vorige keer ook al problemen gehad. Nog nooit zulke slechte service mee gemaakt!

Goede klantenservice
Goede klantenservice! Was niet tevreden met bestelde sale artikelen en ze hebben me goed geholpen.
Hierdoor beveel ik ze zeker aan bij anderen.
Slecht geregeld
Enorm slecht, had een vies product gekregen. Dit zelf niet door gehad, waardoor bij het retourneren ik er de schuld van kreeg. Terwijl ik er zeker van was dat dit NIET mijn fout was!! Baal hier enorm van want krijg dus nu niet mijn geld terug.

Aanrader
Hele mooie kwaliteit én een erg responsieve en vriendelijke customer service!
Prima verpakt en snel verzonden
Prima verpakt en snel verzonden. Mooie broeken voor mijn dochters gekocht!
Al vaak dingen besteld hier en maar 1…
Al vaak dingen besteld hier en maar 1 keer wat geretourneerd omdat ik mezelf groter had ingeschat maar echt top kleding altijd en super blij met de kwaliteit!
Ook de service is super, snelle communicatie etc
altijd goeie ervaringen gehad en mooie…
altijd goeie ervaringen gehad en mooie kleding :))

Svar från ROUTINES®
Een korte en lange jumpsuit gekocht
Een korte en lange jumpsuit gekocht! Goede kwaliteit met stretch. Love it!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.